• Naslovnica
  • Blog
  • Vizualni doživljaj Web::Strategije 13 by Manifest Media!
manifest_logo_150px
S organizacijskim partnerom Manifest Media je dogovorena godišnja suradnja za vizualna rješenja, kako za Web::Strategiju, tako i za ostale događaje organizatora Marketing Odjel d.o.o.. Njihova kreativna rješenja koriste se u svim web i print medijima i reklamnim materijalima.

"Suradnja s Web::Strategijom kao najposjećenijom regionalnom konferencijom za web oglašavanje, razvoj web stranica i web poslovanje nametnula se sama po sebi. Web profesionalci su prirodno okruženje Manifest tima koji je uvijek otvoren za razmjenu iskustava s kolegama, kontakt s budućim klijentima i nove poslovne izazove" - izjavio je Dario Krznar, predsjednik uprave i kreativni direktor tvrtke Manifest Media.

Dario je bio i jedan od članova stručnog vijeća natječaja VIDI WEB TOP 100.

Manifest Media je mlada agencija koja okuplja iskusan tim dizajnera, developera i stručnjaka za digitalne medije. Do sada je surađivala s tvrtkama iz različitih industrija, a preuzima samo one projekte za koje može osigurati dodatnu vrijednost klijentima.

Vizual Web::Strategije 13, designed by Manifest Media

U svom radu vodi se jednim ciljem – isporučiti vrhunska rješenja kojima će unaprijediti poslovne procese klijenta i komunicirati s krajnjim korisnicima. Bez obzira radi li se o web siteu, korporativnom identitetu ili mobilnoj aplikaciji, Manifest Media se beskompromisno pridržava najviših standarda te želje klijenata upotpunjava najsuvremenijim tehnologijama.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio