Web::Strategija 6
Ritam društvenih valova


Održana. Kada? 19. - 20.11.2009. (četvrtak od 9h, petak od 14h)
Gdje? Zagreb, Hypo EXPO XXI

::Douwe Egberts od sada i u Hrvatskoj!

Douwe Egberts kava od sada i u Hrvatskoj!

03.11.2009. Domaće tržište kave odnedavno je bogatije za još jedno svjetski poznato ime - Douwe Egberts. Budući da kavu teško možete kušati 'on-line', pozivamo vas da to učinite tijekom konferencije Web::Strategija, čiji smo ponosni partneri.


Domaće tržište kave odnedavno je bogatije za još jedno svjetski poznato ime. Naime, tvrtka Kalista gastro d.o.o. iz Zagreba započela je s distribucijom proizvoda iz asortimana nizozemske tvrtke Douwe Egberts Coffee Systems, jednog od najvećih svjetskih prerađivača kave.

DECS je dio američke korporacije Sara Lee International, prisutan je u preko 50 zemalja, te je jedan od vodećih dobavljača sustava za pripremu kave na tržištima javne potrošnje. DECS je ujedno globalni lider u segmentu lanaca hotela s 4 i 5 zvjezdica.

DECS je razvio jedinstveni zatvoreni sustav pripreme kave - Cafitesse, koji se sastoji od aparata, vrhunskih sirovina i usluge, a namijenjen je prvenstveno hotelima, tvrtkama i 'coffee to go' prodajnim mjestima.

Cafitesse aparate karakterizira brzina pripreme napitaka, jednostavnost punjenja i čišćenja, konstantna priprema ukusne i svježe kave, profinjen dizajn, kompaktnost, pouzdanost, maksimalna iskoristivost te su kao takvi idealni za samoposluživanje i lokacije na kojima je potrebno pripremiti veliki broj napitaka u vrlo kratkom vremenu i to na efikasan način, bez otpada i gnjavaže.

Za više informacija posjetite naše Internet stranice ili pročitajte CoffeeTimes, magazin za članove Douwe Egberts 'zajednice', tj. one koji će to tek postati.

Budući da kavu teško možete kušati 'on-line', pozivamo vas da to učinite tijekom konferencije Web::Strategija, čiji smo ponosni partneri.

Kalista gastro d.o.o. 


Web::Strategija 6 - konferencija o internetskom marketingu društvenih medija

NovostiWeb::Strategija 6 je održana

21.11.2009. Održana je šesta Web::Strategija o društvenim medijima, te radionica Drumara. Hvala svima. Saznajte i tko su dobitnici prestižne Zlatne nagrade Web::Strategije. Više...

Web::Strategija - po 6. put - RASPRODANA!

17.11.2009. Što reći svim prijavljenima osim -  zahvaljujemo što ste prepoznali Web::Strategiju kao značajno mjesto Vašeg prosperiteta kroz edukaciju, promociju i druženje. Prijavljeno je preko 250 sudionika, te time smo pokazali da je Web::Strategija jedna od značajnijih manifestacija o webu ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

Filaks  Virtus dizajN
Windows Internet Explorer 8
 CPP  
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 


 
 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

 
 Timgraf Media Stimulans
Fotke.hr
 
 Imperito
 Hypo EXPO XXI centar

Considero

 Toplice Sveti Martin

Adventor


 Pago
Miss Interneta
 OH!
Uniline - online booking agencija
 Podravka  

 

ZLATNI MEDIJSKI

 

   tportal.hr
   

 Glas Istre
 

 
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  Kompass
 JaTRGOVAC
 Žena.hr  INFOTREND
 WLW  Metro-portal.hr
   T3 Magazin
 hrportfolio.com
Kapital Network TV  

 

 

 BRONČANI MEDIJSKI

 

SPA WELLNESS
 IT-infoNews  Sheportal.net
 Usporedi.hr
 VIA POSITIVA
 
 
 
 Kaj ima, Zagrebe?
 

 EDUKACIJSKI

 

  

 REGIONALNI MEDIJSKI