Web::Strategija 9
Oglašavanje je OUT!


Održana 4. - 5. 11. 2010. (četvrtak, petak) \\ Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Web::Strategija Vas poziva!

Web::Strategija Vas poziva!

25.07.2010. Ako ste udruga usmjerena promicanju tehnologija, poslovanja i oglašavanja putem interneta obratite se organizatorima Web::Strategije kako biste kroz promociju udruge na konferenciji ojačali vlastite napore. Također, Web::Strategija poziva i web studije, marketinške agencije i ostale pojedince željne promicanja weba općenito - da se obrate organizatorima konferencije.


Web::Strategiju je od samih početaka krasila otvorenost suradnje sa svim web profesionalcima, medijima i drugim tvrtkama. Tu otvorenost organizatori su odlučili još više naglasiti i ovaj put pozivaju sve zainteresirane profesionalce zainteresirane za promociju tehnologije, poslovanja i oglašavanja putem interneta za što će im organizatori omogućiti odličnu platformu za jačanje njihovih napora i utjecaja u društvu. Njihovi napori tako neće ostati neprimjećeni, a društvo će dobiti novi vrijednosti zasnovane na temeljima interneta.

Kako?

S obzirom da Web::Strategija slovi kao najučestaliji i medijski najeksponiraniji događaj za web profesionalce i one koji trebaju web profesionalce, organizatori te programski odbor može dopustiti svima sa dobrim idejama potaknu medijsku promociju weba sa tehnološke, poslovne i marketinške strane. Sve što je potrebno da krenete je da kontaktirate organizatore ili predsjednika programskog odbora na e-mail (info@webedukacija.com) i predložite odličnu ideju i oblik suradnje. Ostalo je na organizatorima.

Što?

Web::Strategija Vam može osigurati medijsku pažnju koju do sada niste imale, popularizaciju Vaše priče, ali i značajan utjecaj na društvo. Mnoge ideje koje su na dosadašnjih osam održanih Web::Strategija predstavljene sudionicima promjenile su načine razmišljanja preko 1.000 jedinstvenih posjetitelja iz regije i mnogo, mnogo više jedinstvenih posjetitelja službenih web stranica konferencije, a o samoj Web::Strategiji i događanjima na njoj saznalo je pak tisuće i tisuće više čitatelja svih najposjećenijih web portala (Net.hr, 24sata.hr, Index.hr, Monitor.hr, tportal.hr...) i drugih tiskanih, radijskih i Tv medija. Zlatna nagrada Web::Strategije kontinuirano tokom godine je osvjetljavala najistaknutije pojedince, rješenja i ideje iz svijeta weba. Jednom godišnje sajam Web::INDUSTRIJA uz slobodan ulaz popularizira predavače i samu Web::Strategiju. A uskoro stiže i proširenje...

No, sada je i na Vama red da osjetite svoj poziv i pridružite se Web::Strategiji kao suradnik:

  • član programskog odbora - istaknuti članovi web zajednice,
  • član žirija - nagrađivani i utjecajni web profesionalci,
  • član predstavništva - ambasadora - istaknuti poslovni članovi web zajednice,
  • predavač - tematski obrađuje još nikad ne predstavljeno područje iz sfere weba.

Web::Strategija Vas poziva!


Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT! (Teme: internet marketing, SMM, SEM, PPC, SEO, turizam)

Konferencija je popunjena! Tko sve dolazi?

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2010

04.11.2010.

Između intrigantnih naslova predavanja održana je u Zagrebu na konferenciji Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT! dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2010, sve priznatija nagrada ne samo od struke, jer ocjenjivački odbor ima sve teže zadatke, već i od uglednih naručitelja kampanji i drugih web projekata. Ovaj puta dodijeljeno je šest nagrada i dvije posebne pohvale. [UPDATE]

Više...

Business Speed Dating

03.11.2010.

Nakon uspješno održanog prvog Business Speed Datinga (BSD) na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. te drugog na Web::Strategiji 8, vrijeme je i za treći na Web::Strategiji 9 :)

Više...

Skoro 300 prijava

02.11.2010.

Prijavite se još sada jer uskoro zatvaramo prijave. Rekordan broj prijava Web::Strategije približio nas je brojci od 300 prijavljenih što do sada nije bilo viđeno na ovakvim događajima vezanim isključivo uz web. 

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

 

LogIT Internet usluge
 Virtus dizajn
Visoka skola za informacijske tehnologije
Microsoft  
BRONČANI SPONZORI

 


ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Tiskara
iDEAstudio
 Slobodni_maseri Hypo centar
 Smijesak.hr  OH!
 Ožujsko pivo  Kodak
Fotosvijet  TopliceSvetiMartin
MMVAuris  IMPERITO
 RentACar  Falkensteiner_Hotels_Residences
 HULK  Pago
uklanjanjevirusa.com WorldClass

 

 

 ZLATNI MEDIJSKI 


 

 Monitor.hr  tportal.hr
   
VIDI Jutarnji.hr
   
   MojPosao
   
 Net.hr  

 

SREBRNI MEDIJSKI

 

 
 dalje.com
Mobil Media MetroPortal 
 Kompass  HrPortfolio
 WLW  T3Magazin
 ShopInZagreb  FORUM.HR
rep.hr  
 

BRONČANI MEDIJSKI


 Upali.net  InterijerNET.hr
 Racunalo.com  Automanija.com
 GAMEBOX.hr
Autosport
JaTrgovac
 AUTONET
 MojBiz.com
desktop

EDUKACIJSKI PARTNERI

 

Web::Edukacija

Filaks

REGIONALNI MEDIJSKI


ITdogadaji
Intermezzo
 ZnanjeInfostud