Web::Strategija
Druga konferencija o web marketingu


26. lipnja 2008. (četvrtak) u 10 sati
Hotel "Laguna", Kranjčevićeva 29, Zagreb

::O nama

Više o samoj konferenciji i organizatoru

Prva Web::Strategija u Zagrebu Prva Web::Strategija održana je 28. travnja 2008. godine, a organizirana je u svrhu besplatnog savjetovanja. Cilj nam je bio skrenuti pozornost na primjenu i sve prednosti internetskog marketinga, te što je sve potrebno da web stranica bude kvalitetna, moderna, profesionalno napravljena te privlačna korisnicima usluga ili proizvoda. Naime, konferencija je bila iznimno upješna, te smo dobili brojne pohvale ne samo za uspješnu organizaciju cijeloga događaja nego i za iznimno korisne savjete i informacije koje su uzvanici saznali.

Na drugoj konferenciji, predavači će obrađivati iste teme kao i na prošloj, naravno uz dodatna poboljšanja prezentacija te povećan broj korisnih savjeta i informacija. Proširili smo prezentaciju o internetskom marketingu s obzirom da su uzvanici prve Web::Strategije pokazali najviše interesa za to područje. Naime, dodali smo četvrtu prezentaciju koja će obrađivati klasične pogreške na web stranicama pod nazivom "Deset web pogrešaka velikih igrača".

Imamo u planu nastaviti sa nizom konferencija pod nazivom Web::Strategija, obrađujući različite teme iz područja Interneta, marketinga, promocije, prodaje i sl.

Organizator konferencije je agencija za marketing i PR, Marketing odjel d.o.o. (www.marketing-odjel.com)

 


Naši banneri za drugu konferenciju Web::Strategija

 

1. GIF banner (dimenzije 468x60)

2. GIF banner (dimenzije 728x90)

Klikni ovdje za pregled i download (Save As...)

 

Banneri su slobodni za preuzimanje i postavljanje u Vaš web sustav za upravljanje bannerima do završetka same konferencije. Tada obavezno isključite njihovo prikazivanje s obzirom da je konferencija završena. Molimo da vidljivost bannera bude što bolja do navedenog datuma u samom banneru, te da postavite da klik na banner vodi točno na ovaj URL: http://WebStrategija.com

 

Hvala!

 Web::Strategija

NovostiPrijave su počele!

04.06.2008.

Jučer je marketinška agencija poslala objave za medije na adrese svih meritornih medija vezanih uz internet, te su danas objavljane prve obavijesti. Istovremeno smo krenuli sa marketinškom kampanjom. Prve kupovine ulaznica su obavljene.

Više...

Još dva tjedna do početka konferencije

13.06.2008. Do sada smo za Web::Strategiju uspjeli ugovoriti preko petnaestak medijskih pokrovitelja i dva sponzorstva - sa Internet Softver-om i ETARGET-om. Naši dosadašnji medijski pokrovitelji su učinili važan posao i predstavili svojoj vjernoj publici ovaj jedinstveni događaj u Hrvatskoj - konferenciju o web marketingu, te izradi modernih web stranica. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSPONZORI KONFERENCIJE:

Internet Softver d.o.o.

 

MEDIJSKI POKROVITELJI:

 

 

 

 

PUtni.biz - besplatni i sigurni putni nalozi na Internetu!