Web::Strategija 4
Izgubljeni u kontekstu


Održana 5. ožujka 2009. u Hypo EXPO XXI, Zagreb, Hrvatska

::Komentari

Komentari organizatora i rezultati ankete sa konferencije

Poštovani sudionici 4. regionalne konferencije o internetskom marketingu Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu, prvo Vam želimo najaviti novu 5. Web::Strategiju koja će se održati u 6. mjesecu 2009. (vjerojatno u još uvijek Zagrebu).

Prema ispunjenom anketnom upitniku, organizatori su došli do zanimljivih statističkih podataka prikupljenih od oko 60% sudionika četvrte Web::Strategije. Krenimo prvo sa pozitivnim komentarima. Naime, "okrugli stol" i predavači zajedno na njemu bili su zvjezde dana! Okrugli stol je bio totalno iznenađenje za sudionike, nije bio ranije najavljivan u programu, te nije bio naveden u cijeni kotizacije. Bonus koji su dobili kao iznenađenje na konferenciji ispao je pun pogodak i neki u svojim odgovorima na anketni upitnik okrugli stol ocjenjuju kao najboljim "predavanjem" od svih ostalih. :)

Nadalje, htjeli bismo naznačiti činjenicu da je ova Web::Strategija primila sudionike kontradiktorno različitih percepcija i shvaćanja što zaključujemo iz činjenica da brojčano jednak dio anketiranih kritizira određenog predavača ili dio u organizaciji konferencije, kao što i drugi jednak dio anketiranih upravo te stvari hvali i želi još. Dakle, konferencija je imala "šarenu publiku" sa vrlo podijeljenim mišljenjima oko predavanja pojedinih predavača te oko organizacije same konferencije.

Ovdje donosimo popis TOP 5 najbolje ocjenjenih predavača četvrte Web::Strategije (prosječna ocjena je u zagradi), a to je i fotografija najbolje predavačice:

  1. Vesna Gredelj, GoogleVesna Gredelj (4,5)
  2. Jaka Levstek (4,19)
  3. Višnja Željeznjak (4,18)
  4. Siniša Gavrilović (4,11)
  5. Dragan Varagić (4,04)

Također, publika je posebno ocjenjivala ukupni dojam predavanja te posebno odlučivala od dobitnicima Zlatnih nagrada Web::Strategije za predavače. Tri dobitnika Zlatne nagrade publike Web::Strategije za najbolje predavanje zaslužili su redom:

  1. Dragan Varagić - uvjerljivo najveći broj bodova (duplo veći od gosp. Levsteka) odlazi u Novi sad
  2. Jaka Levstek - drugi dobitnik odnosi nagradu u Sloveniju, te
  3. Siniša Gavrilović - treći dobitnik ju zadržava u Zagrebu.

Koliko god bila nemilosrdna ;) - publika ipak oprašta, pa tako i nekim programskim predavačima Web::Stratregije (pokroviteljski predavači nisu uključeni u ovaj komentar iako su istraživanjem bili obuhvaćeni). Vjerujemo da je ova lista pozitivna i da će uvelike pomoći predavačima da sljedeći puta budu još bolji. Na njoj, na prve tri pozicije su redom: Nataša Glavović, Dragan Varagić i Jaka Levstek. Kao što smo napomenuli u uvodu, kontradiktorni su podaci da ime kao što je Dragan Varagić dobije Zlatnu nagradu publike Web::Strategije za najbolje predavanje, te da bude također od te iste publike svrstan u kategoriju predavača koji se trebaju poboljšati. Možda je jednostavno gosp. Varagić osvojio znatan dio publike, ali kod nekih jednostavno nije imao prolaz.

Catering, hrana Što se tiče hrane tj. cateringa, mnogi kažu kako hrana je bila super njam-njam, dok se drugi očito nisu uspjeli ili nisu htjeli progurati u prve redove do stola sa hranom. Neki su i izjavili da ne vole ta naguravanja oko hrane koja su više-manje dio folklora svakog modernog poslovnog eventa, te da odlaze bez razmišljanja u okolne restorane (na katu je bio restoran Spoon). Drugi su pak bili sretni što je na katu ispod Konzumov dućan. Eto, sve su to prednosti organiziranja konferencije u Hypo EXPO kongresnom centru. A dobronamjerni savjet organizatora sudionicima koji će ići i na neke sasvim druge konferencije glasi - trebate biti brži od ostalih kada se radi o hrani, a ne stajati po strani i misliti 'ja ću uzeti hranu kada se sve raščisti'. Brutalno, ali istinito. Problem je što ljudi uzimaju i po dvije ili čak tri porcije hrane u svoj tanjur. Sve dok ima hrane. Ovo je nepisano pravilo evenata za koje će vjerojatno neki čak komentirati - zašto smo uopće to tu napisali. Jer upravo ti će ubuduće ostajati bez treće ili četvrte porcije. ;)

 

 


Pročitajte i mnoge prikupljene izjave publike.


Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu

NovostiDodana prezentacija Glavović Nataše

26.05.2009. Ispričavmo se svima koji su preuzimali prezentacije. Sada možete preuzeti i onu za koje smo dobili nekolicinu upita na e-mail (prva u nizu u ZIP datoteci). Više...

Web::Strategija najveća do sada!

05.03.2009. Objava za medije - U Zagrebu je 5. 3. 2009. održana četvrta regionalna konferencija o kontekstualnom oglašavanju i o marketingu tražilica pod nazivom "Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu". Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI POKROVITELJI

 

SREBRNI POKROVITELJI

Httpool - internet marketing

 

BRONČANI POKROVITELJI

HGspot

  6

6

ORGANIZACIJSKI POKROVITELJI

  Institut za elektroničko poslovanje
Imperito
 

4


 

ZLATNI MEDIJSKI POKROVITELJI

Najčitaniji poslovni mjesečnik
Net.hr


 

SREBRNI MEDIJSKI POKROVITELJI

 
 
 
 
Novi Milenij

   

BRONČANI MEDIJSKI POKROVITELJI

T3
Evolucija putnih naloga - Putni.biz
100Ljudi.net - regionalni intervju web 2.0 portal
 
 

   


 

 REGIONALNI MEDIJSKI POKROVITELJI

 
 

Httpool Macedonia