print('WS7');
Dobri developerski duh


Održana u Zagrebu, Hypo EXPO centar, 18.-19. 03. 2010. (čet i pet)

::Prijava za Zlatnu nagradu - završila!

Završile su prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije

04.03.2010. Jučer u 16 sati i nula-nula minuta su završile prijavu za ovogodišnju Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategorijama Web upotrebljivost 2010 (ocjena usability web stranica) i Web inovativnost 2010 (inovativnost realizirane ideje). Primjećujemo odličan odaziv prijavljenih uz preko sedamdeset prijavljenih radova.


Odličan odaziv radova ugodno je obradovao organizatore konferencije, ali će i zadati muke dvama tročlanim ocjenjivačkim odborima za dodjelu Zlatne nagrade Web::Strategije - u dvije kategorije. U kategoriji za Web upotrebljivost 2010 nominirana su čak 73 rada, dok je 1 rad, nažalost, morao biti odbijen. U kategoriji Web inovativnost 2010 ocjenjivački odbor ocjenjivati će 15-ak inovativnih radova koji su nominirani za Zlatnu nagradu.

Zahvaljujemo prijavljenima što su prepoznali ovu nagradu kao vrijedan trofej koji će, osim toga, biti i putokaz svima ostalima (i prijavljenima i neprijavljenima) u kojem smjeru se razvija web i što klijenti traže kako bi dobili ono ne najbolje, već vrhunsko od web struke. Ovo je regionalna nagrada, i to - struke za struku. Također, naglašavamo da su se mnoge poznate web development tvrtke javile na natječaj. Iako ne bi u ovom trenu izdvajali nikoga, navest ćemo da su se prijavili neki od dosadašnjih cijenjenih dobitnika ove sve prestižnije nagrade.

Kada ocjenjivački odbor na tajnom sastanku odluči o najboljima (više njih!) u pojedinoj kategoriji, svečana dodjela nagrada održati će se na samoj Web::Strategiji 7 u Hypo EXPO centru (prema programu konferencije) u Zagrebu. Za tisak nagrada zahvaljujemo organizacijskom pokrovitelju Zlatne nagrade Web::Strategije, tiskari TimGraf Media.

Ako ste zakasnili sa prijavom, napominjemo da će 2011. biti ponovno raspisan natječaj za ove iste kategorije, a za sve one koji se bave web poslovanjem ili web marketingom znajte da će u tim kategorijama natječaj, pa i sama dodjela, biti organizirani ove godine i to - u 6. mjesecu za web poslovanje, a u 11. mjesecu za web marketing. Stay tuned! :)


Za one koji nisu znali, kao što se i Web::Strategija održava tri puta godišnje sa tri teme koje se provlače, tako se i dodjela nagrada veže u teme svake pojedine konferencije. Prva u godini (tema konferencije, te tema kategorija Zlatnih nagrada) je vezana uz web tehnologiju, druga u godini uz web poslovanje, a treća u godini uz web marketing.

Prijave za prvu u godini konferenciju su u tijeku, ako želite sudjelovati na istoj, naučiti nešto više o web developmentu, te odraditi odličan networking. Konferencija čeka na Vas!


Web::Strategija 7 - konferencija za web developere (web programere) ...i one koji ih traže

KONFERENCIJA WS7 JE ODRŽANA!

NovostiNajpopularnija konferencija u Hrvatskoj

25.03.2010. [VIDEO] "Najpopularnija konferencija u Hrvatskoj" rečenica je koju ćete čuti u sljedećem TV prilogu koji je emitiran na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT2) u najgledanijoj ICT emisiji eHrvatska. Više...

Dobitnici Web upotrebljivosti i inovativnosti 2010

19.03.2010. Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije su tvrtke: iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Web marketing /POSLuH, Omnisdata i Listopad Web Studio. Više...

Popunjeno, rasprodano - gotove su prijave!

16.03.2010. Tko je jamio - jamio! Rasprodano je sve i popunjena su sva mjesta na Web::Strategiji 7 s temom web developmenta. Tko se nije prijavio - nažalost, više ne može. Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI POKROVITELJI

 

CPP  Virtus dizajN
Visoka škola za informacijske tehnologije
 
 

BRONČANI POKROVITELJI

 

 

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

 

Tiskara FatDUX Zagreb - Designing valuable User eXperiences
 Hypo EXPO XXI
 IMPERITO
 HM Rent-a-Car  Stimulans
 
 Podravka
 Pago
 OH!

 

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
 tportal.hr  ETARGET
 Banka.hr
 Poslovni.hr
 
BIZdirekt
 24sata.hr  Net.hr
 
 

SREBRNI MEDIJSKI


eZadar  
Rep.hr
webmajstori.net
 WLW  Kompass.hr
 infoTrend  JaTRGOVAC
 Javno  T3 Magazin
 Metro portal  BRONČANI MEDIJSKI

Spa Wellness Upali.net
 IT-infoNEWS interijerNET
 Racunalo.com  GameBox
 AutoManija.com
 

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

 COGNITA

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

znanje.infostud.com