Web::Strategija
Druga konferencija o web marketingu


26. lipnja 2008. (četvrtak) u 10 sati
Hotel "Laguna", Kranjčevićeva 29, Zagreb

::Teme

Nazivi i detaljni opis svake pojedine prezentacije


www"Bolje ne može?"

Web stranice Vaše tvrtke Vaša su digitalna vizitka. Ova prezentacija pružit će Vam velik broj korisnih informacija o tome kako unaprijediti web stranice u svim segmentima - dizajnu, navigaciji, sadržaju, itd.


"Web promocija - Vaš novi adut"

Na ovoj prezentaciji ćete saznati koje marketinške alate i koje strategije već sutra možete primijeniti na Vašim web stranicama kako bi bile zapažene od strane korisnika. Zatim, koji faktori su iznimno bitni prije nego krenete s promocijom Vašeg weba te što bi sve jedna moderna web stranica trebala sadržavati. Vidjet ćete kako izgledaju loše, a kako odlično napravljene web stranice i zašto su baš one izabrane kao primjer. Upoznati ćemo Vas i sa trenutnim trendovima i taktikama koji se primjenjuju u internetskom marketingu, a koje su danas i najučinkovitije u praksi.


"Web promocija - primjeri iz prakse"

Kako strategije i marketinške taktike funkcioniraju u praksi moći ćete saznati na prezentaciji Gorana Lebinca. Kako posjetitelje dovesti i zadržati na Vašem webu, gdje i kako se reklamirati, kako doći do ciljanih skupina ljudi te zašto klasične forme oglašavanja prolaze sve lošije samo su neke od tema koje će se obrađivati u prezentaciji.


"Deset web pogrešaka velikih igrača"

Kroz kratku analizu web stranica na hrvatskom internetskom području biti će istaknute česte pogreške koje vlasnici web stranica ne primjećuju. Posjetitelji će kroz ovu prezentaciju naučiti što treba izbjegavati, na što treba pripaziti i kako poboljšati svoje web stranice.


Web::Strategija

NovostiPrijave su počele!

04.06.2008.

Jučer je marketinška agencija poslala objave za medije na adrese svih meritornih medija vezanih uz internet, te su danas objavljane prve obavijesti. Istovremeno smo krenuli sa marketinškom kampanjom. Prve kupovine ulaznica su obavljene.

Više...

Još dva tjedna do početka konferencije

13.06.2008. Do sada smo za Web::Strategiju uspjeli ugovoriti preko petnaestak medijskih pokrovitelja i dva sponzorstva - sa Internet Softver-om i ETARGET-om. Naši dosadašnji medijski pokrovitelji su učinili važan posao i predstavili svojoj vjernoj publici ovaj jedinstveni događaj u Hrvatskoj - konferenciju o web marketingu, te izradi modernih web stranica. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSPONZORI KONFERENCIJE:

Internet Softver d.o.o.

 

MEDIJSKI POKROVITELJI:

 

 

 

 

PUtni.biz - besplatni i sigurni putni nalozi na Internetu!