Kolektiva Web::Strategija X
Ugodno popunjen g. Turizam


Održana 16. - 18. 3. 2011. (sri, čet, pet)
Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Kotizacije

Kotizacije za Kolektiva Web::Strategiju X

Posebna cijena "Kolektiva Web::Strategije X" postoji za 1. dan konferencije, a posebna za 2. i 3. dan. Osnovne cijene kotizacija (ulaznica) s uračunatim PDV-om (VAT included) za 1. i 2. dan su navedene u cjeniku:

  1. dan
2. dan*
3.dan*
Virmansko plaćanje:  1,845 kn
1,230 kn
1,230 kn
International SWIFT payment: 123 €
 123 €
123 €

 

*Prvi dan se održavaju edukativna predavanja u Hypo centru gdje dolazi najveći broj ljudi, a drugi i treći dan se odvijaju specijalizirane radionice i seminari (suradnja s Web::Edukacijom) za najviše 20-ak polaznika po grupi u VMD zgradi gdje su u cjeniku navedene redovne cijene za svaku pojedinu edukaciju. No, postoje i popusti o kojima možete saznati više upravo na ovoj web stranici čitajući dalje.

Cijene u eurima (EUR) su navedene za međunarodna plaćanja i sadrže - cijenu ulaznice, porez na dodatnu vrijednost, dio troškova SWIFT/IBAN/BIC transakcije (samo dio domicilne banke organizatora - Erste banka), te uračunat popust od oko 25% (2. i 3. dan) i oko 50% (1. dan) na redovnu cijenu u kunama kao dar svim uvaženim gostima iz regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, ...) zbog troškova puta i smještaja u Zagrebu. Zato ako putujete do Zagreba, predlažemo Vam još dodatno i povoljniji smještaj u hotelu za sve sudionike koferencije.

Drugi i treći dan konferencije

Drugog i trećeg dana Kolektiva Web::Strategije X održavaju se sljedeće pojedine Web::Edukacije koje možete dodatno odabrati:

DRUGI DAN (četvrtak 17.03.2011.):

  • Google Analytics (radionica; ujutro od 9h do 14h) - naučite analizirati Vaše posjetitelje
  • WebShopinar (seminar; poslijepodne od 14:30h do 19h) - naučite sve osnove o online trgovini (za web shop)

TREĆI DAN (petak 18.03.2011.):

  • Ontur (On-line Turizam; ujutro od 9h do 14h) - seminar o online prodaji u turizmu
  • Webura (Web Business Radionica; poslijepodne od 14:30h do 19h) - kako poslovati putem interneta

Po želji, moguće je odabrati jednu, dvije ili više Web::Edukacija drugog i trećeg dana za jednu ili više osoba. Čak i ako ne dolazite na prvi dan konferencije, ali tada bez ovdje navedenog popusta već po - redovnoj cijeni.

Popusti, popusti, popusti - za PRVI dan

Organizator odobrava popust za prvi dan konferencije na ranije ostvarene prijave i na znatniju količinu prijava. Ovi popusti NE VRIJEDE za inozemna plaćanja.

Popust na količinu prijava: Na svaku treću prijavu sljedeće tri prijave su besplatne tj. radi se o popustu od 50% na šest prijava za prvi dan. Za ostvarivanje ovog popusta, molimo da javite organizatoru na e-mail jer se popust ne odobrava automatski. Ovaj popust vrijedi i za inozemna plaćanja.

Popust za ranije ostvarene prijave: Ako se prijavite prije navedenog datuma, Vaša ponuda prilikom prijave za prvi dan će automatski biti umanjena za navedeni popust u sljedećoj tablici za sva kunska plaćanja. Za inozemna plaćanja (EUR) vrijedi jedinstvena povoljnija cijena (gore u tablici).

Vrijedi do
Vrijedi popust
Cijena u kunama
31.12.2010. -40%
600 kn + PDV
31.1.2011. -20%
700 kn + PDV
1.3.2011. -10%
900 kn + PDV
6.3.2011. DA 1.000  kn + PDV
16.3.2011. - 1.500  kn + PDV


Popust za DRUGI i TREĆI dan konferencije

Na cijenu svake pojedine Web::Edukacije za drugi ili treći dan konferencije odobrava se popust od 10% samo ako ista osoba PLAĆA i prvi dan konferencije:

Vrijedi do Vrijedi popust
Cijena u kunama
neograničeno
-10%
900 kn + PDV


Kako se prijaviti za drugi i/ili treći dan?
Prijavu na Web::Edukacije drugog i/ili trećeg dana s popustom možete osigurati tako da se prijavite na prvi dan putem ovog online obrasca, te napravite reply na e-mail koji ćete dobiti i zatražite dodatnu ponudu za plaćanje jedne ili više navedenih seminara i radionica Web::Edukacije. Za one koji NE dolaze na prvi dan, slobodno korisite ovu regularnu online prijavnicu Web::Edukacije uz mogućnost regularnih popusta. Za inozemna plaćanja (EUR) vrijedi jedinstvena povoljnija cijena (gore u tablici).

Web::Klub - članovi imaju besplatan

Član kluba Web::Klub ima besplatan ulaz na prvi dan konferencije, te popust od 20% za svaku pojedinu Web::Edukaciju koja se održava druga dva dana konferencije. Postanite i Vi dio Web::Kluba!

Kako? Saznajte klikom na WEBKLUB.

Pratite Web::Klub na Facebook-u i slobodno tamo komentirajte koje još usluge želite da osiguramo članovima kluba.

Web::Klub član
Vrijedi popust
Cijena u kunama
Prvi dan
-100%
0 kn
Drugi dan -20% 800 kn + PDV
Treći dan -20% 800 kn + PDV


Znači - npr. svaki član Web::Kluba može sudjelovati na prva dva dana ove Kolektiva Web::Strategije za samo 800 kn + PDV ili pak na sva tri dana za 1.600 kn + PDV (što uključuje: prvi dan, jednu Web::Edukaciju drugog dana, te jednu Web::Edukaciju trećeg dana).

Kada se prijaviti?

Prijavite se na Kolektiva Web::Strategiju X već danas kako biste osigurali svoje sjedeće mjesto u dvorani, te kako Vam se ne bi dogodilo zatvaranje prijava kao nekima prošli put. Broj sjedećih mjesta je ograničen. Ulaznice se prodaju dok se ne popuni konferencijska dvorana (1. dan) ili pojedina edukacijska grupa (2. i 3. dan). Pravovaljan račun R1 će dobiti svi sudionici putem elektroničke pošte nakon održane konferencije, a inozmeni sudionici međunarodni R1 račun.

Prijavom se ne obavezujete na plaćanje po ponudi, tako da se slobodno prijavite - već danas.

Što uključuje kotizacija?

Kotizacija za prvi dan uključuje registraciju na konferenciju, cjelodnevni pristup svim predavanjima i panel raspravi, osvježavajuća pića, tople napitke tokom cijele konferencije, topli ručak za sudionike, mogućnost sudjelovanja u zabavnom dijelu programa i natjecanju za vrijedne nagrade kroz igre sposobnosti, tiskane materijale vezane za konferenciju, networking, bežični pristup internetu, mogućnost preuzimanja prezentacija svih predavača nakon konferencije, razne korisne promotivne informacije, te prijavu na tematski newsletter.

Kotizacija za drugi ili treći dan uključuje registraciju za radionicu, poludnevno sudjelovanje na radionici, osvježavajuća pića i grickalice, tiskane i digitalne radne materijale, bežični pristup internetu, te prijavu na tematski newsletter.


Kolektiva Web::Strategija X - web poslovanje u turizmu, online prodaja turističkih destinacija, turističke web trgovine

SVA MJESTA SU POPUNJENA !!!

NovostiDobitnici Web poslovanja 2011

17.03.2011.

Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije, koje je ovaj puta sponzorirala Kolektiva, su...

Više...

Održan prvi dan konferencije

16.03.2011.

Hvala svim stručnjacima koji su sudjelovali u programu, hvala sponzorima, hvala medijima, hvala organizacijskim partnerima i hvala svima koji su došli naučiti nove faktore bitne za turizam i online prodaju. Prvi dan konferencije je završio, a sutra i prekosutra slijede seminari i radionice Kolektiva Web::Strategije X.

Više...

Stand-Up Comedy Theater

10.03.2011.

Za ovaj jubilarni događaj, pripremili smo svim posjetiteljima konferencije zabavni dio na kraju pod nazivom Stand-Up comedy Theater!!! :-). Dakle, prije nagradne igre u programu Kolektiva dovodi - samo za Vas - tri mlada stand-up komičara.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeGENERALNI SPONZOR

Kolektiva Web::Strategija X

 

POKROVITELJSTVO

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske

 

ZLATNI SPONZOR

TZGZ - Turistička Zajednica Grada Zagreba

 

SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn LogIT Internet usluge
   
Microsoft
   
Visoka skola za informacijske tehnologije
Domain.ME

 

BRONČANI SPONZOR

Limundo
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio Hypo centar
Timgraf_Media WorldClass
Imperito Foto_svijet
OH
UHPA Lesinger Media
Streaming
Žuja_je_zakon uklanjanjevirusa.com
 Beauty_Centar_Zdenka

 Toplice_Sveti_Martin

 HULK
Uniline_Europcar_Rent_a_Car
Slobodni_maseri

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VecernjiList Monitor.hr
VIDI  tportal.hr
 
Net.hr Rep.hr


SREBRNI MEDIJSKI

Mobil Media
ShopInMagazin  HrPortfolio
ShopInZagreb  BlueMedia.hr
Poslovni Puls MetroPortal
WLW
 

BRONČANI MEDIJSKI

racunalo.com
JaTrgovac InterijerNET.hr
Zagreb danas_Zg Portal
MojBiz.com Desktop
REGIONALNI MEDIJSKI

itdogadaji.com
ShopInBeograd Intermezzo
znanjeinfostud.com putovanja.info