trikoder
Poznata hrvatska tvrtka za izradu web aplikacija - Trikoder - je i ovaj put sponzor Web::Strategije, i to srebrni sponzor! A to nije sve. Vedran Križek, tehnički direktor Trikodera, će održati predavanje na konferenciji.

Kroz predavanje će Vedran pokazati da ne bi trebala postojati granica između razvoja i monetizacije web projekata, zašto proces treba neprekinuto trajati, sve dok traje i projekt.

Vedran je zasigurno u pravu, što dokazuje i reputacija tvrtke Trikoder, kao i zavidna referentna lista, na kojoj se između ostalih mogu naći i projekti: njuskalo.hr, zurnal24.si, bika.net, ichkoche.at, vijesti.me i vrijeme.net.

Zaposlenici tvrtke su up-to-date s najnovijim tehnologijama i tehnološkim dostignućima, koje odmah po izlasku na tržište primjenjuju u svom radu. Okrenuti su budućnosti, i svoja znanja i vještine uspješno koriste u razvoju novih medija, uspješnih informativnih portala, portala za oglašavanje, korporativnih stranica, CMSova, custom-made web rješenja, od kojih su neka čak i nagrađena poznatim međunarodno poznatim nagradama.

Ivor Štimac (Trikoder) i Siniša Gavrilović (nadzornik ocjenjivačkog odbora Zlatne nagrade Web::Strategije) prilikom dodjele nagrade na Web::Strategiji 11

Na "Web::Strategiji 11 - Frontend naš svagdašnji" Trikoder je dobitnik nagrade Web upotrebljivost 2011 za mobilnu verziju portala Njuškalo.hr

 

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio