Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Kotizacije

Kotizacije za Web::Strategiju 9

Kod devete konferencije po prvi puta uvodimo jedinstvenu osnovnu cijenu kotizacije za Web::Strategiju 9 u iznosu (s uračunatim PDV-om / VAT included):

  1. dan
2. dan
Virmansko plaćanje:  1,230 kn
1,230 kn
International SWIFT payment: 123 €
 123 €

 

Prvi dan se održavaju edukativna predavanja gdje dolazi najveći broj ljudi, a drugi dan specijalizirana radionica za najviše 20 polaznika. 

Cijene u eurima (EUR) su navedene za međunarodna plaćanja i sadrže - cijenu ulaznice, porez na dodatnu vrijednost, dio troškova SWIFT/IBAN/BIC transakcije (samo dio domicilne banke organizatora - Erste banka), te popust kao dar svim uvaženim gostima iz regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, ...). Ako putujete do Zagreba, predlažemo Vam povoljniji smještaj u hotelu za sve sudionike koferencije.

Popusti, popusti, popusti

Organizator odobrava popust za prvi dan konferencije na ranije ostvarene prijave i na veću količinu prijava. Neki popusti NE VRIJEDE za inozemna plaćanja.

Popust na količinu prijava: Na svaku četvrtu prijavu sljedećih četiri prijava su besplatne tj. radi se o popustu od 50% na osam prijava za prvi dan. Za ostvarivanje ovog popusta, molimo da javite organizatoru na e-mail jer se popust ne odobrava automatski. Ovaj popust vrijedi i za inozemna plaćanja.

Popust za ranije ostvarene prijave: Ako se prijavite prije navedenog datuma, Vaša ponuda prilikom prijave za prvi dan će automatski biti umanjena za navedeni popust u sljedećoj tablici za sva kunska plaćanja. Za inozemna plaćanja vrijedi jedinstvena povoljnija cijena.

Vrijedi Vrijedi popust
Cijena u kunama
19.09.2010. -40%
600 kn + PDV
do 1.10.2010. -20%
800 kn + PDV
do 1.11.2010. -10%
900 kn + PDV


Popust za drugi dan konferencije: Na cijenu za drugi dan konferencije odobrava se popust od 10% ako ista osoba PLAĆA i prvi dan konferencije.

Web::Klub - članovi imaju besplatan ulaz

Redovni članovi kluba Web::Klub imaju besplatan ulaz na prvi dan konferencije, te popust od 20% za drugi (i tzv. treći) dan. Postanite i Vi redovnim članom Web::Kluba! Kako?

Kliknite na WEBKLUB kako biste saznali više.

Pratite Web::Klub na Facebook-u i slobodno tamo komentirajte koje još usluge želite da osiguramo članovima kluba.

Kada se prijaviti?

Prijavite se na Web::Strategiju 9 već danas kako biste osigurali svoje sjedeće mjesto u dvorani, te kako Vam se ne bi dogodilo zatvaranje prijava kao nekima prošli put. Broj sjedećih mjesta je ograničen. Ulaznice se prodaju dok se ne popuni konferencijska dvorana (1. dan) ili radionica (2. dan). Pravno valjan račun R1 će dobiti svi sudionici putem elektroničke pošte nakon održane konferencije.

Prijavom se ne obavezujete na plaćanje po ponudi, tako da se slobodno prijavite - već danas.

Što uključuje kotizacija?

Kotizacija za prvi dan uključuje registraciju na konferenciju, cjelodnevni pristup svim predavanjima i panel raspravi, osvježavajuća pića, tople napitke tokom cijele konferencije, topli ručak za sudionike, mogućnost sudjelovanja u zabavnom dijelu programa i natjecanju za vrijedne nagrade kroz igre sposobnosti, tiskane materijale vezane za konferenciju, networking, bežični pristup internetu, mogućnost preuzimanja prezentacija svih predavača nakon konferencije, razne korisne promotivne informacije, te prijavu na tematski newsletter.

Kotizacija za drugi dan uključuje registraciju za radionicu, popudnevno sudjelovanje na radionici, osvježavajuća pića i grickalice, tiskane i digitalne radne materijale, bežični pristup internetu, te prijavu na tematski newsletter.


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud