Web::Strategija 4
Izgubljeni u kontekstu


Održana 5. ožujka 2009. u Hypo EXPO XXI, Zagreb, Hrvatska

::Marketing konferencija

Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu

Organizator regionalnih marketing konferencija Web::Strategija (i drugih) je agencija za internetski marketing, odnose s javnošću, event management, te web izdavaštvo - Marketing Odjel d.o.o. (www.Marketing-Odjel.com). Slobodno kontaktirajte organizatora za sva dodatna pitanja.

Četvrta konferencija o web marketingu će temastki pokrivati kontekstualno oglašavanje, SEO i e-PR. Organizatori pripremaju i jedan novi i još neviđeni podevent koji će se odvijati istovremeno uz ovu Web::Strategiju. Dakle, dva događaja za cijenu jednoga!

Treća konferencija je bila prva regionalna SEO konferencija pod nazivom "SEO je oko nas" sa neočekivano velikim odazivom od preko 200-tinjak sudionika u Zagrebu. Predavači su sve redom bili SEO majstori - Hrvoje Komljenović, Aleksandar Horvat, Dario Šuveljak, Marko Žabčić, Siniša Gavrilović i Krešimir Drvar.

Druga konferencija je skrenula pozornost voditeljima web projekata na primjenu i sve prednosti internetskog marketinga, te što je sve potrebno da njihova web stranica bude kvalitetna, moderna, profesionalno napravljena te privlačna korisnicima njihovih usluga ili proizvoda. Također, predstavljena je i prezentacija koja je prikazala deset web pogrešaka velikih igrača. Predavači su bili Sandra Kušek, Zoran Rudman i Goran Lebinac.

Prva Web::Strategija je bila namijenjena početnicima za internet marketing, te okupljanju marketinških stručnjaka u svijetu interneta.

 


Pravni uvjeti

U Zagrebu, 14.11.2008.

Svi posjetitelji službenih web stranica konferencije o internetskom marketingu Web::Strategija (u daljnjem tekstu: konferencija) na internetskoj domeni WebStrategija.com, zatim svi prijavljeni na konferenciju i svi sudionici konferencije koja je u vlasništvu trgovačkog društva Marketing odjel d.o.o. (u daljnjem tekstu: organizator) obavezni su se pridržavati sljedećih uvjeta uporabe (ili trebaju napustiti ove stranice i konferenciju):

  Autorska prava - čl. 1.

Za sav sadržaj na internetskoj domeni www.WebStrategija.com tvrtka Marketing odjel d.o.o. zadržava autorska prava, osim ako za pojedini sadržaj nije drugačije naznačeno. Stavovi i mišljenja ukazana kroz prezentacije na ovoj konferenciji su isključivo stavovi osoba koje ih iznose. Sadržaj svake prezentacije na ovoj konferenciji ne uključuje potporu, preporuku ili podršku tog sadržaja od strane organizatora, partnera ili pokrovitelja ove konferencije. Program prezentacija ove konferencije može biti izmijenjen od strane organizatora bez prethodne najave i odgovornosti za organizatora.

  Prijava - čl. 2.

Prijavom putem internetskog obrasca i uplatom novčanih sredstava po važećoj ponudi za ovu konferenciju stječete pravo na ulazak na aktualnu konferenciju i slušanje svih njenih predavanja, te na sve popratne aktivnosti koje dozvoli organizator. Također, prijavom na bilo koju konferenciju pristajete na e-mail obavijesti organizatora o sljedećim konferencijama, te prihvaćate da su sve slike, video zapisi, audio zapisi i transkripti zabilježeni tijekom konferencije u isključivom vlasništvu organizatora, koji ih može rabiti za svoje marketinške i promotivne potrebe. Organizator će odrediti više cijena kotizacija, te periode kada će vrijediti određena cijena kotizacije. Organizator ima pravo učiniti bilo koju prijavu nevažećom uz vraćanje moguće uplaćenih sredstava bez obrazloženja. Od prijava za ovu konferenciju se može odustati najkasnije do 7 (slovima: sedam) dana prije ove konferencije i to isključivo u pismenom obliku uz povrat uplaćenih sredstava. Nakon navedenoga roka se ne može ostvariti povrat uplaćenih sredstava.

  O pravnim uvjetima - čl. 3.

Organizator konferencije zadržava pravo na promjenu i nadopunu ovih pravnih uvjeta bez upozorenja, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Marketing odjel d.o.o., Selska cesta 34/a, Zagreb, mb: 2032791

 


Banner oglašavanje - Download

Ovdje možete preuzeti neke pripremljene bannere za "Web::Strategiju 4 - Izgubljeni u kontekstu" u sljedećim standardnim dimenzijama:


Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu

NovostiDodana prezentacija Glavović Nataše

26.05.2009. Ispričavmo se svima koji su preuzimali prezentacije. Sada možete preuzeti i onu za koje smo dobili nekolicinu upita na e-mail (prva u nizu u ZIP datoteci). Više...

Web::Strategija najveća do sada!

05.03.2009. Objava za medije - U Zagrebu je 5. 3. 2009. održana četvrta regionalna konferencija o kontekstualnom oglašavanju i o marketingu tražilica pod nazivom "Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu". Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI POKROVITELJI

 

SREBRNI POKROVITELJI

Httpool - internet marketing

 

BRONČANI POKROVITELJI

HGspot

  6

6

ORGANIZACIJSKI POKROVITELJI

  Institut za elektroničko poslovanje
Imperito
 

4


 

ZLATNI MEDIJSKI POKROVITELJI

Najčitaniji poslovni mjesečnik
Net.hr


 

SREBRNI MEDIJSKI POKROVITELJI

 
 
 
 
Novi Milenij

   

BRONČANI MEDIJSKI POKROVITELJI

T3
Evolucija putnih naloga - Putni.biz
100Ljudi.net - regionalni intervju web 2.0 portal
 
 

   


 

 REGIONALNI MEDIJSKI POKROVITELJI

 
 

Httpool Macedonia