Anti-recesijski
Vodič kroz web poslovanje


Održana u Zagrebu, 17. 06. 2009. (srijeda), Hypo EXPO XXI konferencijski centar
drugi dan, 18. 06. - Web Business Radionica!

::Slobodna Dalmacija, Glas Istre, Business.hr, ...

Tiskani mediji pišu o Web::Strategiji

03.06.2009. Mnogi regionalni i tematski tiskani mediji podržali su Web::Strategiju i napisali čak i po cijele strane o konferenciji. Mjesečnik VIDI je objavio najavu preko cijele strane, dnevni poslovni list Business.hr priprema poseban prilog o webu gdje će biti uključena i Web::Strategija, dnevni list Glas Istre donosi najavu i izjave predavača na pola strane kao i dnevna Slobodna Dalmacija. Kapital Network, poslovna TV kuća, sljedeći tjedan donosi intervju tjedna sa članovima panel rasprave.


Web::Strategija je kao i nakon svake prethodne konferencije - i ovaj puta ima još jaču marketinšku kampanju koja je uključila najjače internetske medije, najjače poslovne medije te najjače lokalne medije.

Kao što je organizatorima bio i cilj još od prve konferencije - željeli su uključiti u organizaciju i predavanje sve zainteresirane, te isto tako i medije. Svatko je bio dobrodošao tko je želio surađivati i zato su to i mnogi mediji prepoznali i dio njih se samostalno uključio u medijsku kampanju Web::Strategije koja, mjereno u kunama, iznosi oko dva milijuna. Ako ne vjerujete, pogledajte samo zlatne medijske pokrovitelje sa desne strane ove web stranice i pogledajte koliko košta mjesečni zakup kod svakog od njih. I usporedite to sa drugim konferencijama u regiji.

Zato se puno, puno, puno zahvaljujemo svim medijima koji su željeli surađivati s nama i koju su pomogli ovaj puta ne samo Web::Strategiji, nego ljudima u regiji da se obrazuju o webu, da nauće stvari o kojima nisu mogli nigdje drugdje čuti i da upoznaju regionalne stručnjake i profesionalce za web poslovanje.

Naša misija je dugoročna suradnja sa svim pokroviteljima i predavačima, a vjerujemo da će s vremenom Web::Strategija ostaviti mali trag u povijesti edukacije u regiji o webu, web marketingu i web poslovanju.

P.S. A sve je počelo jednom odlično komentiranom gerila marketing kampanjom vezanom uz web dizajn konferencije. :)


Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje - konferencija o web poslovanju

Novosti



Kotizacije su rasprodane!

15.06.2009. Planirani broj sjedećih mjesta u najvećoj dvorani na katu u najvećem konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu je - RASPRODAN !!! Čak i u vrijeme recesije. Sudionici ponajviše dolaze iz medija, te iz regije - Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovačka. Više...

Planirana popunjenost već 99%

14.06.2009. Rasprodana su skoro sva planirana sjedeća mjesta na konferencije, te zbog nepotvrđenih prijava ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijave tokom ponedjeljka, a vjerujemo da će u utorak već biti kasno za prijavu. Više...

Najavljujemo popunjenost oko 80%

12.06.2009. Organizatori predviđaju i ovaj puta popunjenost Web::Strategije 5.0 prema planiranim mogućnostima. Trenutno najavljujemo popunjenost od oko 80% sjedećih mjesta u modernom konferencijskom centru Hypo EXPO XXI. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama




Partneri konferencije



  ZLATNI POKROVITELJ:

Omega Media

 

SREBRNI POKROVITELJI:

Virtus design
 

 

BRONČANI POKROVITELJI:


 

ORGANIZACIJSKI
POKROVITELJI:

 
Web upotrebljivost
 Hypo EXPO XXI - Konferencijski centar

 

ZLATNI MEDIJSKI

POKROVITELJI

Net.hr - Auti
 
 
 


SREBRNI MEDIJSKI
POKROVITELJI:


KOMPASS
 Karte.hr

 

BRONČANI MEDIJSKI
POKROVITELJI:

Centrala

 

EDUKACIJSKI PARTNERI:


 

REGIONALNI POKROVITELJI:

 
 
 

 

INTERNATIONAL SPONSORS:

Trade Show Directory USAFESTIVAL.NET - The Event Collector Site of the USA!