Web::Strategija
Druga konferencija o web marketingu


26. lipnja 2008. (četvrtak) u 10 sati
Hotel "Laguna", Kranjčevićeva 29, Zagreb

::Još dva tjedna do početka konferencije

Još dva tjedna do početka konferencije Web::Strategija

13.06.2008. Do sada smo za Web::Strategiju uspjeli ugovoriti preko petnaestak medijskih pokrovitelja i dva sponzorstva - sa Internet Softver-om i ETARGET-om. Naši dosadašnji medijski pokrovitelji su učinili važan posao i predstavili svojoj vjernoj publici ovaj jedinstveni događaj u Hrvatskoj - konferenciju o web marketingu, te izradi modernih web stranica.


Medijski pokrovitelji koji su nas do sada popratili će svima koji neće moći doći na konferenciju ukratko pokušati prenijeti dijelić atmosfere s Web::Strategije. To će biti sljedeći mediji:


Još jednom zahvaljujemo svimo komercijalnim i medijskim pokroviteljima jer bez Vas konferencija ne bi imala tu snagu i jačinu. Vjerujemo da ćete biti zadovoljni sa prikupljenim informacijama i da ćete ih odmah moći primjeniti na svom webu. U to vjerujemo zato jer nam je upravo to pokazala prva Web::Strategija i uzvanici koji su bili na njoj.

Što se tiče parkinga kod hotela Laguna, postoji 50-ak mjesta za parking u samom hotelu (uđete u njega s autom i odvezete se iza hotela). No, ako će tu parking biti pun radi gostiju hotela, ima dosta parking mjesta u rezidencijalnom kvartu oko hotela. Ako Vam pomanjka goriva za auto, preko puta hotela se nalazi i benzinska postaja od INA-e.

Inače, hotel Laguna posjeduje svoj restoran i kafić, te foaje za druženje. Te prednosti slobodno koristite u pauzama između predavanja.

Vidimo se!


Web::Strategija

NovostiPrijave su počele!

04.06.2008.

Jučer je marketinška agencija poslala objave za medije na adrese svih meritornih medija vezanih uz internet, te su danas objavljane prve obavijesti. Istovremeno smo krenuli sa marketinškom kampanjom. Prve kupovine ulaznica su obavljene.

Više...

Još dva tjedna do početka konferencije

13.06.2008. Do sada smo za Web::Strategiju uspjeli ugovoriti preko petnaestak medijskih pokrovitelja i dva sponzorstva - sa Internet Softver-om i ETARGET-om. Naši dosadašnji medijski pokrovitelji su učinili važan posao i predstavili svojoj vjernoj publici ovaj jedinstveni događaj u Hrvatskoj - konferenciju o web marketingu, te izradi modernih web stranica. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSPONZORI KONFERENCIJE:

Internet Softver d.o.o.

 

MEDIJSKI POKROVITELJI:

 

 

 

 

PUtni.biz - besplatni i sigurni putni nalozi na Internetu!