Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Drumara - drugi dan - je PUN!

Drumara - drugi dan - je PUN!

11.10.2010. Oko mjesec dana prije održavanja konferencije - 5.11.2010. - drugi dan konferencije je popunjen!!! Radionica o društvenim mrežama Drumara je u potpunosti popunjena. Razmišljamo o trećem konferencijskom danu uz WS9 s još jednom Drumarom.


Danas kada je marketing interaktivniji nego ikad prije, te kako je postalo nevjerojatno jednostavno složiti internetsku marketinšku kampanju kroz društvene medije (Facebook, Linkedin, Twitter, ...) - mnogi "klasični" marketingaši se znaju izgubiti u šumi novih pojmova i interaktivnih mogućnosti interneta. Ponekad su njihove kampanje tek djelomično iskorištene, a ponekad ni toliko.

Zato se u sklopu održava Drumara - skraćeno od "društvena marketinška radionica", radionica koja će pomoći sudionicima Web::Strategije da dobiju dodatno praktično obrazovanje od web stručnjaka za društvene medije.

Sve je puno!

Nažalost, sva mjesta Drumare su popunjena i to u najvećoj učionici u VMD zgradi (križanje Vukovarske i Radničke ceste). No, kako ne bi odbili veliki broj interesenata za Drumaru, svejedno primamo prijave i dalje, ali o mogućem održavanju "nove" Drumare sljedeći ponedjeljak (tjedan nakon Web::Strategije) ili neki drugi dan - biti ćete tek obaviješteni. Moguće je da se drugi dan i ne održi, već se u jednom od sljedećih mjeseci ponovo organizira Drumara.

Svi prijavljeni za "novu Drumaru" tj. "treći dan Web::Strategije" biti će pravovremeno obaviješteni o mogućem održavanju na e-mail.


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud