Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Popunjenost WS9 je na 55%

Popunjenost WS9 je na 55% sjedećih mjesta

15.10.2010.

Zbog atraktivne teme, te pokrivanja područja turizma, u drugim dijelu Web::Strategije, ovogoišnja regionalna konferencija o web marketingu je tri tjedna prije održavanja popunila već 55% dvorane u velikom Hypo centru u Zagrebu. A prijave i dalje stižu...
Pridružite se i Vi za sudjelovanje na devetoj Web::Strategiji gdje ćete se susresti uživo sa web profesionalcima te onima koji to žele postati, ali i onima koji su željni kontakata sa najistaknutijim web stručnjacima - iz regije.

Jedino je Web::Strategija u ovim zahtjevnim gospodarskim danima opstala od svih ostalih konferencija s tematikom weba u državi. Pravi sponzori su zato jedino Web::Strategiju prepoznali kao živi medij za stabilnu promociju, te stoga ne čudi što konferenciju potpomažu snažne tvrtke kao što je Microsoft Hrvatska (vidi logotip s desne strane) i druge. Zlatna nagrada je sve više prepoznata od strane web profesionalaca, ali i njihovih budućih klijenata kao priznanje koje nešto govori o onome - tko ju posjeduje.

Predavanja na konferenciji su obrazovnog tj. edukativnog karaktera, te je manji dio motivacijskih ili zabavnih. Uz poučnu i interaktivnu panel raspravu, sudionici na svaku Web::Strategiju dolaze u sve većem i većem broju. Osnovna premisa Web::Strategije - znanje, temelj na kojem je počela prva konferencija još početkom 2008. godine, održao se do danas i predavači dolaze da sudionicima prenesu znanje, ali i da dobiju feedback od njih.

Zbog svega toga, ne propustite biti dio najprofesionalnije i najistaknutije web zajednice koja se čak po tri puta godišnje okuplja na tri Web::Strategije - trenutno jedine regionalne (trostruke godišnje) konferencije s tematikom weba u cijeloj Hrvatskoj. Prijavite se već danas kako ne biste sutra izgubili sjedeće mjesto u dvorani.

Također, ne zaboravite na novoosnovani klub (prošli mjesec) koji je počeo okupljati prve desetke i desetke članova koji ostvaruju za cijenu godišnje članarine - BESPLATAN ULAZ - NE na jednu Web::Strategiju - NE na dvije, već NA ČAK TRI konferencije unutar godine dana članstva!!! Nevjerojatno, zar ne? Ali da, to može samo Web::Klub!!! Ima tu još popusta i povlastica za članove, ali najbolje da pogledate sve o Web::Klubu kako biste dobili točne i precizne informacije.

Vidimo se na Web::Strategiji - bili Vi član Web::Kluba ili ne. :-)


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud