Web marketing kampanja 2012

Zlatna nagrada Web::Strategije

Na petnaestoj konferenciji Web::Strategija će se dodijeliti nagrada za stvaralački i izvedbeni dojam marketinške online kampanje, pod nazivom „Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2012“. U ovoj kategoriji Zlatna nagrada Web::Strategije dodjeljuje se izvođačima za određenu kampanju.

Tko su prethodni dobitnici u kategoriji Web marketing kampanja?

2008. | 2009. | 2010. | 2011.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se može rad ostvaren od 11/2011. do danas od bilo koje fizičke ili pravne osobe u regiji (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, ...).

Prilikom procesa prihvaćanja prijava i nominiranja, organizacijski odbor će se prihvaćati prijave svih zainteresiranih ako...

  • prijavljujete interaktivnu kampanju (koja koristi internet)
  • prijavljujete banner kampanju
  • prijavljujete e-mail kampanju
  • prijavljujete kontekstualnu kampanju (SEM, PPC, ...)
  • prijavljujete društvenu marketinšku kampanju
  • prijavljujete SEO kampanju
  • prijavljujete mobilno oglašavanje

Pri tome će se ocjenjivački odbor voditi sljedećim smjernicama u ocjenjivanju nominiranih radova u kategoriji Web marketing kampanja 2012:

  • rad promiče kvalitetu i napredak u mogućnostima web marketing kampanja u regiji
  • rad doprinosi u poboljšanju i primjeni internetskog marketinga u regiji
  • rad podiže kvalitetu i inovativnost marketinške kampanje koja je koristila društvene medije kao platformu za komunikaciju sa ciljanom publikom

Kako se prijaviti?

Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2012. su završile. Proglašenje dobitnika bit će na konferenciji Web::Strategija 15. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Prijave se primaju najkasnije do 22. 10. 2012. u 14 sati. Nakon navedenog vremena prijave više neće biti moguće.

Što nakon prijave?

Prijave pregledavaju organizatori i članovi ocjenjivačkog odbora.
Nakon pregledavanja prijava - iste mogu biti:

a) prihvaćene za nominaciju
b) odbijene za nominaciju
- ako organizator ili netko od članova ocjenjivačkog odbora smatra da prijavljeni za nominaciju imaju utjecaj na pojedinog člana ocjenjivačkog odbora u kategoriji za koju se prijavljuje
- ako je član ocjenjivačkog odbora sudjelovao u izradi web stranica koje se prijavljuju
- ako podaci nisu navedeni ili nisu točni.

Nakon prihvaćanja prijave od strane organizatora (dobiti ćete povratni e-mail kroz neko vrijeme), možete smatrati prijavljenu web stranicu i izvođača iste nominiranim u odabranoj kategoriji. Nominirani za Zlatnu nagradu Web::Strategije imaju pravo istaknuti na svojim web stranicama web-značku (slika lijevo) koji označava da su oni kao tvrtka, pojedinac ili web stranica nominirani za nagradu i to od trenutka kada dobiju službenu potvrdu na e-mail. Dakle, bez obzira na ishod rada ocjenjivačkog odbora.

Po završetku natječaja, sve prikupljene nominacije prosljeđuju se članovima ocjenjivačkih odbora za svaku pojedinu kategoriju koji neovisno daju svoje ocjene koje u kumulativu čine internu rang ljestvicu putem koje proglašavaju pobjednike.

Podatak o tome tko je nagrađen Zlatnim nagradama Web::Strategije biti će poslovna tajna organizatora i članova žirija za svaku pojedinu kateogoriju do trenutka javne objave na prvi dan konferencije kada će se i zaslužene nagrade svečano uručiti nagrađenima.

Tko ocjenjuje nominirane?

Radi prepoznavanja izvrsnosti u internetskom marketingu, nezavisni četveročlani ocjenjivački odbor (žiri), uz pomoć savjetovanja nadzornika u njihovom radu i prema prema pravnim uvjetima (čl.2.) konferencije, će evaluirati sve uspješno nominirane radove te će dodijeliti 3 Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanje 2012.

Izjava člana ocjenjivačkog odbora

Na temu Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2012 smo razgovarali i sa Vladimirom Karmelićem, članom ocjenjivačkog odbora, gdje je on, između ostalog, izjavio:

"Kao jedna od prvih "web" konferencija u regiji, Web::Strategija već niz godina svojom nagradom označava sam vrh marketinških odnosno promotivnih kampanja, a vjerujem da će tako biti i ove godine.

Ako napravimo presjek organizacija koje su prijašnjih godina primale ovu nagradu, vidjet ćemo  da se radi redom o vrlo uspješnim kompanijama koje su se etablirale u cijeloj regiji, zahvaljujući među ostalim i  djelovanju ove konferencije.

Nagradu neće biti lako dobiti, a žiri, sastavljen od vrsnih stručnjaka, će zasigurno dobro odvagnuti koja kampanja je najbolja, te vjerujem da će samo inovativne a k tome i efikasne kampanje ove godine odnijeti Zlatnu nagradu."

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio