Web::Strategija
Druga konferencija o web marketingu


26. lipnja 2008. (četvrtak) u 10 sati
Hotel "Laguna", Kranjčevićeva 29, Zagreb

::Predavači

Upoznajte svoje predavače, saznajte više o njima

Kratke informacije o predavačima koji čine ovu konferenciju i koji su izvor svih informacija s kojima ćete biti upoznati.


Sandra Kušek, dipl. oec.

Sandra Kušek Sandra je voditeljica ključnih kupaca u tvrtki Internet Softver. Kao konzultant, uspješno kombinira akademsko obrazovanje iz područja ekonomije i marketinga s višegodišnjim iskustvom vođenja projekata i razvoja web stranica. Do sada je stekla višegodišnje iskustvo u ovom poslu kroz razne procese stvaranja mnoštva web stranica na Hrvatskom i stranom web tržištu.

 

 

Zoran Rudman, ing. informatike

Zoran Rudman Zoran je ing. informatike, internetskim marketingom se uspješno bavi već 4 godine, a zadnjih par mjeseci surađuje i sa Marketing odjelom. Specijalnost u internetskom marketingu mu je SEO, njime se počeo baviti među prvima u Hrvatskoj. Prati trendove internetskog marketinga u svijetu te ih primjenjuje u projektima u kojima sudjeluje. Posjeduje iskustvo u izradi web stranica, upoznat je sa procesom izrade stranice pa do njezine promocije. Uz to, pokretač je i suvlasnik nekoliko uspješnih web stranica, a kao najomiljeniji projekt ističe web stranicu fitness.com.hr.

 

 

Goran Lebinac, poduzetnik

Goran Lebinac Nema klasično marketinško obrazovanje, no ipak dugogodišnjim radom u raznovrsnim tvrtkama na poslovima marketinga i interneta sagradio je zavidno iskustvo. Trenutno sudjeluje u izradama marketinških kampanja za automobilsku i drvnu industriju, te za neke internetske portale. Ujedno je suvlasnik portala Aukcije.hr.


Web::Strategija

NovostiPrijave su počele!

04.06.2008.

Jučer je marketinška agencija poslala objave za medije na adrese svih meritornih medija vezanih uz internet, te su danas objavljane prve obavijesti. Istovremeno smo krenuli sa marketinškom kampanjom. Prve kupovine ulaznica su obavljene.

Više...

Još dva tjedna do početka konferencije

13.06.2008. Do sada smo za Web::Strategiju uspjeli ugovoriti preko petnaestak medijskih pokrovitelja i dva sponzorstva - sa Internet Softver-om i ETARGET-om. Naši dosadašnji medijski pokrovitelji su učinili važan posao i predstavili svojoj vjernoj publici ovaj jedinstveni događaj u Hrvatskoj - konferenciju o web marketingu, te izradi modernih web stranica. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSPONZORI KONFERENCIJE:

Internet Softver d.o.o.

 

MEDIJSKI POKROVITELJI:

 

 

 

 

PUtni.biz - besplatni i sigurni putni nalozi na Internetu!