Web::Strategija 4
Izgubljeni u kontekstu


Održana 5. ožujka 2009. u Hypo EXPO XXI, Zagreb, Hrvatska

Dodana prezentacija Glavović Nataše

26.05.2009. Ispričavmo se svima koji su preuzimali prezentacije. Sada možete preuzeti i onu za koje smo dobili nekolicinu upita na e-mail (prva u nizu u ZIP datoteci).
Više

Web::Strategija najveća do sada!

05.03.2009. Objava za medije - U Zagrebu je 5. 3. 2009. održana četvrta regionalna konferencija o kontekstualnom oglašavanju i o marketingu tražilica pod nazivom "Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu".
Više

Web::Strategija 4 je rasprodana

03.03.2009. Organizatori su prodali sva raspoloživa sjedeća mjesta na Web::Strategiji te je ovo još jedan dokaz velikog interesa internetske javnosti za primjenu inovativnih marketinških metoda na webu i to upravo na način i za one teme koje obrađuje ova konferencija.
Više

Uplate vrijede do 3.3. (utorak)

02.03.2009. Molimo prijavljene koji nisu uplatili po ponudi za kotizacije da će se 3.3. smatrati zadnjim danom za prihvaćanje uplata jer će se tada izrađivati akreditacije za sve sudionike. Bez plaćenih prijava nećete moći ući na konferenciju pored osiguranja (osim ako niste najavili plaćanje kod akreditiranja).
Više

Intervju na Kapital Networku i najava na Z1

27.02.2009. Od danas možete pratiti Intervju tjedna na Kapital Network TV programu gdje Viša Željeznjak i Siniša Gavrilović govore o partnerskom marketingu, te budućnosti web poslovanja. A na Z1 televiziji, u TV emisiji Novi Milenij, Siniša je također najavio konferenciju.
Više

Rasprodane ulaznice za Web::Strategiju

27.02.2009. Kao i prošle godine, ulaznice za Web::Strategiju su skoro rasprodane. Ostale su još samo tri ulaznice i to onih koji su javili da neće moći doći u četvrtak zbog obaveza.
Više

Kroativ ima novi dizajn

26.02.2009. Kroativ, organizacijski pokrovitelj četvrte Web::Strategije, dobio je novi izgled, nove funkcije i nove kategorije. Tu možete pronaći imenik hrvatskih web dizajn tvrtki i pojedinaca iz tog područja.
Više

Prijave na web konferenciju su na 90%

24.02.2009. Požurite sa prijavama jer ostalo je još malo ulaznica na konferenciju. Prijavljeni su rezervirali 90% najveće dvorane na prvom katu u kongresnom centru.
Više

Smještaj u Zagrebu 30% povoljniji

22.02.2009. Ako NE dolazite iz Zagreba na konferenciju i želite 30% povoljnije prespavati u hotelu s doručkom - imamo ponudu hotela za Vas!
Više

Završene prijave....

21.02.2009. ...za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije u sljedećim kategorijama: Web marketing kampanja 2008 i Web upotrebljivost 2008. Žiri će se uskoro sastati.
Više

Broj prijava raste iz dana u dan

20.02.2009. Kako je ostalo još samo dva tjedna do konferencije, broj prijava svakodnevno raste pa Vas obavještavamo da se prijavite što prije kako biste osigurali svoje mjesto u dvorani s obzirom da se prije same konferencije prodaje najviše ulaznica. Trenutna popunjenost je 75%.
Više

Google AdWords knjiga na sajmu

17.02.2009. Istog dana kada i konferencija, na sajmu Web::INDUSTRIJA 2009 izdavačka tvrtka Masmedia će prodavati i najopsežniju knjigu o Google AdWords kontekstualnom oglašavanju.
Više

Intervju o ciljanom oglašavanju

16.02.2009. Porazgovarali smo sa Marekom Vidovićem, predavačem na Web::Strategiji, inače slovakom koji odlično govori hrvatski i koji će na konferenciji predstaviti kontekstualnu mrežu ETARGET.
Više

Pokrovitelji Web::Strategije - PLIVA i HGspot

13.02.2009. Novi pokrovitelji četvrte Web::Strategije su farmaceutski div PLIVA, te div u distribuciji ICT opreme - HGspot. Zahvaljujemo njima i svim ostalim pokroviteljima što su prepoznali vrijednost koju daje ova marketing konferencija.
Više

Prijavljeni dolaze iz regije i šire

12.02.2009. Do sada prijavljeni na Web::Strategiju dolaze ponajviše iz Zagreba, pa onda iz Poreča, Sesveta, Rijeke, Zaprešića...
Više

Još samo 9 dana

11.02.2009. Preostalo je još nešto više od tjedan dana do roka za predaju prijava za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije. Ako ste web marketing tvrtka ili web dizajn studio - prijavite se što prije da izbjegnete strku u zadnji tren!
Više

Jedinstveni marketinški doživljaj

10.02.2009. Nikada još do sada kao u ovo vrijeme svjetske recesije, Internet nije pružao više mogućnosti za marketinške agencije i njihove kampanje. I to ponajviše kroz kontekstualno oglašavanje o kojem će biti riječi upravo na ovoj Web::Strategiji.
Više

Prijave do ovog petka...

31.01.2009. ...ali za SEO radionicu u sklopu projekta Web::Edukacija. Ako želite privući nove posjetitelje potrebno je samo da naučite "važne tajne" od SEO majstora i primjenite stečene informacije na Vašoj web stranici. Nakon toga primjetiti ćete rast posjećenosti! Prijave su samo do ovog petka jer 7.2. kreće radionica!
Više

Prijavljeno je već 40% sudionika

30.01.2009. Eto, ni mjesec dana prije Web::Strategija prijavilo se već čak oko 40% sudionika jer je ovaj tjedan bilo dosta prijava. Podsjetimo se kako je to bilo na prethodnoj konferenciji.
Više

Zatišje pred buru

27.01.2009. Kako u tjednu prije nije bilo prijava, ali sada se ispostavilo da je to bilo zatišje pred buru što možemo ustvrditi već danas u utorak. No, organizator Web::Strategije nije gubio ni trena i prošli i ovaj tjedan dogovorio zanimljive suradnje, predavanja, itd.
Više

Prije Web::Strategije - prva SEO radionica

24.01.2009. Prošli tjedan su počele prve prijave na prvu regionalnu SEO radionicu koja će trajati četiri subote po 5 sati u Zagrebu. Upoznajte SEO teme sa SEO radionice, odite na prijave i povećajte posjećenost Vaših web stranica SEO metodama.
Više

Najviše medijskih pokrovitelja

21.01.2009. Kao i obično, već sada je Web::Strategija jedina regionalna konferencija sa tolikim brojem medijskih pokrovitelja! Od zlatnih medijskih sponzora nabrojati ćemo "najjače" (čitaj:najposjećenije) web portale i forume u Hrvatskoj (po Gemius istraživanju): Net.hr, tportal.hr, Forum.hr, Monitor.hr, Poslovni.hr, a tu su i najčitaniji Poslovni savjetnik, časopis VIDI i poslovna televizija Kapital Network.
Više

Nagrada za internet oglašavanje u 2008.

10.01.2009. Organizatori konferencije će uz pomoć ocjenjivačkog odbora dodijeliti na četvrtoj konferenciji Zlatne nagrade Web::Strategije za najbolju web marketing kampanju (internet oglašavanje) u 2008. godini, te još neke koje su u pripremi. Ako ste sami ili kroz marketinšku agenciju osmislili web marketing kampanju (samostalnu ili kao dio većeg projekta) prijavite ju već danas za nominacije na nominacija@webstrategija.com.
Više

Krenula je marketinška kampanja

05.01.2009. Danas, točno dva mjeseca prije četvrte Web::Strategije krenula je marketinška kampanja kod medijskih pokrovitelja konferencije.
Više

Sretna nova internet marketing godina!

31.12.2008. Svim dosadašnjim i budućim sudionicima konferencije o web marketingu želimo uspješnu poslovnu marketing 2009. godinu - bez obzira na recesiju!!!
Više

Prve prijave na SEM konferenciju

19.12.2008.  AKCIJA!!!  Prve prijave na Web::Strategiju po super ultra ranoj cijeni kotizacije - 427 kuna - su upravo doživjele svoj zamah, no moramo Vas obavijestiti da je ostalo još samo nekoliko dana do 1.1.2009. kada će kotizacija za konferenciju biti po redovnoj cijeni.
Više

Nova Facebook grupa - Web::Strategija

10.12.2008. Otvorena je Facebook grupa Web::Strategija u kojoj će svi članovi moći saznati novosti o nadolazećim konferencijama, te saznati kako doći do povoljnijih cijena kotizacija.
Više

Znate li što je to Web::Edukacija?

18.11.2008.
Od strane tvrtke Marketing odjel d.o.o., agencije za internetski marketing, odnose s javnošću, event management i web izdavaštvo, ujedno i organizatora Web::Strategije, stiže najava nove i jedinstvene edukativne radionice o poslovanju putem interneta - Web::Edukacija!
Više

Super rana kotizacija - 427 kuna

14.11.2008. Prijavite se do kraja 2008. godine po 50% nižoj cijeni super rane kotizacije! Ne okljevajte i prijavite se čim pročitate ovo.
Više

Najava četvrte konferencije

26.10.2008. Najavljujemo četvrtu konferenciju o internetskom marketingu sa temom kontekstualnog oglašavanja, važnim dijelim svake strategije web projekata.
Više

Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu

NovostiDodana prezentacija Glavović Nataše

26.05.2009. Ispričavmo se svima koji su preuzimali prezentacije. Sada možete preuzeti i onu za koje smo dobili nekolicinu upita na e-mail (prva u nizu u ZIP datoteci). Više...

Web::Strategija najveća do sada!

05.03.2009. Objava za medije - U Zagrebu je 5. 3. 2009. održana četvrta regionalna konferencija o kontekstualnom oglašavanju i o marketingu tražilica pod nazivom "Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu". Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI POKROVITELJI

 

SREBRNI POKROVITELJI

Httpool - internet marketing

 

BRONČANI POKROVITELJI

HGspot

  6

6

ORGANIZACIJSKI POKROVITELJI

  Institut za elektroničko poslovanje
Imperito
 

4


 

ZLATNI MEDIJSKI POKROVITELJI

Najčitaniji poslovni mjesečnik
Net.hr


 

SREBRNI MEDIJSKI POKROVITELJI

 
 
 
 
Novi Milenij

   

BRONČANI MEDIJSKI POKROVITELJI

T3
Evolucija putnih naloga - Putni.biz
100Ljudi.net - regionalni intervju web 2.0 portal
 
 

   


 

 REGIONALNI MEDIJSKI POKROVITELJI

 
 

Httpool Macedonia