Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Dobitnici prošlih Zlatnih nagrada Web::Strategije

Dobitnici prošlih Zlatnih nagrada Web::Strategije

15.09.2010. Ako i niste pratili medije, dobitnik "Zlatne nagrade Web::Strategije" u kategoriji Doprinos društvenim medijima 2009 - tvrtka Pet minuta d.o.o. sa web servisom Shout'Em osigurao je dodatnih 1,2 milijuna dolara investicija, od strane slovenskog investitora RSG Capital. U ranijoj fazi investiranja, tokom prosinca 2008., Bicro je u ShoutEm uložio oko 300.000 američkih dolara.


Drugi dobitnik "Zlatne nagrade Web::Strategije" u kategoriji Web inovativnost 2010 je tvrtka Omnisdata sa projektom GISCloud.com, web servis za GIS (Geographic Information System) zasnovan na tzv. cloud computing-u. Omogućava sve prednosti GIS-a putem web preglednika i to uz poboljšanja koja mu omogućuju nove web tehnologije. GISCloud.com eliminira potrebe za značajnim investiranjem u skupi hardver i softver, održavanje istog te kompleksne licencije. Kao što kažu na njihovom webu - snaga i prilagodljivost cloud computing-a povećava iskoristivost i povrat investicije (ROI).

Kvalitetnim odabirom pobjednika, nezavisni ocjenjivački odbor za dodjelu "Zlatnih nagrada Web::Strategije", a uz pomoć novo uvedenog nadzornog stručnjaka, iz gornjih primjera pokazuje da su dobitnici itekako prepoznati i kod drugih "ocjenjivača" (čak i izvan regije), pogotovo u navedenim situacijama gdje se radi o ozbiljnim novčanim investicijama. Na tom tragu, vjerujemo da će dobitnici "Zlatnih nagrada Web::Strategije" i ubuduće imati kvalitetnu osnovu i motivaciju da "svoj ponos" izvedu i na međunarodnu razinu.

Stoga, za kraj, napominjemo da će uskoro (kroz koji dan) biti raspisan i novi natječaj za "Zlatnu nagradu Web::Strategije" u ketegoriji Web marketing kampanja 2010. Za više informacija pratite vijesti na službenim stranicama konferencije (i kroz RSS feed) te u medijima.


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud