WS13_kugla
Hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju programa za prvi dan Web::Strategije 13, svim predavačima, medijima, i velika zahvala sponzorima i organizacijskim partnerima, jer bez njih ova konferencija ne bi bila tako uspješna. Drugi i treći dan Web::Strategije 13 su predviđeni za edukacije.

Održan je i uspješno završen prvi dan Web::Strategije 13, u dobroj atmosferi i popunjenoj najvećoj dvorani Hypo centra.

Bili su prisutni web stručnjaci iz Hrvatske i čak 3 strana predavača (iz Slovenije, Srbije i Njemačke), web mediji, twiteraši, blogeri. Okupljanje je stvorilo mnoga nova prijateljstva i poslovne prilike. Odabrani su i dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2012. Degustirala su se odlična vina, rakije, kroštule, podijelile su se nagrade sponzora....

Drugi i treći dan Web::Strategije održavaju se čak 3 edukacije, u suradnji s Web::Edukacijom:
- Webura - Siniša Gavrilović
- Ontur - Vedran Bajer
- Kako pretvoriti posjetitelja u kupca? - Nikola Jellačić

Crtice s konferencije možete pročitati na blogu Zimo.co, koja je radila live blogging. Uskoro možete očekivati Post-festum konferencije i rezultate ankete, koji će pokazati tko je najbolje ocijenjen predavač i tko ulazi u kategoriju TOP5 predavača. Ispunjavanje ankete će omogućiti pristup downloadu prezentacija. Objavit ćemo i fotogaleriju s konferencije.

Pogledajte i kratki intervju s predavačem Vladimirom Nikolićem iz Srbije.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio