W::S III
SEO je oko nas


6. studenog 2008. (četvrtak)
Hypo EXPO XXI centar (1. kat, dvorana Rab)
Slavonska avenija 6, Zagreb, Hrvatska

Treća konferencija je završila

07.11.2008. Web::Strategija III - SEO je oko nas!Treća konferencija o internetskom marketingu i izradi internetskih stranica je završila. Pogledajte popis sudionika, foto-galeriju te preuzmite prezentacije. Ne propustite pročitati i komentare s analizom anonimne ankete! Zahvaljujemo svima na dolasku, zahvaljujemo pokroviteljima, zahvaljujemo predavačima, zahvaljujemo svima onima u organizaciji i vjerujemo da je konferencija rezultirala za sve sa barem jednim od ova dva uspjeha - SEO edukacijom i opuštenim druženjem sa SEO profesionalcima.
Više

Prijave su završile!

05.11.2008. Konferencija će se sutra održati u reprezentativnom kongresnom centru u Zagrebu od 9 sati. Ne morate dolaziti previše ranije, već je dovoljno da dođete u 9h. Raspordane su sve ulaznice prema broju sjedećih mjesta u dvorani. 
Više

Prijave primamo još samo sutra!

04.11.2008. Prijave za treću Web::Strategiju, konferenciju o internetskom marketingu su potpuno nadmašile očekivanja organizatora. Do sada su promijenjene tri dvorane, svaki puta sve veća i trenutno smo u fazi popunjenja i treće, najveće dvorane na katu u najvećem zagrebačkom kongresnom centru!
Više

Što kažu predavači?

01.11.2008. Intervjui sa predavačima Web::StrategijeKao što su najavljeni intervjui sa SEO predavačima, evo slijedi ovdje kratki press clipping svih dosad objavljenih intervjua. Također, od jučer će Kapital Network televizija emitirati polusatnu intervju emisiju o SEO biznisu u Hrvatskoj i iskustvima dva SEO stručnjaka - Hrvoja Komljenovića i Krešimira Drvara. A u ponedjeljak ujutro pogledajte "Dobro jutro, Hrvatska" na HRT-u.
Više

Nagradna igra na portalu Monitor.hr

29.10.2008. U dogovoru sa našim medijskim pokroviteljem portalom Monitor.hr, danas ste mogli sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti dvije BESPLATNE ulaznice na Web::Strategiju III.
Više

RASPRODANE SU SKORO SVE KOTIZACIJE!

24.10.2008. Rasprodane su skoro sve kotizacije za treću Web::Strategiju. Organizator je u međuvremenu u Hypo EXPO centru dogovorarao veću dvoranu, ali je i broj prodanih kotizacija istovremeno rastao. Sada je opet preostalo nekoliko ulaznica. Zato požurite s prijavama!
Više

Intervju sa SEO masterom i Vašim predavačem

21.10.2008. Jedan SEO master, te ujedno i predavač na ovoj Web::Strategiji dao je intervju o SEO biznisu koji je objavljen na Index.hr portalu.
Više

Intervjui sa predavačima SEO konferencije

20.10.2008. Uskoro ćete moći po raznim domaćim i regionalnim medijima pročitati intervjue sa SEO predavačima. Usput, danas već imamo prikupljenih preko 70% rezervacija za treću Web::Strategiju. Požurite s prijavama i rezervirajte Vaša mjesta na vrijeme! Također, napominjemo da od 20.10. počinje teći nova cijena za prijavu na konferenciju od 1.098 kn (PDV uključen).
Više

Opustite se uz masažu za sve!

20.10.2008. Dva Stimulansova terapeuta će za vrijeme SEO konferencije svim uzvanicima biti dostupna za EnerGo masažni tretman u trajanju od 10 minuta! Pripremite se - budite umorni od dugotrajnog sjedenja na konferenciji, te budite spremni za revitalizaciju! :-)
Više

Ono što posjećuje Vaš web nisu tražilice....

18.10.2008. Za Vas smo sakupili smo nekoliko parafraziranih SEO izreka svih vremena i podjelili ih s Vama. Npr. Paretovo nečelo kaže da 20% SEO metoda stvara 80% prometa na webu, dok za preostalih 20% prometa potrebno je primjeniti 80% SEO metoda!
Više

Još tri tjedna do konferencije

13.10.2008. Preostalo je još tri tjedna do održavanja SEO konferencije u Zagrebu. Trenutno je rezervirano 40% sjedećih mjesta u konferencijskog dvorani.
Više

Otvorena je LinkedIn grupa

12.10.2008. Ako ste korisnik poznatog web servisa sa poslovnim kontakatima - LinkedIn, slobodno se učlanite u nedavno otvorenu grupu "Web::Strategija" i uključite se u rasprave za teme sljedećih konferencija. Također, izlistani smo i na BlogCatalog-u.
Više

Prve prijave na SEO konferenciju

06.10.2008. Prve prijave su već počele prošli tjedan nakon e-mail kampanje, te su se nastavile i danas ujutro. Rezervirano je već 25% sjedećih mjesta. Najbrže su osigurali svoje mjesto na konferenciji poznate i srednje/veće tvrtke u Hrvatskoj.
Više

Početak marketinške kampanje u listopadu

25.09.2008. S obzirom na jaku medijsku pokrivenost kroz Internet, te druge medije koje pojedini internet portali posjeduju (mjesečno tiskano izdanje), koordinirani početak medijske kampanje neće kod svih moći krenuti isti dan, ali možemo reći da hoće - početkom mjeseca lisopada.
Više

Pokrovitelji Web::Strategije III

28.07.2008. Upravo smo u fazi dogovaranja pokroviteljstava za Web::Strategiju III te ovim putem pozivamo i Vas da se pridružite brendovima koji će omogućiti i treću konferenciju o web marketingu.
Više

Web::Strategija III - SEO je oko nas

NovostiTreća konferencija je završila

07.11.2008. Web::Strategija III - SEO je oko nas!Treća konferencija o internetskom marketingu i izradi internetskih stranica je završila. Pogledajte popis sudionika, foto-galeriju te preuzmite prezentacije. Ne propustite pročitati i komentare s analizom anonimne ankete! Zahvaljujemo svima na dolasku, zahvaljujemo pokroviteljima, zahvaljujemo predavačima, zahvaljujemo svima onima u organizaciji i vjerujemo da je konferencija rezultirala za sve sa barem jednim od ova dva uspjeha - SEO edukacijom i opuštenim druženjem sa SEO profesionalcima. Više...

Prijave su završile!

05.11.2008. Konferencija će se sutra održati u reprezentativnom kongresnom centru u Zagrebu od 9 sati. Ne morate dolaziti previše ranije, već je dovoljno da dođete u 9h. Raspordane su sve ulaznice prema broju sjedećih mjesta u dvorani.  Više...

Prijave primamo još samo sutra!

04.11.2008. Prijave za treću Web::Strategiju, konferenciju o internetskom marketingu su potpuno nadmašile očekivanja organizatora. Do sada su promijenjene tri dvorane, svaki puta sve veća i trenutno smo u fazi popunjenja i treće, najveće dvorane na katu u najvećem zagrebačkom kongresnom centru! Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencije 

GLAVNI

POKROVITELJI:

Nuškalo.hr

 

POKROVITELJI KONFERENCIJE:

 

 

VELIKI MEDIJSKI

POKROVITELJI:

 

Cro-RSS.com - Portal svih portala
 

Žena.hr

 

ORGANIZACIJSKI POKROVITELJI:

Stimulans.hr

 

 

 

MEDIJSKI POKROVITELJI:

 
 
PUtni.biz - besplatni i sigurni putni nalozi na Internetu!


 
RekaoSamTi.com

 

REGIONALNI POKROVITELJI:

  Vesti


ETARGET Beograd