WS14_Kirsten_Campbell
Tko fingira, ne profitira - Nužno profit ne mora značiti materijalni dobitak. Profitirati možete i ako naučite nešto novo, a profitirali ste i kada naučite na svojim greškama. Tako će vaša Web::Strategija 16 otvoriti svoj plašt i javno obznaniti sve što ste željeli reći. Thomas Jefferson je šapnuo: Honesty is the first chapter in the book of wisdom. Kako ste ocijenili predavače, tko je upao u novi TOP5 predavača, koje teme biste željeli slušati na sljedećim konferencijama, koliko ste zadovolnji organizacijom i koji su vaši utisci, slijedi u nastavku.

TOP5 predavači

Presudili ste svojim ocjenama, a svi oni koji su sudjelovali u anketi i iskreno ju ispunili, nagrađeni su svim prezentacijama predavača s konferencije. Od postanka prve Web::Strategije pa preko njih 16, kao i nakon svih Weboo-a i Web::INDUSTRIJA, sudionici su ti koji okrunjuju one najbolje te ih proglašavamo TOP5 predavačima prema ocjenama publike. Definitivno volite zabavu prije svega što dokazuje Miroslav Varga kojeg ste ocjenili odličnim, u što nije ni bilo sumnje jer je Miroslav, uz vrsnog predavača, zabavna osoba koja na svojstven način održava svoja predavanja.

 1. Miroslav Varga uz veliki pljesak na konferenciji, dobio je i prosjek od 4,62 za svoje predavanje Zašto automatic biding neće izbaciti ljude?, a sudionici Web::Strategije nagradili su njegov ležeran pristup ozbiljnoj temi
 2. Robert Petković, stalni predavač Web Marketing Akademije, osim što dobiva odlične ocjene od polaznika Akademije, dobio ih je i od sudionika konferencije s predavanjem Analiza podataka u svijetu Interneta Stvari (IoT), a njegov prosjek ocjena iznosi 4,50
 3. Mario Pintar, jedan od najaktivnijih korisnika u 11. mjesecu 2015. godine na servisu Znatko, znatiželjan, ali vjerujemo siguran u svoju pobjedu, nestrpljivo je pitao za ocjene predavača prije svih te poslao svoju prezentaciju  Advanced email triggering tj. slanje mejlova prema ponašanju posjetitelja/korisnika zahvaljujući kojoj je prosjek njegovih konferencijskih ocjena 4,26
 4. Sandro Lazarić nalazi se u društvu najboljih 5, a polaznike je počastio predavanjem SEO alati na auto-pilotu - Renesansa ili kraj SEO-konzultanata?  te je odmah ispod Maria s najtočnijim prosjekom 4,25 kako su ga ocijenili ispitanici ankete anonimnim glasovanjem
 5. Dino Oreški zaogrnuo se ruhom TOP5 predavača Web::Strategije održane 19.11.2015., a na tron se penje prosjekom ocjena 4,22 uz predavanje Automated bidding, programatic bidding - treba li nam više čovjek u Internet marketingu?
Dva predavača Web Marketing Akademije, Robert i Dino, zasluženo nose titulu TOP5 predavača i to ne po prvi put. Preostali predavači konferencije ocijenjeni su vrlo dobrim ocjenama, a najniži prosjek iznosi 3,59. Panelisti s visokih barskih stolaca, Varga, Oreški i Skorup, zamalo su bili odlični i po ocjenama jer im prosjek iznosi 4,37 čime je publika pokazala što voli i što želi na ovakvim događanjima.

Kako su ocijenjeni ostali konferencijski elementi

Voditeljice, mlade Maja i Enea, unijele su dodatnu vedrinu te se trudile najviše što su mogle što se dopalo publici koja je u anketi izrazila svoje zadovoljstvo njihovim vođenjem uz visoki prosjek od 4,35. Obje su svoj posao odradile profesionalno, a posebno lijepo bilo je za vidjeti dva mlada ženska lica na "naslovnici" konferencije.

Atmosfera konferencije, koja se održavala u hotelu Laguna, u dvorani premalog kapaciteta za sve posjetitelje koji su željeli prisustvovati ovome danu, ocijenjena je vrlo dobrom ocjenom, no nezadovoljavajuće niskog prosjeka ocjena od 3,76. U školi bismo rekli da je ovo klimava, nategnuta četvorka kojoj treba učenja da postane tvrđa. Posjetitelji su organizaciju kaznili ocjenom od 2,90 za održavanje konferencije u premaloj hotelskoj dvorani u čijoj se sredini nalazio betonski stup koji je stvorio probleme onima koji su sjedili oko njega. Međutim, dobro je odrađen organizacijski posao po pitanju pravodobne informiranosti o svemu gdje 93% zadovoljnih, a samo 7% nezadovoljnih. Samoj organizaciji dodjeljena je čista četvorka koja je ovoga puta čvrsta te je na putu prema odličnoj.

Napisali ste nam ...

Vaši komentari su nam važni i ponosimo se njima jer će nam dati smjernice kako bolje prema naprijed, kako publiku učiniti zadovoljnijom i nasmješenom.

 • Nedovoljno mjesta za sjedanje.
 • Prostor u kojem se održavala konferencija nije bio primjeren za ovakvu vrstu događanja. Veliki minus je to što za cijenu ulaznice za konferenciju nije bio osigurano parkirno mjesto za svakog posjetitelja, prostor je bio premalen, te se obično za taj novac na konferencijama dobiva ručak (kava je pod must).
 • Nedostatak stolica, mutan projektor, stupovi koji zaklanjaju pogled.
 • Nedovoljan broj sjedećih mjesta.
 • Premalo sjedećih mjesta na prijepodnevnom dijelu konferencije, zagušljiv prostor s premalo zraka i prevruće. Ozvučenje je bilo loše sa smetnjama u prijenosu. Tek poslijepodne je bilo OK.
 • Jako loš, zagušljiv i skučen prostor. Premalo mjesta za sve.
 • Postoji na Novoj Cesti super dvorana od MINPO-a, možda bi Vam je ustupili kao sponzori.
 • Nema welcome kave, finger food-a, premala dvorna, dugačka sa stupom između (bez obzira na manjak stolica, dvorana je losa).
 • Kako sam morala stajati jer nisam platila konferenciju (na sreću, jer da jesam bila bih ekstra nezadovoljna dobivenim za plaćeno), osjećala sam se manje vrijedno. Ovo definitivno smatram najvećim propustom zbog kojeg je općeniti dojam konferencije bio poprilično narušen, unatoč dobrim predavačima. Isto tako, za cijenu od 100 eura biste sudionicima trebali ponuditi nešto više od štapića i Domaćica keksa za prigristi. Bila sam na besplatnim konferencijama koje su imale bolje riješenje za obje stvari.
 • Trebalo je biti više kraćih pauza.
 • Petkovića i Vargu bi mogao slušati cijeli dan.
 • Teme su sve bile korisne, a od predavača najzanimljiviji Varga i Kruhek.
 • Varga, Kruhek, Kolaček najbolji.
 • Generalno mi je cijeli program bio zanimljiv i privlačan - dobar presjek aktualnih tema i trendova.
 • Pohvalila bih prezentaciju Ive Obrovac.
 • Pohvaljujem način prezentacije Roberta Petkovića i veselu atmosferu za koju je zaslužan Miroslav Varga.
 • Zanimljivi predavači i zgodne hostese!
 • Loš razglas, premalo platno, stup usred dvorane, problem sa nedostatkom sjedećih mjesta, prozori s kojih svijetlo dopire direktno prema projiciranom slici na platnu, možda da dovedete nekog klijenta koji bi prepričao svoja iskustva sa marketinškim firmama, neke novije i zanimljivije teme o kojima još nismo čuli preko blogova, inovacije, inovacije i inovacije u marketingu.
 • Zanimljive teme, dinamično prezentirane, zanimljivi i kompetentni predavači.
 • Sve pohvale curama iz 404 i g. Kruheku, dok mi je prezentacija g. Pintara bila izrazito korisna jer u poslu često koristimo upravo e-mail mkt.
 • Generalno, smatram konferenciju zanimljivom, no isto tako, smatram da u nekim tehničkim apsketima ima prostora za poboljšanje.
 • Konferencija je zanimljiva, dobra prilika za networking.
 • Zadovoljna sam sa predavačima i temama. Svi su strasno simpa, organizatorima pohvala na trudu i vremenu, doveli ste super ekipu.
 • Fotografiranje je izostalo, to treba biti
 • Više pauza, bolji mikrofon :) prostor, sve ostao je super.
 • Molim vas ako bi bilo poželjno da neka tema bude malo bolje opširna i kako se samostalno početi reklamirati.
 • Zanimljive teme i zanimljivi predavači.
 • Neka predavanja trebala bi biti duža, ovisno o temi, imam dojam da su neke teme površno obrađene radi okvira od 20 min.
 • Sudionici konferencije su vrlo nepristojno izlazili prilikom dodjele nagrada pa bi to trebalo nekako organizacijski riješiti. Možda da se prije predavanja napravi svečana dodjela dok su svi prisutni.
 • Predavanja staviti u blokove, npr. 3 predavanja pa onda pauza od 20 min, onda opet sljedeći blok... Na taj način bi bilo više minglanja sudionika. Također bi ljudi bili koncentriraniji na nova predavanja koja slijede nakon bloka.
 • Pohvale za Dinu Oreškog i Miroslava Vargu na iznimno zanimljivim prezentacijama.
 • Bolje ozvučenje, veći prostor po mogućnosti sa stolovima da se mogu koristiti prijenosna računala.
 • Zanimljive i korisne teme i dobri govornici.
 • SEO predavanje od Sandra je fulana tema bila, nije odgovorio na pitanje iz naslova predavanja.
 • Prezentacije se nisu dobro vidjele u zadnjim redovima i poradi osvjetljenja.

Svi biste nas preporučili svojim prijateljima i poznanicima iako niste zadovoljni mjestom održavanja konferencije, ali ste izuzetno zadovoljni temama i predavačima. I dalje su najbolja mjesta za oglašavanje konferencije kafići uz dobru kavu i dobro društvo jer je najveći postotak (48%) sudionika za konferenciju saznao od prijatelja ili poznanika, dok je 16% upoznato s ovim događajem putem newslettera te također 16% njih koji su za Web::Strategiju 16 doznali iz hrvatskih medija.

Vidimo se na kavi, čitamo kroz newsletter ili pojavljujemo na najčitanijim portalima!

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio