webklub_paket
Uz Web::Klub imate priliku biti prisutni na čak 3 Web::Strategije, te uživati u mnogim drugim pogodnostima koje donosi članstvo! A sad je prilika za osvojiti Web::Klub članstvo u nagradnoj igri sposobnosti!

Profesionalci i zaljubljenici u web, okupljaju se u Web::Klubu koji nudi brojne pogodnosti. Povodom ove igre sposobnosti, Web::Klub je odlučio nagraditi Vas jednogodišnjim članstvom u Web::Klubu. Tko će postati član Web::Kluba? Saznat ćemo 30.5.!

Pogodnosti Web::Kluba su brojne od kojih izdvajamo:

U komentaru ovog članka napišite razlog:

Zašto želim biti Web::Klub član?

Igrajte se s nama do srijede, 30. svibnja 2012. u 13h, kad ćemo proglasiti dobitnika.

P.S. Jeste li vidjeli nagradnu igru za Web Marketing Akademiju?

Komentari

Pitanja? Komentari? pridružite se konverzaciji

Nikola Vidovic Svibanj 26, 2012 u 17:16

Cijeli život se bavim webom, HTML,CSS,Javascript,php i sve ostalo naučio sam sam preko interneta, istraživao sam kada me nešto zanimalo, tražio sam odgovore i tako. Imam puno uspješnih projekata, a tek mi je 18 godina :)

Nikola Vidovic Svibanj 26, 2012 u 17:17

Htio bih stvarno upoznati druge ljude koji vole web kao ja.. jer kod mene takvih ljudi nema :( a za tu konferenciju nemam para ( Kriza )…

Igor Pavlović Svibanj 26, 2012 u 17:48

Dobar izbor edukacija (sigurnost na Internetu, web development, web marketing.), 3 konferencije i jos niz pogodnosti. Akcijska cijena je privukla pažnju no nagrada nosi edukaciju vise… :)

Ana Mišin Svibanj 26, 2012 u 21:25

Želim biti Web::Klub član jer bih htjela često posjećivati Web::Strategiju, poslušati zanimljiva predavanja, ostvariti poslovne kontakte…a za sve to treba para… :)

Melita Nađ Svibanj 29, 2012 u 11:17

To je jedino članstvo kojim mi stručnjaci nude mogućnost da steknem najveće bogatstvo- ZNANJE!

Jelena Glišović Svibanj 29, 2012 u 11:30

Želim da ugrabim priliku i posetim naredne tri Web Strategije i po neku Web Edukaciju jer sam željna informacija i znanja koje vaši predavači nesebično dele.

Vedran Koren Svibanj 29, 2012 u 11:33

Želim biti Web::Klub član jer mi on omogućuje cijelo-životno učenje na području novih Internet tehnologija, redovitu i kvalitetnu edukaciju te upad na najbolje i najkvalitetnije seminare i edukacije uz poseban popust! Kako sam nezaposlena osoba koja svoju budućnost vidi upravo u novim Internet tehnologijama poput oglašavanja na društvenim mrežama, u Google sustavu, te Community managementu posjet takvim seminarima i edukacijama mi je neizmjerno bitan jer na njega dolaze ključne osobe koje su „IN business” te upravo na tim događanjima vidim izvrsnu priliku za samo promociju i direktan kontakt sa poslodavcima te u krajnjem slučaju mogućnost zaposlenja.

Janos Baba Svibanj 29, 2012 u 23:35

Pre pisanja ovog teksta, nekako sam osećao da naslov govori meni, “Ugrabi priliku!”, tako da sam pokušao da iznesem moje misli kako bi mi doprinela jedna ovakva prilika. Već duže vreme iz Vašeg komšiluka pratim objavljivanja na Vašem web portalu. Kad god sam u prilici takodje pratim i predavanja preko web streaming-a, pošto dosad fizicki nisam mogao nikako da budem prisutan. Ta predavanja su me jako isnpirisala i dala neke ideje za koje u budućnosti već imam plan. Osvojeno članstvo za Vaš Web::Klub bi mi doprinelo proširenju mog spektra znanja, koji uvek pokušavam da dopunim. Tako sam posle završetka mojih prethodnih studija uzeo hrabrost i vratio se iz inostranstva u domovinu i upisao dalje studije. Smatram da čovek mora uvek da radi na sebi i da uči i po mogućnosti prenese dalje svoje znanje, iskustva. S toga u budućnosti sam rezervisao vreme gde ću, shodno mojim mogućnostima, da posećujem što više konferencija, predavanja, da upoznam što više ljudi, razmenimo ideje-iskustva, diskutujemo. IT tržiste se brzo menja i kao student moram uvek biti u toku, da bi nakon završetka studija mogao biti što bolje pripremljen za realni svet, zato želim da ugrabim ovu priliku i da osvojim ovu nagradu.

Ana Rogina Svibanj 30, 2012 u 00:02

Članstvo u Web:Klubu dio je mog LongLifeLearning plana..kako bi mogla i ja jednog dana biti Vaš predavač:)

marina Svibanj 31, 2012 u 09:28

Hvala svima što ste se igrali. Obzirom da svatko od Vas ima jako dobar razlog zašto želi Web::Klub članstvo – bilo nam je teško odlučiti. Glasovanje je prevagnulo u korist Igora Pavlovića :)
Igore čestitamo! Kontaktirat ćemo Vas e-mailom oko realizacije nagrade.
Svima ostalima preporučamo – iskoristite priliku i učlanite se u Web::Klub do 14.6. dokad vrijedi akcijska cijena:
http://www.webedukacija.com/news/136/pravi-trenutak-za-uclanjenje-u-web-klub-27-03-12

Igor Pavlović Svibanj 31, 2012 u 17:52

HVALA NA NAGRADI

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio