print('WS7');
Dobri developerski duh


Održana u Zagrebu, Hypo EXPO centar, 18.-19. 03. 2010. (čet i pet)

::Pola dvorane za WS7 - popunjeno!

Oko polovice dvorane za Web::Strategiju 7 je puno

23.02.2010. Tek je nekih mjesec dana do konferencije, a svojim imenom (brendom?!), zatim programom za koji je kriv programski odbor, te marketinškom kampanjom za koju je kriv organizator (ali i mediji) - prijavilo se već toliko sudionika da je rezervirano oko pola velike dvorane u najvećem konfenrecijskom centru u Zagrebu.


Iako su u svijetu neke konferencije poznate po tome da se i par mjeseci ranije rasprodaju u predprodaji apsolutno sve ulaznice (npr. poznati TED), nije uvijek lako stvoriti takav brend među ljudima. Pogotovo u vrijeme današnje zahtjevne gospodarske situacije - pogotovo za malo i srednje poduzetništvo.

Ipak, trenutno je mjesec dana do Web::Strategije 7 i rasprodano je oko 50% ulaznica tj. toliko je već zauzeto stolica u najvećoj dvorani velikog Hypo EXPO XXI konferencijskog centra. Neki bi rekli da su organizatori na pola puta da se rasprodaju sve ulaznice mjesec dana prije same konferencije. To će ostaviti za sljedeći put. :) Kada se sudionici uvjere još jednom u bogati program konferencije.

Možda Vam zvuči "napuhana priča", ali činjenice su tu. Osim toga, pogledajte prošle konferencije tj. foto galeriju 6. konferencije. Uvidjeti ćete mnoštvo poslovnih ljudi koji pomno prate predavanja. Studenata je u biti zanemarivo malo. Za sada. :)

Rasprodanost Web::Strategije bi uvelike i olakšala posao organizacije konferencije. Ipak, najveći broj prijava dolazi netom prije same konferencije. A kako sada stvari stoje - dva mjeseca prije konferencije rezervira se (proda se) 50% sjedećih mjesta.

Niste se još prijavili, a zanima Vas web development?

Čekate nešto? :) Prijave su tu. Vidimo se!


Web::Strategija 7 - konferencija za web developere (web programere) ...i one koji ih traže

KONFERENCIJA WS7 JE ODRŽANA!

NovostiNajpopularnija konferencija u Hrvatskoj

25.03.2010. [VIDEO] "Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj" rečenica je koju ćete čuti u sljedećem TV prilogu koji je emitiran na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT2) u najgledanijoj ICT emisiji eHrvatska. Više...

Dobitnici Web upotrebljivosti i inovativnosti 2010

19.03.2010. Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije su tvrtke: iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Web marketing /POSLuH, Omnisdata i Listopad Web Studio. Više...

Popunjeno, rasprodano - gotove su prijave!

16.03.2010. Tko je jamio - jamio! Rasprodano je sve i popunjena su sva mjesta na Web::Strategiji 7 s temom web developmenta. Tko se nije prijavio - nažalost, više ne može. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

CPP  Virtus dizajN
Visoka škola za informacijske tehnologije
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 

 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

Tiskara FatDUX Zagreb - Designing valuable User eXperiences
 Hypo EXPO XXI
 IMPERITO
 HM Rent-a-Car  Stimulans
 
 Podravka
 Pago
 OH!

 

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
 tportal.hr  ETARGET
 Banka.hr
 Poslovni.hr
 
BIZdirekt
 24sata.hr  Net.hr
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  
Rep.hr
webmajstori.net
 WLW  Kompass.hr
 infoTrend  JaTRGOVAC
 Javno  T3 Magazin
 Metro portal  BRONČANI MEDIJSKI

Spa Wellness Upali.net
 IT-infoNEWS interijerNET
 Racunalo.com  GameBox
 AutoManija.com
 

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

 COGNITA

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

znanje.infostud.com