Ulaznice

Ulaznice tj. kotizacije za konferenciju Web::Strategija se plaćaju. Organizator troškove organizacije i održavanja konferencije pokriva iz prodanih kotizacija.

Kako do ulaznice (kotizacije)?

Zbog strogo ograničenog broja sudionika dolazak na konferenciju Web::Strategija pravi je doživljaj! To i nije novost budući je već otprije poznato da je ulaznica za ovaj važan regionalni događaj itekako tražena u svijetu web-poslovanja, web-tehnologija i web-oglašavanja!

Ulaz na predavanja i popratna događanja Web::Strategije moguć je isključivo uz kupovinu ili nabavku ulaznice. Pojedinačne ulaznice se nalaze u redovnoj online prodaji do par dana prije konferencije (za status "Sudionik" uz mogućnost povoljnije ranije kupnje). Broj mogućih prodanih ulaznica je strogo ograničen.

Ulaznice se prodaju uz mogućnost personalizacije tj. odabira pohađanja onih dana ili seminara/radionica koje posjetitelj želji. Ulaznica za ključni dan konferencije (kada je prisutno najviše sudionika) prodaje se kao nedijeljiva cjelina.

Članovi Web::Kluba imaju slobodan ulaz. Organizatori Web::Strategije posebno organiziraju ulaznice isključivo za novinare, nagrađene, partnere, sponzore te V.I.P. uzvanike. Osobna online registracija svake osobe je obavezan i ispravan korak za nesmetan dolazak na svaku Web::Strategiju.

"Svima onima koji dođu bez ulaznice neće biti mogućnosti ulaska u prostor. Također, zamoliti će ih se da napuste prostor održavanja konferencije. S obzirom na dosadašnje iskustvo, svaki puta kada se održava konferencija događaju se takve situacije i osobe iz osiguranja trebaju intervenirati." - riječi su organizatora.

Kako organizirati prosljeđivanje ulaznica?

Savjeti za predavače, ambasadore i programski odbor (ali i sponzore i partnere!)

Ulaznice na Web::Strategiju sa statusom "Nagrađeni" prosljeđuju sponzori, partneri, predavači, ambasadori i programski odbor konferencije uvaženim osobama prema vlastitom odabiru. Broj ulaznica koje mogu proslijediti je striktno ograničen i odnosi se isključivo na tekuću konferenciju!

Svi navedeni imaju pravo na ulaznice prema sljedećem ključu (ažurirano 27.09.2015.):

  • sponzori imaju pravo na ugovorno točno određen broj ulaznica prema statusu sponzorstva
  • organizacijski partneri - 1 (sveukupno 1 ulaznica)
  • ocjenjivački odbor - 1 (sveukupno 1 ulaznica)
  • predsjednik programskog odbora - 3 (uz svoju ulaznicu dobiva još 1 ulaznicu)
  • programski odbor - 1 (sveukupno 1 ulaznica)
  • predavači - 2 (uz svoju ulaznicu dobivaju još 1 ulaznicu)
  • sudionici panel rasprave - 1 (dobivaju 1 ulaznicu)
  • ambasadori - 3 (uz svoju ulaznicu dobivaju još 2 ulaznice)

Najbolje je proslijediti ulaznice poslovnim (ili osobnim) partnerima, suradnicima, sadašnjim ili potencijalnim klijentima (kupcima), djelatnicima, članovima te drugim uvaženim osobama iz svijeta web oglašavanja, web poslovanja ili razvoja web stranica. S obzirom na interes za ulaznice Web::Strategije, preporuča se strateški pristup svim zainteresiranima za ulaznice.

Ambasadorima preporučamo da svoje ulaznice podijele onima koji još nikada nisu bili na Web::Strategiji, a značajne su osobe za društvo i zajednicu.

Kupovina i registracija za online kotizacije za Web::Strategiju obavljale su se prvo putem sustava Eversys, a danas putem poznatog sustava Regolina za online registracije i prodaju ulaznica.

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio