Biti web strateg

Biti web-strateg ili strateg za web je postojati kao jedinstvena osoba koja se ne zadovoljava niti prosječnim niti svakodnevnim spoznajama o životu i webu koji ga okružuje. Web-strateg je osoba koja kroz svakodnevnu glad za novim spoznajama traži moderne inovacije, nevjerojatna rješenja i nove informacije! Web-stratezi posjeduju snažnu imaginaciju, teže napretku društva uz pomoć najmodernije ICT tehnologije, stvaraju "ono nešto", a sve nove ideje oko sebe prihvaćaju kao da su već postojale prije nego što su se rodili. Naravno, ujedno i svaki web-strateg želi biti prepoznat od zajednice kao najbolji u svom poslu!

U svijetu weba postoji mnoštvo nijansi poslova u kojima su najbolji - od razvoja web aplikacija, pa preko vođenja marketinških kampanja, do investiranja u poduzetništvo i vođenja startup tvrtki. Njih već godinama, neprekidno čak tri puta godišnje, okuplja Web::Strategija - središnja konferencija za sve regionalne web-stratege. Pri tome joj svaki web-strateg pomaže svojim uvaženim prisustvom u oblikovanju vizija, iskušavanju novih ideja, te stvaranju prijateljstva.

Tome svjedoči i izjava Miroslava Varge, osiječkog web-stratega za internetski marketing - da je Web::Strategija "mjesto gdje se postavljaju trendovi u regiji", dok ju je web dizajnerica Tajana Mrazović okarakterizirala Web::Strategiju "inspirativnim mjestom za primjenu inovativnih rješenja".

Minulih godina web-stratezi su se po tri puta okupljali na Web::Strategijama i to prilikom dodjele Zlatne nagrade Web::Strategije, te su ujedno i pridonosili stvaranju online zajednice na svim modernim društvenim web servisima - Facebook, Linkedin, YouTube, Twitter, ... Tamo razmijenjuju svoja mišljenja o trendovima, dijele svoje poglede na web, te stvaraju prijateljstva za cijeli život.

Ovom prilikom Vas pozivamo da se web-stratezima pridružite uživo na piću, na sljedećoj Web::Strategiji, na poslovnom ručku, na Facebook-u, Linkedin-u, YouTube-u, Twitter-u i ostalim društvenim mrežama koje tek dolaze. Tako ćete moći zajedno osmislili nove ideje i oblikovali našu budućnost na webu i oko njega.

Jer najbolji način za predviđanje naše budućnosti je da ju zajedno oblikujemo.

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio