• Naslovnica
  • Blog
  • Ilirija hoteli Biograd dobili nagradu za djelatnika godine!
dht150
Dodjelom turističkih nagrada za najbolja turistička odredišta i za djelatnike godine u turizmu, u prisustvu premijera Zorana Milanovića, završili su Dani hrvatskog turizma 2012 koji su okupili blizu dvije tisuće domaćih i stranih turističkih djelatnika i njihovih gostiju. Djelatnikom godine u kategoriji prodaje i marketinga u turizmu proglašena je Marijana Prtenjača, direktorica prodaje Ilirija hotela Biograd.

Nagradu za najboljeg djelatnika godine preuzela je na svečanosti Dani hrvatskog turizma u Dubrovniku od strane ministra turizma Veljka Ostojića. Marijana Prtenjača od 2005. godine direktorica je Odjela prodaje Ilirija hotela, koji posluju u sklopu ILIRIJE d.d., a od 2010. godine pored poslova direktorice Odjela prodaje hotelskog sektora obavlja posao direktora Ilirija hotela.

Sustavnim radom u odjelu prodaje usmjerenim ka cilju pribavljanja šireg obujma poslovnih partnera, kontinuiranim posjetima i prezentacijom hotela i destinacije na svim važnijim svjetskim turističkim sajmovima u cilju što bolje promocije hotela na ciljanim tržištima te pronalaženjem efikasnog rješenja za povećanje zadovoljstva gostiju, Ilirija hoteli pozicionirali su se na domaćem i stranom tržištu kao vodeći hoteli na Jadranu.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio