Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::SEO seminar - temelj web marketinga

SEO seminar - temelj web marketinga

13.10.2010.

Banner oglašavanje, društvene mreže, kontekstualno oglašavanje, ... sve je to dio web marketinga, no da biste ovladali temeljem modernog web marketinga, temeljem na kojem se baziraju samo najbolje i najisplativije web kampanje, potrebno je poznavanje SEO metoda. Zato je Web::Edukacija prije Web::Strategije 9 pripremila posljednji ovogogodišnji SEO seminar - 21.10.2010.
Temelj modernog web marketinga je ne samo poznavanje, već i primjena SEO metoda u marketinškim kampanjama na internetu. Tražilice, kao najposjećeniji web site u bilo kojoj današnoj državi na planeti Zemlji (npr. u Hrvatskoj je Google posjećeniji od prve web stranice na Gemiusu), dišu svojim krvotokom, razmišljaju svojom glavom. SEO metode pomažu ne da ukrotite tražilice, već da im se predstavite na ljepši način.

Siniša GavrilovićZato organizatori Web::Strategije preporučaju da odslušate poludnevni popodnevni SEO seminar na kojem će predavati Siniša Gavrilović [intervju], jedini SEO profesionalac koji želi svoje znanje o SEO metodama podijeliti s Vama uživo. Drugi SEO profesionalci svoje usluge (ponekad upitne kvalitete, ponekad ne) prodaju velikim i srednjim kompanijama ili pak nemaju vremena za seminare i radionice.

Iskoristite ovu priliku i naučite smisao i bit SEO marketinga u jednom danu - 21.10.2010 u Zagrebu (od 14:30 do 19:30).

Pri tome, predavač na SEO seminaru će kroz diskusiju s publikom odgovoriti na sljedeća pitanja:

  • Kako povećati broj posjetitelja na web stranici?
  • Kako uočiti osnovne SEO nepravilnosti na web stranicama?
  • Zašto se neke web adrese bolje pozicioniraju na rezultatima tražilicama od Vaših?
  • Kako poboljšati svoje SEO sposobnost za web marketing?

Pri tome čete naučiti osnove SEO on-site i off-site optimizacije, dio stvari ćete odmah moći primjeniti u svom poslovanju, a rezultati će doći uz ispravan rad na Vašim web stranicama. Ako neće iskoristiti ovu priliku, Vaša konkurencija hoće. S obzirom na ograničeni broj sjedala, broj prijava za SEO seminar je pri kraju.

Tko bi trebao doći?

SEO seminar je kao stvoren i javno otvoren za sve koji žele shvatiti SEO tehnike i dobro se upoznati s njima. Ovaj SEO seminar koji će se uskoro održati prije Web::Strategije posebno preporučujemo web poduzetnicima, zaposlenima u web marketingu, novinarima i urednicima web izdanja (webmasterima) koji upravljaju sadržajem većih i manjih web portala. Također, preporučamo ju web programerima, te web dizajnerima. Ako se prepoznate među navedenima i niste još ovladali SEO osnovama, a želite dalje napredovati u karijeri, SEO seminar je neizostavni dio Vašeg poslovnog opusa. Znanja koja naučite moći ćete itekako dobro iskoristiti u praksi.

Kako se prijaviti?

Za prijavu potrebno je pročitati i ispuniti formular SA OVE WEB STRANICE. U kratkom roku će Vas netko kontaktirati iz Web::Edukacije i poslati Vam ponudu za plaćanje. Kotizacija za SEO seminar iznosi 750 kn (+PDV).

Kao članovi Web::Kluba imate popust od 20% na cijenu, što Vam u konačnici kotizacija za SEO seminar iznosi 600 kn (+PDV).

Iskoristite ovu priliku da naučite SEO osnove na SEO seminaru.


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud