Kolektiva Web::Strategija X
Ugodno popunjen g. Turizam


Održana 16. - 18. 3. 2011. (sri, čet, pet)
Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::CroTour 2011

CroTour 2011 - turistički sajam u Zagrebu

19.02.2011.

Tjedan dana prije međunarodnog sajma CroTour 2011 na Zagrebačkom velesajmu (od 23. do 26. 3. 2011.) održava se i edukativna konferencija te seminari i radionice o uspješnim načinima prodaje turističke ponude putem interneta. Naravno, radi se o desetoj konferenciji Kolektiva Web::Strategiji X - Ugodno popunjen gospodin Turizam.
CroTour je inače međunarodni sajam koji je sa svojim izlagačkim dijelom, pratećim predavanjima od strane stručnih predavača, te sa zabavnim dijelom za široke mase posjetitelja - važan marketinški događaj za predstavljanje ponude turističkih odredišta i svih pratećih organizacijskih, putnih i smještajnih usluga. Svakako Vam preporučamo sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu CroTour 2011, taman tjedan dana poslije Kolektiva Web::Strategije X, jer je ovaj međunarodni sajam odlična platforma za usvajanje i kreaciju novih turističkih ideja, pristup problematici na svjetskoj razini te zbog ciljanog marketinštkog targeta.

Kao što je osnovni cilj sajma CroTour 2011 da svojim posjetiteljima ponudi podršku u planiranju, pripremi i ostvarivanju ove turističke sezone, tako je Kolektiva Web::Strategiji X - tjedan dana ranije, cilj educirati turističke djelatnike o pravilnim načinima online prodaje turističkih odredišta, putovanja i svih drugih vezanih usluga uz turizam.

Ako ste planirali doći u Zagreb na CroTour 2011 od 23. do 26. 3. 2011., odličan potez bi bio da dođete i tjedan dana ranije (osigurali smo povoljniji smještaj za sudionike), dakle od 16. 3. na Kolektiva Web::Strategiju X, koja će kroz čak tri dana (od 16. 3. do 18. 3. 2011.) omogućiti svima iz turističkog sektora ne samo da poboljšaju svoju online prodaju već i kako bi proširili sezonu, privukli goste u predsezoni i posezoni, te tako "ugodnije" popunili svoje smještaje kapacitete. I više nego što planirate. A otuda i naziv ove konferencije - Ugodno popunjen gospodin turizam. :)

Kako biste osigurali svoje mjesto u već prilično rezerviranoj najvećoj dvorani Hypo centra u Zagrebu, slobodno se odmah prijavite klikom OVDJE, te nakon povratne e-mail poruke navedite kojim seminarima i radionicama Web::Edukacije želite sudjelovati drugog i trećeg dana konferencije. Očekuje se pojavljivanje i ključnih političkih i stručnih osoba na otvaranju.

Uz ranije prijave osigurani su i popusti za sve sudionike na cijene kotizacije. Zato požurite s prijavama kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto na Kolektiva Web::Strategiji X, te se svakako pripremite i za sajam turizma CroTour 2011 tjedan dana kasnije.

Vidimo se!


Kolektiva Web::Strategija X - web poslovanje u turizmu, online prodaja turističkih destinacija, turističke web trgovine

SVA MJESTA SU POPUNJENA !!!

NovostiDobitnici Web poslovanja 2011

17.03.2011.

Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije, koje je ovaj puta sponzorirala Kolektiva, su...

Više...

Održan prvi dan konferencije

16.03.2011.

Hvala svim stručnjacima koji su sudjelovali u programu, hvala sponzorima, hvala medijima, hvala organizacijskim partnerima i hvala svima koji su došli naučiti nove faktore bitne za turizam i online prodaju. Prvi dan konferencije je završio, a sutra i prekosutra slijede seminari i radionice Kolektiva Web::Strategije X.

Više...

Stand-Up Comedy Theater

10.03.2011.

Za ovaj jubilarni događaj, pripremili smo svim posjetiteljima konferencije zabavni dio na kraju pod nazivom Stand-Up comedy Theater!!! :-). Dakle, prije nagradne igre u programu Kolektiva dovodi - samo za Vas - tri mlada stand-up komičara.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeGENERALNI SPONZOR

Kolektiva Web::Strategija X

 

POKROVITELJSTVO

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske

 

ZLATNI SPONZOR

TZGZ - Turistička Zajednica Grada Zagreba

 

SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn LogIT Internet usluge
   
Microsoft
   
Visoka skola za informacijske tehnologije
Domain.ME

 

BRONČANI SPONZOR

Limundo
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio Hypo centar
Timgraf_Media WorldClass
Imperito Foto_svijet
OH
UHPA Lesinger Media
Streaming
Žuja_je_zakon uklanjanjevirusa.com
 Beauty_Centar_Zdenka

 Toplice_Sveti_Martin

 HULK
Uniline_Europcar_Rent_a_Car
Slobodni_maseri

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VecernjiList Monitor.hr
VIDI  tportal.hr
 
Net.hr Rep.hr


SREBRNI MEDIJSKI

Mobil Media
ShopInMagazin  HrPortfolio
ShopInZagreb  BlueMedia.hr
Poslovni Puls MetroPortal
WLW
 

BRONČANI MEDIJSKI

racunalo.com
JaTrgovac InterijerNET.hr
Zagreb danas_Zg Portal
MojBiz.com Desktop
REGIONALNI MEDIJSKI

itdogadaji.com
ShopInBeograd Intermezzo
znanjeinfostud.com putovanja.info