Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Predavač Drumare osvojio Effie

Predavač Drumare, Davor Runje, vlasnik tvrtke Drap - osvojio zlatnu nagradu Effie

24.10.2010.

Drumara 1 (popunjena!) i Drumara 2 (još se puni) dvije su radionice o društvenom marketingu u sklopu Web::Edukacije na kojoj je jedan od dva predavača i Davor Runje iz tvrtke Drap koja je na održanoj dodjeli Effie nagrada osvojila zlatnu nagradu za Facebook marketinšku kampanju Životinjsko carstvo (prenosi Poslovni.hr). Čestitamo!
U ostala dva dobitnika zlatne Effie nagrade za marketinško postignuće, ovo je jedina koja je vezana samo uz web tj. točnije na društvenu mrežu - Facebook. Nagrada je dodjeljena za marketinšku kampanju Životinjsko carstvo koju je naručio Kraš.  Effie nagrada važna je i utjecajna međunarodna nagrada koja se jednom godišnje dodjeljuje najboljim marketinškim kampanjama na svim medijima (za razliku od Zlatne nagrade Web::Strategije koja postoji isključivo radi najboljih web kampanji).

Davor Runje, DrapZbog toga organizatori Web::Strategije čestitaju svim dobitnicima Effie nagrade, ali ponajviše čestitke dobiva g. Runje za ovaj značajan prodor hrvatskih marketinških kampanji za web na Effie natječaju koji do sada nije dodjelio niti jednu nagradu vezano uz društvene mreže u Hrvatskoj.

Svi polaznici radionice Drumara 1 (koja je popunjena), te oni upravo koji se prijavljuju za Drumaru 2 (radionica istog sadržaja kao i Drumara 1, ali u drugom terminu) moći će slušati g. Runje u dva puta. Drumare su interaktivne radionice, te svakako ponesite svoje laptope!

Ovo je jedinstvena prilika da na Drumari (ili 1 ili 2) naučite odlične savjete za vođenje društvene marketinške kampanje jer je g. Runje ne sada samo dobitnik međunarodno priznate nagrade Effie, već je ta ista kampanja Životinjsko carstvo posebno istaknuta kod prošlogodišnje dodjele Zlatnih nagrada Web::Strategije od strane žirija.

Za kraj, ne zaboravimo napomenuti da je g. Runje ujedno i dobitnik Posebnog priznanja Web::Strategije zbog visokog ranga ocjena za svoje predavanje, a koje je ocjenjivala publika konferencije.

I.... Ne zaboravite se prijaviti na Drumaru 2 (dok još ima mjesta) putem ovog obrasca jer Drumara 1 je raspordana.


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud