Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Oglašavanje je OUT!

Oglašavanje je OUT!

14.09.2010. "Ma kakva je to konferencija o oglašavanju s naslovom Oglašavanje je OUT!?!?" - požalio nam se jedan medij. Drugi su pak izjavili "nikako se ne slažemo s Vašim nazivom s obzirom da živimo od oglašavanja", "upucati će me oglašivači" itd.


Nažalost, nisu dubinski shvatili poruku naziva konferencije "Oglašavanje je OUT!". Nego plitko. Pa, kako to?

Dakle, stav organizatora Web::Strategije je da oglašavanje definitivno nije prošlost, nije OUT, nije nešto što ne treba raditi. Ali ono što danas masovno oglašivači i a gencije smatraju oglašavanjem je jednosmjerno oglašavanje. Centralizirano odašiljanje poruke. Ono je OUT jer su na nj kupci već "oguglali".

Zato su potrebni novi oblici marketinga - traži se interaktivno oglašavanje na koje kupci reagiraju. Pri tome ne treba umanjiti vrijednost višestrukih kanala oglašavanja (TV, radio, tisak) gdje internet tj. web dobiva važniju ulogu nego ikada do sada. Komunicira sa potrošačima rame uz rame s TV reklamom ili oglasom u tiskanom izdanju. Ali je nevjerojatno interaktivniji.

Danas, interaktivnost u nekoj marketinškoj kampanji, a bez primjene internetskog marketinga - je smiješna. :-D

Provokativan naslov "Oglašavanje je OUT!" je upravo tu na Web::Strategiji 9 da se marketinške agencije, kreativni odjeli i oglašivači - trgnu iz višegodišnjeg sna. Radi sebe i svog uspjeha. Radi sebe samih. Web::Strategija je tu da im pomogne, a ne odmogne. Naslov je tu samo da šokira.

Dakle, ako ste u svijetu oglašivačke industrije i niste shvatili poruku "Oglašavanje je OUT!" - mislite li da je to što radite baš posao za Vas?

"Ah, ti me barem razumiješ..."

Hvala svima koji su organizatore pohvalili za ovaj provokativni naslov. Zahvala organizatora ide i jednom komentaru višestrukog sponzora: "Stvarno ste hrabri. Ali bravo, samo tako naprijed".

Kao i obično, organizatori će dati sve od sebe ne bi li opravdali sve veći i veći interes za Web::Strategijom, u čemu najviše prednjači nadolazeća (WS9) s temom o web marketingu koja se održava svake godine u 11. mjesecu (ostale dvije Web::Strategije u godini su vezane ili uz web poslovanje ili uz web development). Ne propustite ju i prijavite se još danas.


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud