Kolektiva Web::Strategija X
Ugodno popunjen g. Turizam


Održana 16. - 18. 3. 2011. (sri, čet, pet)
Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Predavači

Predavanja na konferenciji za web poslovanje

Uvodni, stručni i profesionalni predavači održati će prvog dana Web::Strategije X edukativna predavanja koja preporučamo da neropustite, pogotovo ako radite u ili za turizam. Transfer znanja koji ćete osjetiti od ovdje navedenih ljudi na konferenciji - ne samo da ćete moći početi primjenjivati odmah dan nakon, već će Vam još dugo ostati u dobrom sijećanju.

Nikola Jellačić

Prvo predavanje: Rezervaciju koju možeš prodati danas - ne ostavljaj za sutra 
Drugo predavanje: E-mail marketing bez SPAM-a

Gospodin Jellačić je 2002. godine završio Empire State College/State University of New York, smjer Poslovno upravljanje, a trenutno pohađa poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Upravljanje marketinškom komunikacijom.

Nikola započinje svoju karijeru u T-Com-u u odjelu internet promocije gdje je bio odgovoran za izradu marketinške strategije T-Portal-a i druge različite razvojne projekte. Tijekom 2007. godine prelazi u Blitz film i video distribuciju, a početkom 2008. godine započeo je tada raditi kao Voditelj Internet prodaje za Hrvatsku u tvrtci Studio Moderna - TV prodaja.

Danas je Nikola zaposlen u Valamaru na poziciji Voditelja direktne prodaje i marketinga, te s obzirom na svoje bogato marketinško i prodajno iskustvo u intertnetskoj promociji i prodaji, te iskustvu u online turizmu koje je stekao zadnjih godina prihvaćen je u program prethodne Web::Strategije 9, a ove godine je postao i članom programskog odbora Web::Strategije X te zaslužio da bude prvi predavač na ovoj konferenciji koji u jednom danu ima čak dva predavanja!

Višnja Željeznjak

Predavanje: 1. stranica Google-a do početka turističke predsezone 2011 - zajamčeno, bez trikova i bez Google AdWords-a 

Višnja Željeznjak, prof. direktorica je prodaje i marketinga te partner u studiju za razvoj web stranica logIT internet usluge d.o.o. (www.logit.hr) koji se već više od 9 godina bavi web dizajnom, programiranjem po mjeri i internet marketingom. Njen su posao i profesionalna strast riječi koje prodaju i pokreću, tj. prodajna uloga teksta i pisanog sadržaja na web stranicama.

Višnja je predavala na Web::Strategiji 4 (2009., gdje se svrstala među TOP5 predavače na temu kontekstualnog oglašavanja) i Web::Strategiji 9 (2010.) te je bila član programskog odbora developerske Web::Strategije 7, održane 2009. godine.

Na Web::Strategiji X Višnja predstavlja srebrnog sponzora konferencije - tvrtku logIT – te sa sobom dovodi gosta, Igora Mošiča - prijatelja i logIT-ovog poslovnog partnera.

 

Magnus Emilson 

Predavanje: Destinacijski online booking

Magnus Emilson

Magnus dolazi iz Švedske kao osnivač i predsjednik uprave tvtke Visit Technology Group, tržišnog lidera u destinacijskom marketingu i rezervacijskom softveru u Skandinaviji.

Visit Technology Group je osnovan 1999., a njegov glavni proizvod Citybreak je lansiran 2000. godine. Od tada do danas Citybreak je izrastao u tehnološkog lidera u turizmu te je usvojen od strane niza velikih turističkih igrača od sjeverne Europe do južne Amerike i SAD-a.

Emilson je također suosnivač tvrtke Mind AB, uspješne web-kompanije koja je od lipnja 2000. godine izlistana na štokholmskoj burzi. Osim toga, radio je za TradeDoubler, europskog lidera u performance based marketingu, od samog osnivanja tvrtke do lipnja 2006. Emilson je također osnivač Emred Internationala, investicijske tvrtke orijentirane na start up projekte u IT industriji i turizmu. Tvrtka je uključena u niz značajnih projekata u Francuskoj, Švedskoj i Kini. Na Kolektiva Web::Strategiju X, Magnus dolazi predavati o destinacijskom online booking-u, temi koju su "naručili sudionici" prethodne konferencije.

Krešimir Drvar

Predavanje: Internet s pogledom na more - Best Rate Guarantee 

 Krešimir je nekada bio voditelj informatičkih tečajeva u nekoliko škola za darovite informatičare, a s tek sedamnaest godina završio je Cisco CCNA akademiju. Nakon toga je uspješno vodio IT odjel Internet Service Providera POSLuH, dok je danas vlasnik i direktor tvrtke za internetski marketing - Effectus Media koja je Google AdWord Certified Partner.

Krešimir je autor prvog priručnika o optimizaciji web stranica za tražilice (SEO) na hrvatskom, vlasnik Google Qualified Individual i Company statusa (SEM professional), predavač sa WS4 i WS3 (2008./2009.), te je ujedno bio službeni ambasador Web::Strategije 8 na čemu mu je organizacijski odbor posebno zahvalan.

U njegovom društvu uvijek ćete naučiti barem jednu novu "web-foru" za Vaše web-poslovanje u turizmu te online oglašavanje. Na ovoj Web::Strategiji prenijeti će jedan case-study iz svog mladog, ali izrazito intenzivnog poslovnog iskustva. Preporučamo svakako da poslušate Krešimirovo predavanje.

Zoran Savin 

Predavanje: Ugodno popunjen g. Turizam i van sezone!

Zoran Savin, Kolektiva groupZoran je CMO u Kolektiva group, koja je prisutna sa modelom »dnevnih ponuda« u 6 zemalja jugoistočne Europe, a kroz suvlasnika Rebate Networks, i u većini svjetskih zemalja. Uz to brine se i za promociju turističkih ponuda u CEE. Uz bogata iskustva u online marketingu, Zoran je stručnjak u online poslovnim modelima i svih oblika interaktivnih promocija.

Zoran je i suvlasnik jedne od najuspješnijih interaktivnh agencija u Sloveniji, te je predsjednik IAB Slovenija. U godini 2008 i 2009 bio je i dopredsjednik IAB Europe, gdje je pokrenuo i mjerenje oglašivačkih investicija u Europi. Kao iskusan predavač predavao je na mnogim seminarima u Europi, uključujuči Interact, Golden Drum i Internet CEE.

Jan Kamenicek 

Predavanje: Integrated approach to E-commerce in the hospitality industry 

Jan Kamenicek, TRAVELCLICK Inc.

Jan is comming to Kolektiva Web::Strategija X from Czech Republic . For the past 3 years Jan has been holding a position of Director of E-Commerce, Central & Eastern Europe in TRAVELCLICK, Inc, a global E-commerce hospitality consultancy headquartered in Chicago, Barcelona and Melbourne providing solutions in the areas of business intelligence, distribution and demand and digital agency in 140 countries to 15.000 hotels incl. Croatia. Jan’s expertise ranges from Sales & Marketing consultancy, Revenue Management consultancy, CRS implementation to Internet Marketing Strategy.

In the past, from 2002 till 2006, Jan was Director of Sales & Marketing and Revenue Manager for cluster of Leading Hotels of the World in Prague. Lately, from 2006 to 2008, Jan became Director of Sales, Eastern Europe. His duty was business development for TRAVELCLICK in Eastern Europe, opening up new Eastern European markets. 

In academic sense, Jan holds an MBA degree from Rochester Institute of Technology, New York and MSc from University of Economics, Prague.

Damir Krešić

Predavanje: E-marketing turističke destinacije 

Damir KrešićDr. sc. Damir Krešić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 1999. godine, na smjeru Financije. Akademski stupanj doktora društvenih znanosti stekao je 2009. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Od 2001. godine zaposlen je na Institutu za turizam u Zagrebu. Njegovi znanstveni interesi uključuju konkurentnost turističke destinacije te destinacijski marketing i menadžment.

Tijekom svoga rada na  Institutu, u sklopu istraživačkih aktivnosti vezanih za destinacijski marketing i menadžment, aktivno se bavio primjenom informacijskih i komunikacijskih tehnologija u turizmu, s posebnim naglaskom na istraživanja vezana za e-marketing turističkih destinacija. Također je, kao član projektnog tima, sudjelovao u izradi prvog sustava poslovne inteligencije u turizmu (BIST sustav - Business Intelligence System for Tourism).

Trenutno radi kao viši asistent na Institutu za turizam u Zagrebu. 

Simon Meglič

Predavanje: Usability je konkurentska prednost

Simon MegličMr. sc. Simon Meglič je direktor najveće slovenske internetske putničke agencije Potovanje.si. Iza sebe ima 7 godina iskustva u web-marketingu i upravljanju kompleksnim internetskim projektima kao što su:

  • www.potovanje.si,
  • www.kompas.si,
  • www.lastminutecenter.si,
  • slovenski www.adriatica.net ...

Simon je jedan od vodećih slovenskih web-stručnjaka za usability, UX (eng. user experience), GUI (eng. Graphic User Interface) i e-mail marketing. Ujedno je i magistar znanosti u području računalnih znanosti te je diplomirao na ekonomiji - smjer marketing, a ovo će mu biti prvo predavanje na Web::Strategiji.

Ana Andabak

Predavanje: Internet s pogledom na more - Best Rate Guarantee 

Ana AndabakAna je 2008. godine završila smjer Poduzetništvo na bečkom Sveučilištu ekonomije i poslovne administracije, s titulom Magistra rerum socialium oeconomicariumque. Godine 2003. apsolvirala je ljetni semestar na University of California, Los Angeles (International Finance), te od 2008. radi kao project manager u Bluesun Hotels & Resorts. Vodi projekte investicija u turizmu i zdravstvu.

Kao voditelj direktne internet prodaje Bluesun Hotels & Resortsa, koja uključuje i izradu i vođenje petnaest web sjedišta (eng. web sites), vođenje on line booking sustava, te on line oglašavanje.

Inače, Ana sudjeluje na brojnim domaćim i međunarodnim kongresima, konferencijama, radnim grupama i seminarima, te će ovaj puta u svojstvu predavača prenijeti svoja iskustva iz online prodaje u turizmu svoj prisutnoj publici Web::Strategije X.  

U svoje slobodno vrijeme Ana najviše provodi čitajući, odlazeći na skijanje te na razna putovanja. 

Tajanstveni predavač

Predavanje: Smanjite ulaganja, povećajte prihod

Na ovoj konferenciji nastupiti će tajanstveni predavač koji je radio u različitim tvrtkama na različitim poslovima (op. aut. pa mora ostati tajanstven, što drugo da napišemo ;-). Tokom cijelog trajanja njegovog studija te profesionalne karijere zapanjen je mogućnostima koje računala i mreže pružaju ljudima. Stekao je profesionalna iskustva u softverima za 3D modeliranje (programirao je za njih), matematičkim alatima te, naravno, web aplikacijama.

Danas, tajanstveni predavač ima završena 2 poslijediplomska studija, bogato iskustvo na poslovima vezanim uz Internet, te vodi integrirane online/offline marketinške kampanje u turizmu.

Njegov radni opus posljednji niz godina fokusiran je na marketing uz pomoć tražilica (SEM), te se njegove usluge često eksploatiraju u turizmu za online dio. Često ga možete čuti i kako predaje. Poznata tvrtka u kojoj radi dobitnica je Zlatne nagrade Web::Strategije. Ovo je predavač kojeg doslovno ne smijete propustiti poslušati.

Alexander Štrbac

Predavanje: Više cvijeća, manje smeća

Alexander je diplomirao je marketing 2007. godine na Ekonomskom fakultetu pri Sveučilištu u Zagrebu. Još za vrijeme tog studija započeo je svoju poduzetničku karijeru pokretanjem vlastitog biznisa u sektoru nekretnina. Već tada je spoznao vrijednost interneta kao prodajne i marketinške platforme, te je među prvima u generaciji tako počeo poslovati s klijentima iz inozemstva.

Nakon nekretninskog biznisa, Alexander je surađivao kao poslovni partner na projektu MojKvart.hr gdje je vodio prodaju s ključnim kupcima, a danas je partner i direktor u poduzeću Mala radionica interneta d.o.o. gdje je odgovoran za online marketing (SEM i društvene medije), za odnose s javnošću (PR) i za prodajne aktivnosti.

 

Nataša Pavlović Bujas 

Predavanje: Informacija ili destinacija? Pružate li kupcu ono što on zaista želi? 

Nataša Pavlović Bujas

Nataša je u dve decenije dugoj profesionalnoj karijeri značajne rezultate postigla baveći se unapređenjem i promovisanjem kulturnih institucija i manifestacija u Srbiji. Dugogodišnje iskustvo u oblasti menadžmenta u kulturi i kreativnih industrija, stekla je ikreiranjem i rukovođenjem promotivnim kampanjama i odnosima s javnošću naših najznačajnih manifestacija - BITEF, BEMUS, Dani Beograda - ali i u sopstvenim produkcijama (urbanfest: Beogradilište COOLture, predstave: „Tesla – Bajka o elektricitetu", „Planeta Zemlja i dr Vreme", TV serijal: „Zelena patrola", ...), te i u kontinuiranoj, višegodišnjoj saradnji sa institucijama kulture i istaknutim stvaraocima naše kulturne scene. 

Nataša je i kreator brojnih projekata za jačanje inovativnosti i kreativnosti malih preduzeća (realizovanih u saradnji sa Agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća), ali i učesnik i predavač na konferencijama kao što su: internacionalna konferencija PR WEEK: LIDERSTVO U RECESIJI, na međunarodnoj konferenciji o elektronskom poslovanju E-trgovina 2010, na konferenciji „BIZNIS BAZA" i drugima.

Kao kreativni direkor i/ili direktor produkcije realizovala brojne autorske projekte i kreativne kampanje od kojih će ovom prilikom izdvojiti "HELLO, SERBIA!" - portal turističke privrede www.helloserbia.com koji integriše osnovne komunikacione kanale kao što su:

  • Vesti, Aktuelnosti, Blog postovi;
  • e-informator u pdf formatu (direct mailing);
  • e-informator u html formatu (direct mailing);
  • message allerts (direct mailing), RSS feed;
  • Twitter;
  • Facebook.

Cilj portala i projekta koji se oko njega gradi jeste brža i uspešnija implementacija Strategije razvoja turizma u Srbiji kroz efikasno B2B i B2G komuniciranje, dostupnost informacija na svim nivoima i promocija dobrih primera u poslovanju. Projekat se realizuje u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i regionalnim privrednim komorama, kao i uz podršku Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. Iskustva u realizaciji ovog projekta, kao i sliku o stanju i perspektivi razvoja (online) turizma u Srbiji Nataša će podeliti sa učesnicima ovogodišnje Kolektiva Web::Strategije X. 

 

Franko Antičević 

Predavanje: Zašto se naručitelj i izvođač često ne razumiju?

Franko Antičević

Franko je diplomirani ekonomista i web stručnjak koji upravlja vlastitim web studijem DomoPRO. Od najranijih studijskih dana bio je aktivno uključen u razne web projekte a posebna strast bila mu je održavanje seminara i prezentacija u svojstvu ovlaštenog CARNet predavača u krugu akademske zajednice na temama vezanim za web tehologiju. U nedostatku izazova i po završetku studija prešao je u poslovni sektor i radio u nekoliko IT tvrtki u Zagrebu i Rijeci (Iskon, Proanima, Grafit). Budući da je i tu manjkalo andrenalina i pravih izazova, prije 6 godina otvorio je svoj vlastiti web-startup.

U 10 godina bavljenja webom učestvovao je u izradi 100-tinjak web stranica u svojstvu dizajnera, programera, voditelja projekta, a u zadnje vrijeme i konzultanta kod velikih web projekata. Uz dobro poznavanje svih relevantnih web tehnologija, poseban interes ima u proučavanju i implementaciji optimalnih web riješenja za male i srednje velike tvrtke ponajviše u sektoru turizma.

Najveće zadovoljstvo u poslu mu predstavlja poziv klijenta koji izjavi da je novi web vidno rezultirao boljim poslovnim rezultatom njegove tvrtke.

Borna Neuhold 

Predavanje: Više cvijeća, manje smeća

Borna Neuhold je diplomirao još 2004. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu, te je nakon studija započeo s radom u velikoj sistem-integratorskoj tvrtki IN2 kao Oracle developer.

Godine 2005. g. zajedno s drugim partnerom pokreće vrlo uspješan portal MojKvart.hr na kojem je stekao bogato iskustvo u prodaji i online marketingu. Uz to, pokrenuo je jos neke web projekte u Hrvatskoj i inozemstvu.

Danas se Borna aktivno bavi izradom web portala i aplikacija na Microsoft platformi, optimizaciji web stranica za tražilice (SEO), bazama podataka te konzaltingom na području online marketinga. Trenutno je partner u poduzeću Mala radionica interneta d.o.o. 

Vanja Bunjevac

Predavanje: Internetska trgovina u oblaku

Vanja Bunjevac, Kliks.hr

Vanja je mladi poduzetnik i stručnjak na području internetske trgovine. Internetskom prodajom i trgovinom se bavi već 6 godina. Još za vrijeme studija započeo je svoju poduzetničku karijeru pokretanjem vlastite internetske trgovine u tzv. gaming industriji u suradnji sa njemačkom tvrtkom Gameforge AG. Početna iskustva u online prodaji su Vanju zadržala u svijetu web trgovina i dan danas.

Tokom 2009. godine Vanja pokreće portal tj. intenetski shopping centar Moj-Shop.net s kojim uspješno nastavlja internetsku prodaju s nekoliko domaćih tvrtki.

Danas Vanja radi kao direktor i voditelj projekta u Kliks.hr-u, na platformi za otvaranje internetskih trgovina u oblaku. Pojam "trgovina u obliku" izvedenica je od riječi "računarstvo u oblaku" (eng. cloud computing) - budućnosti koja sve više dolazi i kod nas, a o kojoj će Vanja sve više predavati iz svog iskustva na ovoj i budućim Web::Strategijama. 

Vedran Pražen 

Predavanje: Puna mreža gostiju - "ribolovni" vodič kroz digital marketing za turističke djelatnike

Vedran je diplomirani ekonomist iz Splita koji se već više od deset godina bavi primjenom novih tehnologija u promociji turizma. Autor je nagrađivanog i inovativnog projekta mobiEXPLORE kojim na mobitele uvodi inovativne koncepte promocije i prodaje turističkih produkata. Projekt je lansiran u Hrvatskoj i brzo prepoznat vani, tako da je primjerice izdanje mobiEXPLORE UK službeni mobilni vodič Velike Britanije.

Honorani je predavač iz poduzetništva i marketinga te sudionik broj domaćih i inozemnih konferencija i radionica iz područja digitalnog marketinga. Zato je i pozvan na Web::Strategiju X kako bi svoja znanja i iskustva stečena u online prodaji turističkih ponuda prenio publici.

Njegov fokus je na širenju inovativnih mobilnih platformi na ključna inozemna turistička tržišta (Italija, Britanija, Francuska ....), a u pripremi je i razvoj mobilnih platformi i za druge gospodarske sektore. 

Luka Abrus

Predavanje: Mobilne aplikacije za svaku (turističku) priliku  

Luka Abrus, Pet minuta

Luka je direktor tvrtke Pet Minuta koja se bavi izradom mobilnih aplikacija te naprednih multimedijalnih rješenja. Kolumnist je časopisa Mreža, autor mnogobrojnih stručnih informatičkih članaka te tri knjige.

Prethodna je iskustva skupljao radeći u programerskim timovima te kao stručnjak za tehnologiju u Microsoftu.

Inače, Luka usko surađuje s domaćim i stranim klijentima osmišljavajući mobilne strategije i rješenja.  Na konferenciji Kolaktiva Web::Strategija X moći ćete uživo porazgovarati s Lukom i dobiti par savjeta za mobilnu strategiju Vaše turističke ponude. Iskoristite priliku!

Vedran Bajer 

Predavanje: All things mobile

Rođen u sedamdesetima gospodin Bajer završio je grafički fakultet 2002. godine i kratko vrijeme se bavio strukom jer, kaže, privlačnije su mu bile nepoznate stvari. Tako je i danas.

Nakon skoro pet godina rada provedenih u kompaniji koja je svoje poslovanje bazirala skoro u potpunosti na webu (Tau on-line d.o.o. i subsidijari) odlučio se okrenuti novim izazovima i neistraženom području. Tvrdi da mu kuhanje i nove tehnologije prilično dobro leže.

Svoj radni dan gospodin Bajer provodi u kompaniji VIDI gdje pokušava riješiti sve tekuće izazove, a kada ostatak puka spava, zajedno sa svojim kolegama, radi na projektima tvrtke 1337Bit d.o.o., mladog zagrebačkog start-up-a fokusiranog na razvoj usluga za mobilne uređaje.

Trenutno najpoznatiji projekt 1337Bit-a i kumulativno najprodavanija aplikacija za mobile uređaje u Hrvatskoj je iOS i Symbian aplikacija Croatia Traffic&Weather.

Igor Švehla 

Predavanje: CFO – ''Cimer Fraj'' Online  

Igor Švehla, T-HT

Igor dolazi i najveće hrvatske telekom kompanije T-Hrvatski Telekom, srebrnog sponzora ove konferencije. Igor ima više od 15 godina iskustva u IT industriji. Svoj IT put započeo je s početkom interneta u Hrvatskoj, prošavši sve korake, od održavanja računala, weba, programiranja sve do enterprise rješenja. Karijeru započinje kao developer multimedije i radi u nekoliko jakih developerskih tvrtki. U jednoj američkoj tvrtci radio je kao savjetnik za sigurnost i kontrolu pristupa dokumentima.

Svoju karijeru u T-Hrvatskom telekomu započeo je na tportalu 2007. godine. Od 2008. godine, u T-Hrvatskom Telekomu, vodi odjel eCommerce i online plaćanja te radi na implementaciji nove eShopping platforme. 

Miloš Lalić 

Predavanje:  Promocija ili prodaja - kako pronaći pravi poslovni model? 

Miloš Lalić

Miloš Lalić se Internetom bavi već 14 godina.

Po struci je programer, ali se danas više bavi menadžmentom i razvojem.

Poslednjih sedam godina glavni fokus mu je bio na stvaranju i razvoju sajta Putovanja.info. Taj sajt je nekada bio tek prvi turistički sajtu za poređenje aranžmana, a danas radi u jednoj od vodećih firmi u turizmu u Srbiji čiji glavni proizvod, sajt www.putovanja.info godišnje poseti oko 6.000.000 ljudi.

Oblasti posebnog interesovanja su mu usability i inovacije u poslovnim modelima na Internetu. 

Bojan Bajgorić Šantić  

Predavanje: Web::Report by Rep.hr

Bojan Bajgorić Šantić, Rep.hr

Bojan Bajgorić Šantić (1978) diplomirao je na smjeru Financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a između ostalih obavljao je i posao zamjenika urednika web izdanja Business.hr-a u kojem je stekao novinarsko i uredničko iskustvo.

Krajem 2008. godine s partnerima osniva tvrtku i pokreće IT job i news portal Rep.hr koji je u početku objavljivao vijesti i oglase za posao iz IT-a i ekonomije, da bi se s vremenom potpuno specijalizirao za IT.

Kroz ranije poslove i kroz posao na svom portalu, stekao je iskustvo u području hrvatskog Internet tržišta, tržištu poslova na Internetu, marketingu, PR-u i poduzetništvu.

Odnedavno na FER-u drži rep.hr-ov ciklus predavanja o poslovima u IT-u, a u planu ima pokretanje video emisije u sklopu portala kao i pokretanje istraživanja o posjećenosti hrvatskih web stranica. Na tragu tih Bojanovih planova, organizatori ove konferencije su ga pozvali na kontinuirano održavanje komentatorskog predavanja Web::Report by Rep.hr o događajima koji su se događaju od konferencije do konferencije, te trendovima za budućnost.

Nikola Vrdoljak 

Predavanje: Najbolji primjeri svjetskih kampanja iz turizma

Nikola je počeo raditi u digitalnoj agenciji Gingernet u rujnu 2009. s otvaranjem ureda u Zagrebu gdje radi kao direktor i zadužen je za vođenje i razvijanje poslovanja kao i za nove klijente. Gingernet među klijentima ima preko 20 kompanija koje spadaju među najznačajnije tvrtke u Hrvatskoj. U Gingernet Nikola dolazi s pozicije savjetnika uprave Digitel Komunikacija, najveće grupe u Hrvatskoj za integrirane tržišne komunkacije gdje je bio zadužen za razvoj poslovanja u regiji i specijalne projekte.

Osim Digitela Nikola je radio i u Agenciji za promicanje izvoza i ulaganja Republike Hrvatske (APIU) te je stažirao na nekoliko pozicija od kojih treba istaknuti  Merrill Lynch u New York. U New Yorku je završio fakultet i stekao zvanje BA u Ekonomiji dok je MA iz Europskih studija završio na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Nikola se od svoje desete godine bavio i vaterpolom, a sportsku karijeru započetu u Zagrebu nastavio je profesionalno i u Njemačkoj, Turskoj i SAD-u. 


Tomislav Tipurić

Predavanje: Bing Maps - platforma za prezentaciju geolokacijskih podataka

Tomislav je zaposlen u Microsoftu Hrvatska na poziciji specijalista za tehnologiju.

Njegova glavna preokupacija, uz rad s različitim grupama korisnika, je web-platforma, različite nove tehnologije iz pera Microsoftovih razvojnih inženjera te njihova implementacija na partnerskim i korisničkim projektima.

Prije rada za Microsoft bavio se razvojem web-aplikacija, a Microsoftovu web platformu prati od njezinih samih začetaka u obliku klasičnog ASP-a odnosno kasnijeg rođenja Microsoft .NET-a.

Tomislav je do sada već bio predavač na seminarima i webinarima koji su predstavljali Microsoft tehnologije, pa i na dosadašnjim Web::Strategijama.

Igor Mošič

Predavanje: 1. stranica Google-a do početka turističke predsezone 2011 - zajamčeno, bez trikova i bez Google AdWords-a 

Igor Mošič, dipl.oec. iz Rijeke, voditelj je projekta YabadooIT kojim je svoje 14-godišnje iskustvo u prodaji nadogradio specijalizacijom na području naprednog korištenja Googlea i Facebooka s ciljem dodavanja vrijednosti i konkurentske prednosti tvrtkama. 

Na Web::Strategiji X Igor dolazi u svojstvu gosta srebrnog sponzora konferencije tvrtke logIT koji ga je pozvao kao prijatelja i poslovnog partnera. Kolektiva Web::Strategija X - web poslovanje u turizmu, online prodaja turističkih destinacija, turističke web trgovine

SVA MJESTA SU POPUNJENA !!!

NovostiDobitnici Web poslovanja 2011

17.03.2011.

Dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije, koje je ovaj puta sponzorirala Kolektiva, su...

Više...

Održan prvi dan konferencije

16.03.2011.

Hvala svim stručnjacima koji su sudjelovali u programu, hvala sponzorima, hvala medijima, hvala organizacijskim partnerima i hvala svima koji su došli naučiti nove faktore bitne za turizam i online prodaju. Prvi dan konferencije je završio, a sutra i prekosutra slijede seminari i radionice Kolektiva Web::Strategije X.

Više...

Stand-Up Comedy Theater

10.03.2011.

Za ovaj jubilarni događaj, pripremili smo svim posjetiteljima konferencije zabavni dio na kraju pod nazivom Stand-Up comedy Theater!!! :-). Dakle, prije nagradne igre u programu Kolektiva dovodi - samo za Vas - tri mlada stand-up komičara.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeGENERALNI SPONZOR

Kolektiva Web::Strategija X

 

POKROVITELJSTVO

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske

 

ZLATNI SPONZOR

TZGZ - Turistička Zajednica Grada Zagreba

 

SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn LogIT Internet usluge
   
Microsoft
   
Visoka skola za informacijske tehnologije
Domain.ME

 

BRONČANI SPONZOR

Limundo
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio Hypo centar
Timgraf_Media WorldClass
Imperito Foto_svijet
OH
UHPA Lesinger Media
Streaming
Žuja_je_zakon uklanjanjevirusa.com
 Beauty_Centar_Zdenka

 Toplice_Sveti_Martin

 HULK
Uniline_Europcar_Rent_a_Car
Slobodni_maseri

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VecernjiList Monitor.hr
VIDI  tportal.hr
 
Net.hr Rep.hr


SREBRNI MEDIJSKI

Mobil Media
ShopInMagazin  HrPortfolio
ShopInZagreb  BlueMedia.hr
Poslovni Puls MetroPortal
WLW
 

BRONČANI MEDIJSKI

racunalo.com
JaTrgovac InterijerNET.hr
Zagreb danas_Zg Portal
MojBiz.com Desktop
REGIONALNI MEDIJSKI

itdogadaji.com
ShopInBeograd Intermezzo
znanjeinfostud.com putovanja.info