Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Vizuale napravio Idea studio

Vizuale napravio Idea studio

07.10.2010. Vizuale i bannere za nadolazeću regionalnu konferenciju o web oglašavanju pod nazivom "Oglašavanje je OUT!" izradila nam je tvrtka Idea studio. Inspiraciju su našli u mišu, koji izgleda kao kombinacija kompjutorskog i živog miša (važne spone između čovjeka i weba), te u starinskom televizoru. Pogledate li podrobnije po portalima - medijskim sponzorima WS9, možete vidjeti animirane banere na kojima se miš kreće, miće repićem i - GRIZ! - nagriza televizor! :)


Animirani i (statični :) mišić nagovješta novu eru oglašavanja koje više nije jednosmjerno. Dizajneri unutar Idea studia doslovno su se poigrali sa mišem i ovaj puta još jednom dokazali tvrdnju da slika tj. animacija govori više nego riječi.

Organizatori Web::Strategije su, na svom pohodu upoznavanja i predstavljanja web dizajnerskih studija u Hrvatskoj i šire, odlučili predstaviti još jedan kvalitetan web studio i ponuditi im da vizualno oblikuju elemente marketinške promocije konferencije, a sve u svrhu njihove promocije na krilima Web::Strategije. Idea studio, dvostruko nagrađivani dobitnik Zlatne nagrade Web::Strategije, zasluženo je odabran upravo za ovu konferenciju. Preporučamo ih i Vama!

Čime se sve bavi "Idea studio"?

Idea studio je u internetskom poslovanju više od desetljeća i usko su specijalizirani uz izradu web stranica, oglašavanje na Internetu, grafički dizajn i sve što je potrebno klijentu za predstavljenje on-line i off-line. Poruka koju Idea studio prenosi vizualima i animiranim bannerima 9. Web::Strategije je jasna i jednostavna.

A to je - klasično oglašavanje je out!


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud