W::S III
SEO je oko nas


6. studenog 2008. (četvrtak)
Hypo EXPO XXI centar (1. kat, dvorana Rab)
Slavonska avenija 6, Zagreb, Hrvatska

::O konferenciji

Više o samoj konferenciji i organizatoru

Prva Web::Strategija u Zagrebu Prva Web::Strategija održana je 28. travnja 2008. godine, a organizirana je u svrhu besplatnog savjetovanja. Cilj nam je bio skrenuti pozornost na primjenu i sve prednosti internetskog marketinga, te što je sve potrebno da web stranica bude kvalitetna, moderna, profesionalno napravljena te privlačna korisnicima usluga ili proizvoda. Naime, konferencija je bila iznimno upješna, te smo dobili brojne pohvale ne samo za uspješnu organizaciju cijeloga događaja nego i za iznimno korisne savjete i informacije koje su uzvanici saznali.

Druga Web::Strategija Na drugoj konferenciji 26. lipnja 2008. u hotelu Laguna, predavači su obrađivali iste teme kao i na prošloj, naravno uz dodatna poboljšanja prezentacija te povećan broj korisnih savjeta i informacija. Prezentacije su proširene sadržajima o internetskom marketingu s obzirom da su uzvanici prve Web::Strategije pokazali najviše interesa za to područje. Također, predstavljena je i četvrta prezentaciju koja je obrađivala klasične pogreške na web stranicama pod nazivom "Deset web pogrešaka velikih igrača".

U planu su sljedeće konferencije pod nazivom Web::Strategija, koje će obrađivati različite teme iz područja Interneta, marketinga, promocije, prodaje, SEO/SEM i sl.

Organizator konferencije je agencija za internetski marketing i PR - Marketing Odjel d.o.o. (www.Marketing-Odjel.com). Slobodno ju kontaktirajte za sva dodatna pitanja.

 

 

 

 

 


Pravni uvjeti

Svi posjetitelji službenih web stranica konferencije o internetskom marketingu Web::Strategija (u daljenjem tekstu: konferencija) na internetskoj domeni WebStrategija.com, svi prijavljeni na konferenciju i svi sudionici konferencije koja je u vlasništvu trgovačkog društva Marketing odjel d.o.o. (u daljnjem tekstu: organizator) obavezni su se pridržavati sljedećih uvjeta uporabe (ili trebaju napustiti ove stranice):

  Autorska prava - čl. 1.

Za sav sadržaj na internetskoj domeni www.WebStrategija.com tvrtka Marketing odjel d.o.o. zadržava autorska prava, osim ako za pojedini sadržaj nije drugačije naznačeno. Stavovi i mišljenja ukazana kroz prezentacije na ovoj konferenciji su isključivo stavovi osoba koje ih iznose. Sadržaj svake prezentacije na ovoj konferenciji ne uključuje potporu, preporuku ili podršku tog sadržaja od strane organizatora, partnera ili pokrovitelja ove konferencije. Program prezentacija ove konferencije može biti izmijenjen od strane organizatora bez prethodne najave i odgovornosti za organizatora.

  Prijava - čl. 2.

Prijavom putem internetskog obrasca i uplatom novčanih sredstava po važečoj ponudi za ovu konferenciju stječete pravo na ulazak na aktualnu konferenciju i slušanje svih njenih predavanja. Također, prijavom na bilo koju konferenciju pristajete na e-mail obavijesti organizatora o sljedećim konferencijama, te prihvaćate da su sve slike, video zapisi, audio zapisi i transkripti zabilježeni tijekom konferencije u isključivom vlasnistvu organizatora, koji ih može rabiti u svoje marketinške i promotivne potrebe. Organizator će odrediti ranu i kasnu cijenu kotizacije, te datum kada počinje vrijediti kasna kotizacija, a prestaje vrijediti rana kotizacija. Organizator ima pravo učiniti bilo koju prijavu nevažećom uz vraćanje moguće uplaćenih sredstava bez obrazloženja. Od prijava za ovu konferenciju se može odustati najkasnije do 7 (slovima: sedam) dana prije ove konferencije i to isključivo u pismenom obliku uz povrat uplaćenih sredstava. Nakon navedenoga roka se ne može ostvariti povrat uplaćenih sredstava.

  O pravnim uvjetima - čl. 3.

Organizator konferencije zadržavaju pravo na promjenu i nadopunu ovih pravnih uvjeta bez upozorenja posjetitelja, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Marketing odjel d.o.o., Selska cesta 34/a, Zagreb, mb: 2032791


Web::Strategija III - SEO je oko nas

NovostiTreća konferencija je završila

07.11.2008. Web::Strategija III - SEO je oko nas!Treća konferencija o internetskom marketingu i izradi internetskih stranica je završila. Pogledajte popis sudionika, foto-galeriju te preuzmite prezentacije. Ne propustite pročitati i komentare s analizom anonimne ankete! Zahvaljujemo svima na dolasku, zahvaljujemo pokroviteljima, zahvaljujemo predavačima, zahvaljujemo svima onima u organizaciji i vjerujemo da je konferencija rezultirala za sve sa barem jednim od ova dva uspjeha - SEO edukacijom i opuštenim druženjem sa SEO profesionalcima. Više...

Prijave su završile!

05.11.2008. Konferencija će se sutra održati u reprezentativnom kongresnom centru u Zagrebu od 9 sati. Ne morate dolaziti previše ranije, već je dovoljno da dođete u 9h. Raspordane su sve ulaznice prema broju sjedećih mjesta u dvorani.  Više...

Prijave primamo još samo sutra!

04.11.2008. Prijave za treću Web::Strategiju, konferenciju o internetskom marketingu su potpuno nadmašile očekivanja organizatora. Do sada su promijenjene tri dvorane, svaki puta sve veća i trenutno smo u fazi popunjenja i treće, najveće dvorane na katu u najvećem zagrebačkom kongresnom centru! Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencije 

GLAVNI

POKROVITELJI:

Nuškalo.hr

 

POKROVITELJI KONFERENCIJE:

 

 

VELIKI MEDIJSKI

POKROVITELJI:

 

Cro-RSS.com - Portal svih portala
 

Žena.hr

 

ORGANIZACIJSKI POKROVITELJI:

Stimulans.hr

 

 

 

MEDIJSKI POKROVITELJI:

 
 
PUtni.biz - besplatni i sigurni putni nalozi na Internetu!


 
RekaoSamTi.com

 

REGIONALNI POKROVITELJI:

  Vesti


ETARGET Beograd