Web::Strategija 4
Izgubljeni u kontekstu


Održana 5. ožujka 2009. u Hypo EXPO XXI, Zagreb, Hrvatska

::Web::Strategija najveća do sada!

Web::Strategija najveća do sada!

05.03.2009. Objava za medije - U Zagrebu je 5. 3. 2009. održana četvrta regionalna konferencija o kontekstualnom oglašavanju i o marketingu tražilica pod nazivom "Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu".


S obzirom na tematiku, četvrta konferencija je prepunila kongresnu dvoranu te su stvorene gužve u prostoru održavanja Web::Strategije. I to značajno zahvaljujući medijskoj potpori najjačih hrvatskih i jakih regionalnih web medija, ali ipak prvenstveno marketinškim stručnjacima za internet koji su predstavili kontekstualno oglašavanje iz svog osobnog iskustva - Nataša Glavović, Siniša Gavrilović, Dragan Varagić, Anja Makovec, Jaka Levstek, Marek Vidovič, Krešimir Drvar, Vesna Gredelj, Vanja Bertalan, Višnja Željeznjak i Maja Blaguški. Posebno je interes publike pobudio prvobitno nenajavljeni interaktivni okrugli stol za kojim su izrečene činjenice o internetskom marketingu koje se često prešućuju u javnosti.

Uz konferenciju održan je i prvi sajam internetske industrije - Web::INDUSTRIJA 2009 koji je okupio uspješne hrvatske tvrtke koje posluju putem interneta ili pružaju internetske usluge. Sajam je posjetilo nešto manje od četiri stotine posjetitelja iz Hrvatske i regije.

Također, po prvi puta su dodjeljene Zlatne nagrade Web::Strategije za izvođače web marketing kampanja, te izvođače najupotrebljivijih web stranica. Dobitnici Zlatne web marketing kampanje za 2008. godinu su: Moj Blog Grupa & Zenith Optimedia, McCann Erickson Public Relations Beograd, te Escape Studio. U drugoj kategoriji, Zlatna web upotrebljivost za 2008. dobitnici su tvrtke: Nivas, iDEA studio, te Web marketing. Čestitamo dobitnicima Zlatnih nagrada Web::Strategije!

Na kraju programa, organizator konferencije je najavio već petu Web::Strategiju koja je u pripremi prije ovog ljeta. Globalna kriza još uvijek nije problem za održavanje sljedeće Web::Strategije (kao što neki to govore), a niti za njezine pokrovitelje. Broj prijavljenih na konferenciju je sve veći i veći te organizatori spremaju nova edukativna predavanja i sasvim nova iznenađenja za sve sudionike sljedećih Web::Strategija.

Stay tuned! :)

 

Marketing Odjel d.o.o.
Selska cesta 34/a, Zagreb, Hrvatska

Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu

NovostiDodana prezentacija Glavović Nataše

26.05.2009. Ispričavmo se svima koji su preuzimali prezentacije. Sada možete preuzeti i onu za koje smo dobili nekolicinu upita na e-mail (prva u nizu u ZIP datoteci). Više...

Web::Strategija najveća do sada!

05.03.2009. Objava za medije - U Zagrebu je 5. 3. 2009. održana četvrta regionalna konferencija o kontekstualnom oglašavanju i o marketingu tražilica pod nazivom "Web::Strategija 4 - Izgubljeni u kontekstu". Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI POKROVITELJI

 

SREBRNI POKROVITELJI

Httpool - internet marketing

 

BRONČANI POKROVITELJI

HGspot

  6

6

ORGANIZACIJSKI POKROVITELJI

  Institut za elektroničko poslovanje
Imperito
 

4


 

ZLATNI MEDIJSKI POKROVITELJI

Najčitaniji poslovni mjesečnik
Net.hr


 

SREBRNI MEDIJSKI POKROVITELJI

 
 
 
 
Novi Milenij

   

BRONČANI MEDIJSKI POKROVITELJI

T3
Evolucija putnih naloga - Putni.biz
100Ljudi.net - regionalni intervju web 2.0 portal
 
 

   


 

 REGIONALNI MEDIJSKI POKROVITELJI

 
 

Httpool Macedonia