Kolektiva Web::Strategija X
Ugodno popunjen g. Turizam


Održana 16. - 18. 3. 2011. (sri, čet, pet)
Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Održan prvi dan konferencije

Prvi dan konferencije je završen i održan

16.03.2011.

Hvala svim stručnjacima koji su sudjelovali u programu, hvala sponzorima, hvala medijima, hvala organizacijskim partnerima i hvala svima koji su došli naučiti nove faktore bitne za turizam i online prodaju. Prvi dan konferencije je završio, a sutra i prekosutra slijede seminari i radionice Kolektiva Web::Strategije X.
Uz obilje transfera znanja, prisutnost svih utjecajnih web stručnjaka, najposjećenijih web medija, tviteraša, blogera, značajnih ljudi u svijetu interneta u Hrvatskoj i Srbiji, gostiju predavača iz tri zemlje EU, muzike, Stand-Up komičara, bogatog ručka, sokova, kava, ali i onog najvažnijeg modernom čovjeku - druženja uživo, održan je i uspješno završen prvi i ključni dan Kolektiva Web::Strategije X - Ugodno popunjen gospodin Turizam.

 
Dvorana Rapske linije prije i...   ...za vrijeme konferencije.


Preostaju organizatorima još dva dana konferencije koji će se održati kao UKUPNO ČETIRI POLAZNICIMA ISPUNJENA SEMINARA I RADIONICE u VMD zgradi na križanju Vukovarske avenije i Radničke ceste u Zagrebu. Ova druga dva dana organizirani su u sklopu projekta trenutno najkvalitetnijeg internetskog obrazovanja kod nas (s obzirom na predavače i ocjene polaznika konferencije) pod nazivom Web::Edukacija i uz slogan: Ne poslujte naglavačke - Educirajte se za poslove na internetu.

Uskoro očekujte Post-festum - zapise, komentare i rezultate anonimne ankete. Tako ćemo saznati koji predavač je najbolje ocijenjen i na ovoj jubilarnoj konferenciji i tko će imati priliku ponovno na budućim konferencijama sudjelovati kao predavač, a tko ne. Jer publika je tako tražila. Također, uskoro očekujte download prezentacija, fotogaleriju i video-zapise s konferencije.

Do tada, možete se pročitati na blogu Zimo kako je mlada ekipa live blogera popratila kompletno cijelu Kolektiva Web::Strategiju X i to u obje linije - Rapsku i Bračku. Podsjetite se što je rečeno ili saznajte što ste propustili:

Naravno - tu druženjima nije kraj.

Zato ne zaboravite, za šesti mjesec je najavljena Web::Strategija 1011 - Frontend naš svagdašnji, te se ulaznice sada u predprodaji mogu nabaviti znatno jeftinije (ali ne jeftinije nego da postanete član Web::Kluba). I još - ne zaboravite da se prijavite (besplatne ulaznice) za najposjećeniji događaj u regiji - Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen koji će se održati 5.5.2011. u Zagrebu.


Kolektiva Web::Strategija X - web poslovanje u turizmu, online prodaja turističkih destinacija, turističke web trgovine

SVA MJESTA SU POPUNJENA !!!

NovostiDobitnici Web poslovanja 2011

17.03.2011.

Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije, koje je ovaj puta sponzorirala Kolektiva, su...

Više...

Održan prvi dan konferencije

16.03.2011.

Hvala svim stručnjacima koji su sudjelovali u programu, hvala sponzorima, hvala medijima, hvala organizacijskim partnerima i hvala svima koji su došli naučiti nove faktore bitne za turizam i online prodaju. Prvi dan konferencije je završio, a sutra i prekosutra slijede seminari i radionice Kolektiva Web::Strategije X.

Više...

Stand-Up Comedy Theater

10.03.2011.

Za ovaj jubilarni događaj, pripremili smo svim posjetiteljima konferencije zabavni dio na kraju pod nazivom Stand-Up comedy Theater!!! :-). Dakle, prije nagradne igre u programu Kolektiva dovodi - samo za Vas - tri mlada stand-up komičara.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeGENERALNI SPONZOR

Kolektiva Web::Strategija X

 

POKROVITELJSTVO

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske

 

ZLATNI SPONZOR

TZGZ - Turistička Zajednica Grada Zagreba

 

SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn LogIT Internet usluge
   
Microsoft
   
Visoka skola za informacijske tehnologije
Domain.ME

 

BRONČANI SPONZOR

Limundo
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio Hypo centar
Timgraf_Media WorldClass
Imperito Foto_svijet
OH
UHPA Lesinger Media
Streaming
Žuja_je_zakon uklanjanjevirusa.com
 Beauty_Centar_Zdenka

 Toplice_Sveti_Martin

 HULK
Uniline_Europcar_Rent_a_Car
Slobodni_maseri

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VecernjiList Monitor.hr
VIDI  tportal.hr
 
Net.hr Rep.hr


SREBRNI MEDIJSKI

Mobil Media
ShopInMagazin  HrPortfolio
ShopInZagreb  BlueMedia.hr
Poslovni Puls MetroPortal
WLW
 

BRONČANI MEDIJSKI

racunalo.com
JaTrgovac InterijerNET.hr
Zagreb danas_Zg Portal
MojBiz.com Desktop
REGIONALNI MEDIJSKI

itdogadaji.com
ShopInBeograd Intermezzo
znanjeinfostud.com putovanja.info