print('WS7');
Dobri developerski duh


Održana u Zagrebu, Hypo EXPO centar, 18.-19. 03. 2010. (čet i pet)

::Imate li upotrebljive i inovativne web stranice?

Zlatna nagrada dobrom developerskom duhu

04.02.2010.

U sklopu konferencije Web::Strategija 7 - Dobri developerski duh, koja će se održati 18. i 19. ožujka 2010. u konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu, održati će se i svečana dodjela regionalne nagrade Zlatna nagrada Web::Strategije - ovaj put odvija se u dvije kategorije:

  • Web upotrebljivost 2010. i
  • Web inovativnost 2010.



Usudite li se osvojiti Zlatnu nagradu Web::Strategije? :)

Prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije su otvorene do 3. ožujka 2010. u 16 sati, a imena pobjednika će se čuvati u tajnosti do samoga dana konferencije, 18. ožujka, kada će biti javno proglašeni.

Kako je Zlatna nagrada otvorena za cijelu regiju, prijave se primaju osim iz Hrvatske i iz Srbije, Bosne i Hercegovine te drugih regionalnih zemalja!

S obzirom na ozbiljnost nagrade na ovako velikom području, za takav jedan zahtjevan zadatak oformljen je stručan ocjenjivački odbor - žiri - koji odabire dokazane web profesionalce koji ulaze u izbor. Žiri za Web inovativnost čine Vlatko Košturjak (IBM Hrvatska), Robert Slavečki (VIDI) i Aleksandra Đermanović (Mediacor), a za Web upotrebljivost Miroslav Varga (Escape d.o.o.), Dario Šuveljak (Stedas) i Siniša Gavrilović (Trenutak.hr). Sve prikupljene nominacije prosljeđuju se članovima žirija za svaku pojedinu kategoriju koji neovisno daju svoje ocjene koje zatim u kumulativu čine internu rang ljestvicu kojom se proglašavaju pobjednici.

Prijava se vrši na način da se tražene informacije, zapisane u tekstualni dokument, pošalju na e-mail: nominacija@webstrategija.com

Prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije mogu biti i višestruke pa tako jedan prijavljivač može prijaviti neograničen broj ostvarenih projekata u više kategorija. Pojedine prijave mogu biti odbijene ako organizator smatra da prijavljeni za nominacije imaju utjecaj na pojedinog člana ocjenjivačkog odbora u kategoriji za koju se prijavljuje te ako sve tražene informacije nisu navedene ili nisu točne. Nakon prihvaćanja prijave od strane organizatora se šalje povratni e-mail i nominacija je službena!

Cilj i svrha kategorija Zlatne nagrade Web::Strategije je promicanje i poticanje web developmenta i izrade web stranica u Hrvatskoj i u regiji. Nagrada će doći kao statusna kruna onima koji su svojim radom i angažmanom strastveno i nesebično doprinijeli poboljšanju upotrebljivosti svojih web rješenja i/ili njihovoj inovativnosti.

Sretno nominiranima!

Postanite i Vi sudionik ovog web događaja

Ako pak ne konkurirate za Zlatnu nagradu Web::Strategije, postanite sudionik ove web development konferencije i poslušajte stručna predavanja. Učinite to što prije jer cijena ulaznice od 900 kn + PDV vrijedi samo do 1. ožujka 2010. Naučite kako primijeniti iskustva predavača i iskoristiti ih za poboljšanje Vašeg poslovanja jer - ako nećete Vi - Vaša konkurencija će doći na Web::Strategiju 7.

Osim znanja za povoljnu cijenu, svi sudionici Web::Strategije imati će mogućnost tri besplatna mjeseca korištenja online poslovnog sustava CPP - OnLine Knjigovodstva, degustaciju pive, upotrebu Twitter Wall-a u predvorju, druženja sa svim relevantnim "facama" iz struke, ...itd. Stoga je razloga za dolazak zaista puno. Prijavite se sada i - vidimo se tada! :)


Web::Strategija 7 - konferencija za web developere (web programere) ...i one koji ih traže

KONFERENCIJA WS7 JE ODRŽANA!

Novosti



Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj

25.03.2010. [VIDEO] "Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj" rečenica je koju ćete čuti u sljedećem TV prilogu koji je emitiran na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT2) u najgledanijoj ICT emisiji eHrvatska. Više...

Dobitnici Web upotrebljivosti i inovativnosti 2010

19.03.2010. Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije su tvrtke: iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Web marketing /POSLuH, Omnisdata i Listopad Web Studio. Više...

Popunjeno, rasprodano - gotove su prijave!

16.03.2010. Tko je jamio - jamio! Rasprodano je sve i popunjena su sva mjesta na Web::Strategiji 7 s temom web developmenta. Tko se nije prijavio - nažalost, više ne može. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama




Partneri konferencije



SREBRNI POKROVITELJI

 

CPP  Virtus dizajN
Visoka škola za informacijske tehnologije
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 

 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

Tiskara FatDUX Zagreb - Designing valuable User eXperiences
 Hypo EXPO XXI
 IMPERITO
 HM Rent-a-Car  Stimulans
 
 Podravka
 Pago
 OH!

 

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
 tportal.hr  ETARGET
 Banka.hr
 Poslovni.hr
 
BIZdirekt
 24sata.hr  Net.hr
 
 

SREBRNI MEDIJSKI






eZadar  
Rep.hr
webmajstori.net
 WLW  Kompass.hr
 infoTrend  JaTRGOVAC
 Javno  T3 Magazin
 Metro portal  



BRONČANI MEDIJSKI

Spa Wellness Upali.net
 IT-infoNEWS interijerNET
 Racunalo.com  GameBox
 AutoManija.com
 

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

 COGNITA

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

znanje.infostud.com