Web::Strategija 6
Ritam društvenih valova


Održana. Kada? 19. - 20.11.2009. (četvrtak od 9h, petak od 14h)
Gdje? Zagreb, Hypo EXPO XXI

Web::Strategija 6 je održana. Hvala svima!

Prema TGI istraživanjima (Mediana Fides, 2009) oko 1,5 milijuna domaćih korisnika svakodnevno koristi internet dok broj mjesečno aktivnih na Facebooku, najpopularnijem društvenom mediju u Hrvatskoj, iznosi preko 800.000. I to svih dobnih skupina. I ta nemala brojka svakodnevno raste. Približava se prvom milijunu. Nadalje, prema istraživanjima portala adriatalk.com (28.8.2009.), ukupan broj korisnika Facebook-a u regiji iznosi preko 2,95 milijuna uz povećanje od 20% od trećeg mjeseca ove, 2009. godine. Broj korisnika samo u Srbiji je prestigao prvi milijun, te je narastao na nevjerojatnih milijun i 40 tisuća. Naravno, raste i dalje.

 • Kako promovirati web stranice kroz društvene medije?
 • Kako povećati posjete Vaših web stranica uz Facebook?
 • Kako Vam Twitter korisnici pomažu web poslovanju?
 • Kako korisnicima pristupiti? Gdje se nalaze? Koje su to dobne skupine?
 • Gibate li se i Vi u ritmu novih društvenih medija?
 • Ili samo mislite da znate taj moderan ples? :)

Web::Strategija predlaže - pametni društveni web marketing! Educirajte se za regionalno web poslovanje i regionalni internetski marketing. Krenite što prije "plesati" u ritmu marketinga društvenih mreža! Škola plesa za internetski marketing kroz društvene medije očekuje svoje polaznike na novoj edukativnoj konferenciji pod nazivom...

 

Web::Strategija 6

 

Ritam društvenih valova

 

Dakle, u pripremi je šesta društvena Web::Strategija - marketing konferencija. Očekujte na Web::Strategiji (@twitter) jedinstvenu edukaciju u regiji o internetskom marketingu kroz društvene medije, druženje (networking, pronađite poslovne partnere, zabavna igra), panel raspravu, dodjelu Zlatne nagrade Web::Strategije, te kao i uvijek nešto novo - zabavne društvene igre, društvenu marketing radionicu (skraćeno "DruMaRa") od Web::Edukacije i Web::Party (@twitter) za sve članove društvenih medija! Za prijavu na konferenciju kliknite ovdje.

Opet organizatori pripremaju jedinstvenu i neponovljivu - edukaciju, druženje, zabavu i - ples u ritmu društvenih medija! :)

VAŽNO! Ovdje pratite VIJESTI vezane uz održavanje ove Web::Strategije, a ovdje je službeni RSS kanal te ujedno imamo i Twitter kanal, te službenu LinkedIn grupu i Facebook grupu. Kako bi rezervirali mjesto na konferenciji na vrijeme, ovdje su prijave za konferenciju.

 

Tko će predavati na konferenciji?

Regionalni predavači s iskustvom "sa terena" u regiji koji će objasniti optimalniji način vođenja marketinške kampanje na internetu sa ovdje pristupačnim budžetima poslovanja.

Dejan Bizinger

Predavač | Predavanje   

Dejan dolazi iz Srbije i on je country manager social networking sajta Karike.com koji sa preko 250 000 registrovanih članova i preko 55 miliona prikaza mesečno spada medju najposećenije sajtove u Srbiji i ex-YU regiji.

Aleksandra Đermanović

Predavač | Predavanje   

Aleksandra je diplomirala na ACMT-u, a obrazovanje nastavila na poslije-diplomskom studiju iz marketinga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Posjeduje iskustvo iz razvijanja integriranih marketinških kampanja, koncepata i upravljanja brandovima. Predstaviti će upravljanje online identitetom.

Miroslav Varga

Predavač | Predavanje

Miroslav je apsolvirao dva poslijediplomska studija i radi kao SEM stručnjak u tvrtki Escape iz Osijeka. Ima bogato iskustvo vezano uz Internet, a poglavito u područjima integriranja on-line i off-line odziva internetskih marketinških kampanji. Miroslavovo rješenje je na 4. Web::Strategiji nagrađeno Zlatnom nagradom Web::StrategijeZlatna web marketing kampanja za 2008. godinu). Miroslavovo predavanje obraća se onima koji imaju samo 1 kunu za oglašavanje. Iznos nije bitan - ako ga dobro uložite.

Robert Gelo

Predavač | Predavanje

Robert od proljeća 2008. radi kao savjetnik u konzultantskoj tvrtki gdje je angažiran do jeseni 2009. godine na poslovima vođenja klijenata iz tehnološke industrije te na proširenju baze klijenata. Prije dolaska u komunikacijski management Robert je proveo točno dva desetljeća radeći u medijima. Predavati će o pravilnom pristupu kampanji kroz društvene medije jer se u nas još nije dogodio slijedeći korak tj. potencijal socijalnih kanala nije donio konkretne i predvidljive rezultate.
  

Davor Runje

Predavač | Predavanje

Davor je zajedno s Joškom Oršulićem 2008. godine osnovao drap d.o.o. - prvu tvrtku u Hrvatskoj specijaliziranu za izradu aplikacija i igrica na Facebooku. Davor će s nama podjeliti iskustvo 20 Facebook aplikacija za domaće tržište, od čega su nekoliko bili hitovi sa 6-znamenkastim brojem korisnika.

Gordan Orlić

Predavač | Predavanje  

Gordan je prvi certificirani Zend PHP i MySQL developer u Hrvatskoj. U više od pet godina profesionalnog razvoja web aplikacija sudjelovao je u izradi mnogih poznatih projekata poput DvaNula i WhoisHostingThis. Facebook, Twitter, LinkedIn i ostale društvene mreže nude takve mogućnosti integracije koje ćemo pobliže promotriti u Gordanovom predavanju.

Goran PeucGoran Peuc

Predavač | Predavanje  

Goran se bavi dizajnom internetskih stranica posljednjih 12 godina. I nema namjeru stati. Poseban fokus su mu usability, korisnička sučenja te cjelokupan user-experience. Kao gost predavač predavao je na zagrebačkom Grafičkom fakultetu, te na raznim drugim manifestacijama i festivalima. Uz to ga često možete čuti kako pametuje iz publike i nadmudruje sa s predavačem.

Gordana Buljan Flander

Predavač | Predavanje

Doc.dr.sc. Gordana Buljan Flander, psiholog je i integrativni psihoterapeut, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba. Približiti će svijetu marketinga i društvenih medija rješenja za zabrinjavajuće činjenice da je 31% djece dobilo zahtjev od Facebook prijatelja da se slika ili snima na seksualizirani način, pri čemu je 6% djece odgovorilo na traženi zahtjev.

 

Što sve možete naučiti?

Tema šeste web konferencije je internetski marketing kroz društvene medije (društvene mreže, društvene servise) kroz koju ćete dobiti trenutno jedino SMO (eng. Social Media Optimization) obrazovanje u regiji, pregled društvenih online trendova u marketingu, te ugodno druženje sa iskusnim predavačima uz dodatne korisne SMO savjete. Ono što naučite, moći ćete nakon Web::Strategije primjeniti u svojoj marketinškoj kampanji kroz društvene medije, poboljšati ju tj. optimizrati, a sve kako bi bi polučila što bolji efekt kroz društvene medije, te u konačnici osnažila prodaju.

Radionica "DruMaRa"

Za one koji žele znati detaljnije i konkretno - preporučamo sljedeći dan (20.11.) radionicu pod nazivom DruMaRa (u suradnji sa Web::Edukacijom) gdje će uz rad na vlastitim prijenosnim računalima naučiti kako samostalno voditi kampanju na društvenim medijima.

Drumaru će voditi Aleksandra Đermanović i Ana Keglović Horvat. Saznajte više o Drumari...

A niste bili na prethodnim konferencijama?

Niste još bili na niti jednoj Web::Strategiji? Prema riječima anketiranih sudionika - edukativno, pa društveno i zabavno! Pogledajte slike sa konferencija te komentare sudionika o tome kako je bilo na:

Web::Strategija 5.0 || Web::Strategija 4 || Web::Strategija III 

Komentirajući dosadašnje konferencije i radionice, sudionici koji su dolazili ponovno i ponovno prepoznali su da organizatori Web::Strategije ne organiziraju konferenciju samo kako bi privukli najveći broj sudionika na jednu web konferenciju, što su već i uspjeli, već ju organiziraju u nadi da postanu partner njihovog uspjeha na webu. Da li ste i Vi spremni za partnera koji će Vam pomoći da naučite od najboljih iz regije? Ako da - prijavite se ovdje na nadolazeću i neponovljivu Web::Strategiju 6.

Tko će stvarati gužvu na konferenciji?

Na konferenciju će doći svi koji žele naučiti kako primjeniti internetski marketing kroz društvene medije, te tako poboljšati prodaju i lojalnost kupaca, pa i na kraju brend. Sudionici će biti odgovorne osobe iz sljedećih djelatnosti iz naše regije (Slovenija, Slovačka, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i druge):

 • proizvođači
 • turistički i ugostiteljski sektor
 • odjeli prodaje
 • dužnosnici vlade i lokalne uprave
 • djelatnici iz obrazovanja i edukacije
 • financijski i osiguravajući sektor
 • informatičari
 • telekomunikacijski sektor
 • online i offline (društveni) mediji
 • izdavači
 • dizajneri za interaktivne medije
 • agencije za marketing
 • PR agencije
 • konzultanti za web poslovanje
 • studenti ekonomskih, računalnih i srodnih fakulteta
 • zainteresirani fejs i twitter aktivisti

Ako je Vaš poslao vezan uz marketing ili internet - ova jedinstvena konferencija o web marketingu u regiji spada u kategoriju - you must be there or else... :) 

Tko će ravnati konferencijom?

Silvija Roginek Hrvoje KomljenovićWeb::Strategijom će ravnati, odnosno voditi će ju odrešit i stručan predsjednik programskog odbora, Hrvoje Komljenović iz tvrtke Considero, te poznata i simpatična televizijska voditeljica Silvija Roginek. Kao konferencijski duo, oni će se pobrinuti da sva predavanja budu pravilno najavljena, te održana točno prema programu.

Osim u uvodnom dijelu, na pozornici će se g. Komljenović pojaviti i kao moderator panel rasprave.

Prijava na Web::Strategiju 6

Kotizaciju je moguće kupiti kao fizička ili kao pravna osoba. Iznos je potrebno uplatiti najkasnije prema podacima na ponudi koja Vam nakon prijave stiže na Vaš e-mail. Ili u gotovini na dan konferencije.

Kotizacija, kao i uvijek do sada, sadrži razne bonuse s kojima ćete moći ostvariti dodatne pogodnosti od strane organizatora na dane održavanja konferencije i radionice. Provjerite što sve kotizacija sadrži kako ne biste nešto propustili.

Prijavu na šestu Web::Strategiju možete obavite ovdje.

Tko će me dočekati na konferenciji?

Lea MajaDočekati će Vas ljupke hostese Web::Strategije - Maja i Lea, koje će uzeti Vaše podatke (dovoljno je ime i prezime) kako bi Vas pronašle na popisu i označile, te kako biste dobili svoju akreditaciju. Samo uz pomoć akreditacije (zavođenje osiguranja neće pomoći u ovom slučaju :) ući ćete u dvoranu i zauzeti svoje mjesto u dvorani. Za vrijeme trajanja konferencije u bilo kojem trenutku se slobodno obratite bilo kojoj hostesi kad zatrebate dodatne informacije.

Zar opet ta iznenađenja?!

Da-aa! Za sve sudionike konferencije koji ostanu do kraja pripremili smo zabavnu igru koja će još dodatno ovu konferenciju začiniti i učiniti dinamičnom. Pogotovo onima koji se neće s nje vratiti praznih ruku. :)

Također, osim radionice sljedeći dan, 20.11. održati će se i prvi Web::Party (@twitter) u renomiranom zagrebačkom klubu. Broj mjesta biti će ograničen, a svi sudionici Web::Strategije imati će - besplatan ulaz! Kao i uvijek, organizator konferencije misli na Vas. Ne propustite otkačeni Web::Party za prave "ljude od weba", ali i za sve druge fejsovce, twiteraše, poslovne linkedinaše i ostale pripadnike lokalnih i regionalnih društvenih mreža. Izrazi se off-line!

Vidimo se prvi dan na konferenciji, drugi dan na radionici, a navečer na partiju! :)


Web::Strategija 6 - konferencija o internetskom marketingu društvenih medija

NovostiWeb::Strategija 6 je održana

21.11.2009. Održana je šesta Web::Strategija o društvenim medijima, te radionica Drumara. Hvala svima. Saznajte i tko su dobitnici prestižne Zlatne nagrade Web::Strategije. Više...

Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

17.11.2009. Što reći svim prijavljenima osim -  zahvaljujemo što ste prepoznali Web::Strategiju kao značajno mjesto Vašeg prosperiteta kroz edukaciju, promociju i druženje. Prijavljeno je preko 250 sudionika, te time smo pokazali da je Web::Strategija jedna od značajnijih manifestacija o webu ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

Filaks  Virtus dizajN
Windows Internet Explorer 8
 CPP  
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 


 
 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

 
 Timgraf Media Stimulans
Fotke.hr
 
 Imperito
 Hypo EXPO XXI centar

Considero

 Toplice Sveti Martin

Adventor


 Pago
Miss Interneta
 OH!
Uniline - online booking agencija
 Podravka  

 

ZLATNI MEDIJSKI

 

   tportal.hr
   

 Glas Istre
 

 
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  Kompass
 JaTRGOVAC
 Žena.hr  INFOTREND
 WLW  Metro-portal.hr
   T3 Magazin
 hrportfolio.com
Kapital Network TV  

 

 

 BRONČANI MEDIJSKI

 

SPA WELLNESS
 IT-infoNews  Sheportal.net
 Usporedi.hr
 VIA POSITIVA
 
 
 
 Kaj ima, Zagrebe?
 

 EDUKACIJSKI

 

  

 REGIONALNI MEDIJSKI