Top view of business people with their hands together in a circle
Prošloga četvrtka, 19.11.2015., održana je konferencija Web::Strategija 16 - Laboratorij digitalnog marketinga. Dvorana hotela Laguna bila je laboratorij u kojem smo spravljali internetske formule s najnovijim i najfriškijim temama.

Probudili smo se rano, odradili akreditacije te spremno i uzbuđeno dočekali konferencijske predavače, jednog po jednog, prema programu. Web::Strategiju probudila je Višnja Željeznjak kao keynote speaker. Nakon Višnje slijedilo je 9 predavačica i predavača koji su redom, cijeloga dana, bili hvaljeni od strane publike koja je doslovno tražila stolac više koje je osoblje hotela moralo donositi kako bismo posjeli većinu sudionika. U panel raspravi, žestoko su se suprotstavili jedan drugome Tomislav Skorup, Dino Oreški i Miroslav Varga koji su lamentirali u temi "Pobjednik digitalnog marketinga: Čovjek ili stroj?"

Polovicom dana, u 13:00 uslijedila je dodjela Masterweb priznanja uz javno proglašenje TOP3 pobjednika dviju kategorija: Najbolje korporativne web-stranice 2015 i Najbolja web-marketing kampanja 2015. Više o dodjeli, nagrađenima te izjavama stručnog žirija pročitajte na linku o Masterwebu.

Dan konferencije zatvoren je nagradnom igrom u kojoj su podijeljeni poklon paketi i nagrade partnera konferencije: Web Marketing Akademija, Web::Edukacija, PIP, Kreativni tim Znatiželja i LogIT.

Sutrašnjim zatvaranjem ankete koju su ispunjavali sudionici konferencije, dobiti ćemo rezultate i novih TOP5 predavača kao i komentare koje javno objavljujemo, kakvi god oni bili jer pohvale će nam dati dobar vjetar u leđa za dalje, a kritike će nas usmjeriti prema dobrome vjetru.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio