WS11 - Frontend naš svagdašnji


Održana 16. - 17. 06. 2011. (čet, pet)
Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Kotizacije

Kotizacije za Web::Strategiju 1011

Redovne cijene kotizacija (ulaznica), posebne  za 1. i 2. dan, navedene su u cjeniku:

Konferencijski
dan
Trajanje Cijena
(bez PDV-a)
Cijena
(s PDV-om)
Regional
price
***
1. dan* cijeli dan 1,500 kn 1,845 kn 123 €
2. dan** ujutro 1,000 kn 1,230 kn 123 €

poslije podne 1,000 kn 1,230 kn 123 €


* Prvi dan se održavaju edukativna predavanja uz networking u Hypo centru gdje dolazi najveći broj ljudi.

** Drugi dan se odvijaju specijalizirane radionice i seminari (suradnja s Web::Edukacijom) za najviše 20-ak polaznika po grupi u VMD zgradi gdje su u cjeniku navedene redovne cijene za svaku pojedinu edukaciju. No, postoje i popusti o kojima možete saznati više upravo na ovoj web stranici čitajući dalje.

*** Cijene u eurima (EUR) su navedene za međunarodna (regionalna) plaćanja i sadrže - cijenu ulaznice, porez na dodatnu vrijednost, dio troškova SWIFT/IBAN/BIC transakcije (samo dio domicilne banke organizatora - Erste banka), te uračunat značajan fiksni popust (od oko 50%) u odnosu na redovnu cijenu u kunama kao dar svim uvaženim gostima iz regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, ...) zbog troškova puta i smještaja u Zagrebu.

 

Dolazite iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore...?

Za sudionike koji dolaze iz regije pripremili smo posebne pogodnosti. Dakle, ako putujete do Zagreba u vlastitom aranžmanu, predlažemo Vam još dodatno i povoljniji smještaj u hotelu za sve sudionike koferencije koji dolaze prenoćiti.

Ako dolazite iz Srbije - Beograd ili Niš - iskoristite još povoljniji kompletan putni aranžman partnerske putničke agencije!

 

Popust - za ranije prijave na 1. dan

Organizator odobrava popust za 1. dan konferencije na ranije ostvarene prijave. Ako se prijavite prije navedenog datuma, Vaša ponuda prilikom registracije za 1. dan će automatski biti umanjena za navedeni popust u sljedećoj tablici za sva kunska (domicilna) plaćanja.

Vrijedi do
Vrijedi popust
Cijena (+PDV)
01.04.2011. -60%
600 kn
01.05.2011. -60%
600 kn
01.06.2011. -40% 900 kn
10.06.2011. -30% 1.050  kn
16.06.2011. - 1.500  kn

 

Za inozemna plaćanja (EUR) vrijedi jedinstvena povoljnija cijena (vidi gore u tablici pri vrhu stranice).

 

Popust - na količinu za 1. dan

Organizator odobrava popust na 1. dan konferencije za znatniju količinu prijava.

Na svaku treću prijavu sljedeće tri prijave su besplatne tj. radi se o popustu od 50% na šest prijava za prvi dan. Za ostvarivanje ovog popusta, molimo da javite organizatoru na e-mail jer se popust ne odobrava automatski. Ovaj popust vrijedi i za inozemna plaćanja.

 

Popust - za 2. dan konferencije

Na cijenu svake pojedine Web::Edukacije za 2. dan konferencije odobrava se popust od 10% samo ako ista osoba PLAĆA i 1. dan konferencije:

Trajanje
Vrijedi popust
Cijena (+PDV)
ujutro
-10%
900 kn
poslije podne -10% 900 kn
cijeli 2. dan -10% 1.800 kn


Za inozemna plaćanja (EUR) vrijedi jedinstvena povoljnija cijena (vidi gore u tablici pri vrhu stranice).

Kako se prijaviti za 2. dan konferencije? Dolazak na 2. dana s popustom možete osigurati tako da se prijavite na 1. dan putem ovog online obrasca, napravite reply na e-mail koji ćete dobiti, te u njemu zatražite dodatnu ponudu za plaćanje jedne ili više navedenih seminara i radionica Web::Edukacije. Za one koji NE dolaze na 1. dan, slobodno korisite ovu regularnu online prijavnicu Web::Edukacije uz mogućnost regularnih popusta.

 

Web::Klub članovi dolaze besplatno

Svi aktivni članovi kluba Web::Klub imaju besplatan ulaz na 1. dan konferencije, te popust od 20% u 2. danu konferencije. Kako postati članom Web::Kluba? Saznajte klikom na WEBKLUB.

Također, pratite Web::Klub na Facebook-u i slobodno tamo komentirajte koje još usluge želite da osiguramo članovima.

Web::Klub član
Vrijedi popust
Cijena  (+PDV)
1. dan
-100%
0 kn
2. dan - ujutro
-20% 800 kn
2. dan - poslije podne -20% 800 kn
UKUPNO ZA WEB::KLUB ČLANOVE: 1.600 kn


Primjer: Svaki član Web::Kluba može sudjelovati na dva konferencijska dana za samo 800 kn + PDV (uključen odabir jedne edukacije 2. dana) ili na svim predavanjima za 1.600 kn + PDV (uključuje dvije edukacije 2. dana).

 

Webinari s popustima - nakon konferencije

Online škole tj. webinari (e-learning) omogućavaju Vam da učite od kuće ili s posla uz interaktivnu komunikaciju putem weba sa pravim predavačem. Za sve zainteresirane, organizatori su u suradnji sa najpoznatijom hrvatskom online školom Cognita, pripremili uz Web::Strategiju 1011 dva tematski najzanimljivija webinara po povoljnijim cijenama.

Webinar Početak Redovna
cijena

 Popust
od 5%*
Popust
od 10%
**
Adobe Dreamweaver
11.07.2011.
700 kn 665 kn
630 kn
Osnove web dizajna 27.06.2011.
500 kn
475 kn 450 kn


Cijene sadrže PDV. Saznajte više o programima navedenih webinara klikom ovdje.

* Popust od 5%: Ako NE dolazite na 1. dan Web::Strategije 1011, slobodno se prijavite klikom ovdje (na stranicama partnerske tvrtke Web::Strategije - Cognita) te pod "Komentar" navedite kod WS11-5% kako bi Vaš popust od 5% bio iskorišten.

** Popust od 10%: Ako DOLAZITE na 1. dan Web::Strategije 1011, prema gornjoj tablici Vaš popust na svaki webinar iznosi 10%. Prijavu na webinare tada ostvarujete tako što prvo ispunite online registraciju za 1. konferencijski dan, napravite reply na e-mail koji ćete dobiti, te u njemu zatražite dodatnu ponudu za plaćanje jednog ili oba gore navedena webinara. Kontaktirati će Vas iz partnerske tvrtke Web::Strategije - Cognita d.o.o.

 

Kada se prijaviti?

Prijavite se na Web::Strategiju već danas kako biste osigurali svoje sjedeće mjesto u dvorani, te kako Vam se ne bi dogodilo zatvaranje prijava zbog rasprodanosti ulaznica prije same konferencije. Broj sjedećih mjesta je ograničen. Ulaznice se prodaju dok se ne popuni konferencijska dvorana (1. dan) ili pojedina edukacijska grupa (2. dan). Pravovaljan račun R1 će dobiti svi sudionici putem elektroničke pošte nakon održane konferencije, a inozmeni sudionici međunarodni R1 račun.

Prijavom se ne obavezujete na plaćanje po ponudi, tako da se slobodno prijavite - već danas.

 

Što uključuju kotizacije?

Kotizacija za 1. dan uključuje registraciju na konferenciju, cjelodnevni pristup svim predavanjima i panel raspravi, osvježavajuća pića, tople napitke tokom cijele konferencije, topli ili hladni ručak za sudionike, mogućnost sudjelovanja u zabavnom dijelu programa i natjecanju za vrijedne nagrade kroz igre sposobnosti, tiskane materijale vezane za konferenciju, networking, bežični pristup internetu, mogućnost preuzimanja prezentacija svih predavača nakon konferencije, razne korisne promotivne informacije, te prijavu na tematski newsletter.

Kotizacija za 2. dan uključuje registraciju za radionicu, poludnevno sudjelovanje na radionici, osvježavajuća pića i grickalice, tiskane i digitalne radne materijale, bežični pristup internetu, te prijavu na tematski newsletter.


Web::Strategija 1011 - Frontend naš svagdašnji - najposjećenija konferencija web developera u regiji

Ulaznice su rasprodane!

NovostiDobitnici Zlatnih nagrada

17.06.2011.

U sklopu konferencije danas je održana i dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije Web upotrebljivost 2011 i Web inovativnost 2011 namijenjene nagrađivanju najboljih proizvođača web stranica (eng. web developers) u ovoj godini. Pa, tko su zlatni web developeri za 2011. godinu?

Više...

Kako odabrati tvrtku za CMS?

13.06.2011.

Bilo da želite izradu web stranica za svoju tvrtku ili novi projekt - često si postavljamo pitanje: kako odabrati tvrtku za CMS tj. tvrtku koja se bavi izradom web stranica? Davor Blaguški, jedan od prethodnih ambasadora Web::Strategije daje nam odlične savjete.

Više...

Najavljen sajam Web::INDUSTRIJA 2012

11.06.2011.

Možda je još rano za najaviti sajam koji se nedavno održao u Zagrebu i koji će se ponovno održati tek sljedeće godine u 5. mjesecu, ali za web developere i sve one željne promocije i stvaranja novih kontakata na sajmu - sada je prilika za NAJJEFTINIJI zakup promotivnog prostora na Web::INDUSTRIJI 2011.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI SPONZOR

Microsoft

 

SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn LogIT Internet usluge
Domain.ME
 trikoder

 

BRONČANI SPONZOR


   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Timgraf_Media Brand_Dizajn
 OH!  Refleksoterapija_Flatz
 uklanjanjevirusa.com
 Hypo centar  World_Class
Foto_Svijet  
 PODRAVKA  CedevitaGO!

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

Net.hr Monitor.hr
Jutarnji.hr tportal.hr
VIDI
 


STRUČNI MEDIJSKI

Netokracija


SREBRNI MEDIJSKI

Mobil Media hrportfolio.com
 WLW MojPosao
PoslovniPuls  ezadar
Maksi  

 

BRONČANI MEDIJSKI

JaTrgovac racunalo.com
Zagreb danas_Zg Portal MojBiz.com
InterijerNET.hr
 
REGIONALNI MEDIJSKI

itdogadaji.com
Intermezzo