Istinom do kupca
Kako prodavati online?


Održana 17.-18.06.2010. || Zagreb, Hypo centar

::Službena 'tviterašica' Web::Strategije 8

Stiže službena 'tviterašica' Web::Strategije 8

25.05.2010. S obzirom da je konferencija aktivna na internetskim društvenim mrežama, te kako je bilo teško raditi organizaciju i voditi društvenu marketinšku kampanju, pridružila nam se poznata i komunikativna aktivistica sa društvenih mreža - Ana Balentović.


Ana je velika zaljubljenica u medije svih vrsta i oblika, a web je njezina velika ljubav već više od 10 godina. Vrlo je aktivna na društvenim mrežama (Twitter, Facebook, LinkedIn, Tumblr), a na konferenciji Web::Strategija 6 bila je službena 'tviterašica', informirajući Twitter zajednicu o događanjima na konferenciji.

Dosad se bavila vođenjem raznih projekata vezanih za odnose s javnošću i medijski nastup, a trenutno radi kao TV producentica.

Organizatori Web::Strategije su Anu Balentović prepoznali kao osobu koja ima dobar feeling, ili po naški - žicu za vođenje marketinške kampanje na internetskim društvenim medijima za jedan veliki event kao što je Web::Strategija i zato im je posebno drago što će nastaviti suradnju i oko ove, Web::Strategije 8.

Dakle, pratite informacije oko konferencije i na društvenim medijima (WS@Facebook, WS@Twitter, ...) te se slobodno uključite u komentiranje.


Web::Strategija 8 - Istinom do kupca (Teme: web poslovanje, e-trgovina, web shop)

[ Konferencija je popunjena! ]


NovostiRacing simulacijom do Canon fotoaparata!

15.06.2010. U sklopu zabavnog dijela programa konferencije Web::Strategija 8 čast nam je predstaviti niz animacijskih aktivnosti Bogadure grupe i vrijedne nagrade koje možete osvojiti u igri spretnosti i sposobnosti! Za glavnu nagradu konferencije Canon je osigurao digitalni kompaktni fotoaparat A480! Više...

Vanja Sertić - Riječ zlatnog sponzora

13.06.2010. "Vođeni iskustvom i infrastrukturom Moving Board Grupe prisutne u brojnim državama, te prateći svjetske trendove kao što su Groupon i Citydeal, pokrenuli smo nov način kupovine i u Hrvatskoj. U realizaciji je i plan ulaska na susjedna tržišta, kako bismo okupili zemlje istočne Europe i unificirali poslovanje na razini grupe." Više...

Preostala još 3 slobodna mjesta

11.06.2010. Iako još službeno nećemo proglasiti da su sva sjedeća mjesta na Web::Strategiji 8 rasprodana, zbog nemogućnosti dolaska nekih do sada prijavljenih - preostala su još 3 slobodna mjesta! Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI SPONZOR

 

KupiMe.hr

SREBRNI SPONZORI

 

 Raiffeisen BANK  Virtus dizajn
Visoka škola za informacijske tehnologije
Profil + Trikoder
 
 

BRONČANI SPONZORI

 

ZŠEM
Plivazdravlje.hr
ORGANIZACIJSKI PARTNERITiskara
Hypo EXPO XXI
Considero  Ožujsko pivo
Dizzy  Komponenta
 Racunalo.com
 TopliceSvetiMartin  Uniline_Europcar
  
 OH!
MMVAuris
Podravka  Pago
 NovaNoa  Smijesak.hr
 
Bogadura

ZLATNI MEDIJSKI

Monitor.hr VIDI
Net.hr

 BIZdirekt
 tportal.hr
 Poslovnidnevnik  Poslovni.hr
   

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

Forum.hr  eZadar
 WLW  Metro portal
 MobilMedia  T3 Magazin
 Kompass
ShopInZagreb  HrPortfolio

 

BRONČANI MEDIJSKI

 

Usporedi.hr
AUTONET
 Upali.net  InterijerNET.hr
 JaTRGOVAC  Spa 			Wellness
 MojBiz.com
 Automanija.com
 Gamebox

 

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

COGNITA
Filaks

 

REGIONALNI MEDIJSKI

 

ShopInBeograd
ZnanjeInfostud