zlatna_nagrada_webstrategija_150px
Tri najbolje ocijenjena poslovna web modela osvojila su Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2012, prema odabiru stručnog odbora.

Mnogi prisutni na konferenciji Web::Strategija 13 su s nestrpljenjem očekivali proglašenje dobitnika Zlatne nagrade Web::Strategije. Stručni ocjenjivački odbor u sastavu Marina Đukanović (Kolektiva.net), Kata Barišić (Pokloni.Me) i Hrvoje Bujas (GoHome) - dodijelio je tri Zlatne nagrade Web::Strategije, i to tvrtkama koje u svom web poslovanju koriste najinventivnija i najkreativnija poslovna rješenja!

Dobitnici su:

 • Poslomat.hr, tvrtke Mono d.o.o.
  "U vrijeme visoke razine nezaposlenosti Poslomat.hr je vrlo koristan projekat koji na izvrstan način spaja popularne društvene mreže i potrebu za što kvalitetnijom prezentacijom svih onih koji nude, traže ili mijenjaju posao." (Kata Barišić)
 • Chasebuzz.com, tvrtke Serengeti d.o.o.
  Ovaj projekat nagradili smo jer je jedinstveni svjetski online servis koji omogućava velikim i malim IT kompanijama da međusobno razmjenjujući znanja, iskustva i ideje na već isprobanim uspješnim poslovnim ICT rješenjima svi skupa višestruko profitiraju zabilazeći potencijalne greške i učeći na najboljim primjerima. Inovativno, korisno i učinkovito!
   (Kata Barišić)
 • OneCroatia.info, projekt Hrvatska na dlanu
  "Potencijal koji posjeduje ovaj portal zaslužuje nagradu kako bi doista dobio podstrek za daljnji napredak." (Hrvoje Bujas)
Nedugo nakon održane Web::Strategije 13, na kojoj su dodijeljene nagrade, organizator Web::Strategije je primio e-mail gdina Saše Vugrinca:
"Htio bih Vam se u ime svih Članova Udruge za promoviranje turističkih destinacija, proizvoda i usluga UZAP zahvaliti na dodjeljenoj nagradi, na ovogodišnjoj Web::Strategiji. Nadam se da ćemo imati prilike susresti se ponovo na nekim drugim projektima, a i na aktualnom projektu Hrvatska na dlanu." 

Čestitke dobitnicima, nagrade su zaslužene!

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio