Kolektiva Web::Strategija X
Ugodno popunjen g. Turizam


Održana 16. - 18. 3. 2011. (sri, čet, pet)
Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Dobitnici Web poslovanja 2011

Dobitnici u kategoriji Web poslovanje 2011

17.03.2011.

Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije, koje je ovaj puta sponzorirala Kolektiva, su...
U sklopu konferencije danas je održana i dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2011, sve priznatija nagrada u javnosti koja iz godine u godinu na malo drugačiji način prokazuje uspješna poslovna rješenja – koja donose novac, ali i imaju ogroman potencijal. Time ujedno Zlatna nagrada ukazuju na zanimljive poslove za investitore.

Prošlogodišnji dobitnik Zlatne nagrade u ovoj istoj kategoriji – najbolji web servis za grupnu kupovinu Kolektiva – već ove godine ima itekako razloga za slaviti. Među konkurencijom koja se rađa (ali i umire) svakodnevno, Kolektiva se pokazala da je lider u svom poslovanju na webu te je to i dokazala postavši ovogodišnji generalni sponzor najposjećenije regionalne konferencije – Web::Strategije, pa i same dodjele Zlatnih nagrada Web::Strategije, a čiji je ocjenjivački odbor (op. aut. sastavljen od prethodnih dobitnika ove iste nagrade u ovoj istoj kategoriji - Martina Usmiani, Igor Vuksanović i Dražen Nikolić) ove godine dodijelio nešto manje priznanja – tek dvije nagrade. Pročitajte u nastavku i zašto.

Ocjenjivački odbor je ovaj puta imao nešto lakši zadatak pri izboru onih koji zaslužuju Zlatnu nagradu Web Strategije jer izgleda da je recesijsko vrijeme utjecalo i na broj kvalitetnih projekata koji su se prijavili. Inovativnih poslovnih modela na webu ima jako malo.

  • Hrvoje Bujas, GoHome - dobitnik Zlatne nagrade za Web poslovanje 2011Kao najprofesionalniji projekt koji se neprestano usavršava, a posvećen je malim detaljima koji u konačnici čine veliku razliku u odnosu na sve konkurente, prepoznat je projekt tzv. vertikalne tražilice za nekretnine – GoHome tvrtke Pravi Klik d.o.o. - www.gohome.hr
  • Drugi poslovni model se nagrađuje zato što je hrabar. U cijelu priču su ušli izuzetno hrabro, pa čak i možda malo presmjelo za naše tržište. Nagrađeni su radi poticaja da i dalje u svoju ponudu uvrštavaju zanimljive stvari koje su ih izdigle iznad konkurenata i zbog kojih su osvojili simpatije ocjenjivačkog odbora. To su Ivana i Kata Barišić zbog web-a PokloniMewww.poklonime.hr

Programski i ocjenjivački odbor Kolektiva Web::Strategije X je čestitao dobitnicima Zlatne nagrade, ali i pozvao druge web-poduzetnike da sljedeće godine osmisle, pa i prijave svoja nova, kreativna i pametna poslovna rješenja, te za kraj najavio Web::Strategiju 1011 koja će se održati u 6. mjesecu ove godine s naslovom "Frontend naš svagdašnji" iz kojeg se može naslutiti i tema nadolazeće kategorije Zlatne nagrade. Radi se o čak dvije kategorije:

  • Web-upotrebljivost 2011
  • Web-inovativnost 2011

Prijave će uskoro biti dostupne na službenim web stranicama ove nadolazeće konferencije.


Kolektiva Web::Strategija X - web poslovanje u turizmu, online prodaja turističkih destinacija, turističke web trgovine

SVA MJESTA SU POPUNJENA !!!

NovostiDobitnici Web poslovanja 2011

17.03.2011.

Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije, koje je ovaj puta sponzorirala Kolektiva, su...

Više...

Održan prvi dan konferencije

16.03.2011.

Hvala svim stručnjacima koji su sudjelovali u programu, hvala sponzorima, hvala medijima, hvala organizacijskim partnerima i hvala svima koji su došli naučiti nove faktore bitne za turizam i online prodaju. Prvi dan konferencije je završio, a sutra i prekosutra slijede seminari i radionice Kolektiva Web::Strategije X.

Više...

Stand-Up Comedy Theater

10.03.2011.

Za ovaj jubilarni događaj, pripremili smo svim posjetiteljima konferencije zabavni dio na kraju pod nazivom Stand-Up comedy Theater!!! :-). Dakle, prije nagradne igre u programu Kolektiva dovodi - samo za Vas - tri mlada stand-up komičara.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeGENERALNI SPONZOR

Kolektiva Web::Strategija X

 

POKROVITELJSTVO

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske

 

ZLATNI SPONZOR

TZGZ - Turistička Zajednica Grada Zagreba

 

SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn LogIT Internet usluge
   
Microsoft
   
Visoka skola za informacijske tehnologije
Domain.ME

 

BRONČANI SPONZOR

Limundo
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio Hypo centar
Timgraf_Media WorldClass
Imperito Foto_svijet
OH
UHPA Lesinger Media
Streaming
Žuja_je_zakon uklanjanjevirusa.com
 Beauty_Centar_Zdenka

 Toplice_Sveti_Martin

 HULK
Uniline_Europcar_Rent_a_Car
Slobodni_maseri

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VecernjiList Monitor.hr
VIDI  tportal.hr
 
Net.hr Rep.hr


SREBRNI MEDIJSKI

Mobil Media
ShopInMagazin  HrPortfolio
ShopInZagreb  BlueMedia.hr
Poslovni Puls MetroPortal
WLW
 

BRONČANI MEDIJSKI

racunalo.com
JaTrgovac InterijerNET.hr
Zagreb danas_Zg Portal
MojBiz.com Desktop
REGIONALNI MEDIJSKI

itdogadaji.com
ShopInBeograd Intermezzo
znanjeinfostud.com putovanja.info