print('WS7');
Dobri developerski duh


Održana u Zagrebu, Hypo EXPO centar, 18.-19. 03. 2010. (čet i pet)

::Poticaji Ministarstva u RH za web projekte

Poticaji Ministarstva u RH za web projekte

05.03.2010. Kako su od danas raspisani natječaji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za bespovratnu dodjelu sredstava za gospodarstvenika, javio nam je Miroslav Varga, predsjednik programskog odbora WS7, o tome kako su sredstva namijenjena i za web poslove.


Dakle, vezano za bespovratne potpore Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva obavještavamo Vas da će objave natječaja / javnih poziva početi u petak 5.03.2010. (danas!), a objave će završiti zaključno sa 12.05.2010. Svi će javni pozivi biti otvoreni 45 dana osim Obrazovanja za poduzetništvo čiji će poziv biti otvoren 15 dana.

Za bespovratne potpore u 2010. godini planiran je isti iznos kao i u 2009. godini.

Svi su javni pozivi gotovo identični onima koji su objavljeni u 2009. godini osim Jačanja konkurentnosti malog gospodarstva za koji će prijava biti malo složenija (radi se mala prilagodba prijavama za strukturne fondove, pa će prijava biti slična za PHARE 2006 / za izvoznike). Međutim, u okviru ovog natječaja bit će plasirano i najviše sredstava, ukupno 64.000.000,00 kn.

Na prezentaciji potpora u MINGORP-u su osim Jačanja konkurentnosti prezentirani sljedeći programi:

  • U okviru natječaja Inovacijom do konkurentnosti moći će se prijavljivati samo gospodarski subjekti tj. trgovačka društva, a ne JLS, komore i sl.
  • Gazele - isti natječaj kao i 2009. (izmjena je samo da poduzetnik ne smije imati više od 25% izvoza u okviru prijave na ovaj natječaj)
  • Poduzetništvo žena - isti natječaj kao i 2009.
  • Poduzetništvo mladih, početnika i osoba s invaliditetom izmjena je u iznosu potpora koje mogu biti odobrene - u ovoj je godini min. 5.000,00 - max. 80.000,00 kn
  • Poduzetništvo u kulturi - natječaj ostaje isti kao u 2009.
  • Klasteri - natječaj ostaje isti kao u 2009.
  • Zadružno poduzetništvo - natječaj ostaje isti kao u 2009.
  • Poduzetničke zone - natječaj ostaje isti kao u 2009.
  • Poticaji za obrtništvo - sadržajno su izmjenjeni natječaji, ali će obuhvaćati obrazovanje u obrništvu, prekvalifikacije i dokvalifikacije, razvoj obrta - tradicijski obrti
  • Poduzetničke potporne institucije - isti natječaj kao u 2009.

Konferencija o klasterima održat će se 16.04.2010. u Opatiji, a Nacionalno savjetovanje o poduzetništvu u Šibeniku od 20-22.05.2010. (tema Prilagodba EU)

A gdje je tu web?

Kako u jedan od inovativnih načina unapređenja poslovanja spada i web-sučelje i internet marketing kampanja, predlažem da sve ostale detalje pogledate na stranici Ministarstva gdje je raspisan natječaj i prijavite svoju tvrtku.

Na kraju g. Varga zaključuje - "nadam se da sam Vam pomogao ovom informacijom i da ćete iskoristiti mogućnost dodijele bespovratnih sredstava u suradnji s našom tvrtkom."

 


Web::Strategija 7 - konferencija za web developere (web programere) ...i one koji ih traže

KONFERENCIJA WS7 JE ODRŽANA!

NovostiNajpopularnija konferencija u Hrvatskoj

25.03.2010. [VIDEO] "Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj" rečenica je koju ćete čuti u sljedećem TV prilogu koji je emitiran na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT2) u najgledanijoj ICT emisiji eHrvatska. Više...

Dobitnici Web upotrebljivosti i inovativnosti 2010

19.03.2010. Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije su tvrtke: iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Web marketing /POSLuH, Omnisdata i Listopad Web Studio. Više...

Popunjeno, rasprodano - gotove su prijave!

16.03.2010. Tko je jamio - jamio! Rasprodano je sve i popunjena su sva mjesta na Web::Strategiji 7 s temom web developmenta. Tko se nije prijavio - nažalost, više ne može. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

CPP  Virtus dizajN
Visoka škola za informacijske tehnologije
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 

 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

Tiskara FatDUX Zagreb - Designing valuable User eXperiences
 Hypo EXPO XXI
 IMPERITO
 HM Rent-a-Car  Stimulans
 
 Podravka
 Pago
 OH!

 

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
 tportal.hr  ETARGET
 Banka.hr
 Poslovni.hr
 
BIZdirekt
 24sata.hr  Net.hr
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  
Rep.hr
webmajstori.net
 WLW  Kompass.hr
 infoTrend  JaTRGOVAC
 Javno  T3 Magazin
 Metro portal  BRONČANI MEDIJSKI

Spa Wellness Upali.net
 IT-infoNEWS interijerNET
 Racunalo.com  GameBox
 AutoManija.com
 

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

 COGNITA

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

znanje.infostud.com