WS11 - Frontend naš svagdašnji


Održana 16. - 17. 06. 2011. (čet, pet)
Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Dobitnici Zlatnih nagrada

Dobitnici Zlatnih nagrada za Web upotrebljivost 2011 i Web inovativnost 2011

17.06.2011.

U sklopu konferencije danas je održana i dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije Web upotrebljivost 2011 i Web inovativnost 2011 namijenjene nagrađivanju najboljih proizvođača web stranica (eng. web developers) u ovoj godini. Pa, tko su zlatni web developeri za 2011. godinu?
Dobitnik Zlatne nagrade Web::Strategije"Podsjetimo se da je na prethodnoj dodjeli Zlatnih nagrada Web::Strategije za inovativne poslovne modele Web poslovanje 2011 ocjenjivački odbor prepoznao priličan broj neinventivnih prijava. I ovog puta su ocjenjivački odbori u dvije kategorije nagrada bili nezadovoljni kvalitetom većine ovogodišnjih radova tj. prijavljenih tvrtki za razvoj web stranica. Malo je bilo kvalitetnijih pa je odabir najboljih bio nešto lakši zadatak, ali se zato smanjio broj dobitnika Zlatnih nagrada. Inovativnost se pokazala kao slabija strana regionalnih web developera, dok je, generalno gledajući prijavljene, upotrebljivost izrade web stranica ipak na malo boljoj razini." - izjavio je Siniša Gavrilović, nadzornik dodjele Zlatne nagrade Web::Strategije, te proglasio ukupno tri dobitnika u dvije kategorije:

Web upotrebljivost 2011

  • Tvrtka Trikoder za mobilnu verziju portala Njuškalo.hr - uz komentar ocjenjivačkog odbora: "Plus dajemo jednostavnosti, uz dobro pretraživanje i opise produkta projekt pruža upravo one informacije koje nam u određenom trenutku trebaju", nagrađena je

  • Igor Kovačić za projekt Trip.hr – uz komentar ocjenjivača: "Sviđa nam se jednostavna i clean naslovnica, te smo mišljenja da je odlično odrađena kategorizacija putovanja." (op.aut. naknadno smo saznali da je ovo njegov privatni projekt i da je trenutno zaposlen u tvrtki Trikoder, pa je na neki način ovo dvorstruko priznanje ovoj tvrtki)

Web inovativnost 2011

Programski i organizacijski odbor WS11 čestitaju gore navedenim dobitnicima Zlatne nagrade Web::Strategije, te posebno zahvaljuju ocjenjivačkim odborima u obje kategorije koji su i ovoga puta stručno odradili svoj hvalevrijedan zadatak.


Web::Strategija 1011 - Frontend naš svagdašnji - najposjećenija konferencija web developera u regiji

Ulaznice su rasprodane!

NovostiDobitnici Zlatnih nagrada

17.06.2011.

U sklopu konferencije danas je održana i dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije Web upotrebljivost 2011 i Web inovativnost 2011 namijenjene nagrađivanju najboljih proizvođača web stranica (eng. web developers) u ovoj godini. Pa, tko su zlatni web developeri za 2011. godinu?

Više...

Kako odabrati tvrtku za CMS?

13.06.2011.

Bilo da želite izradu web stranica za svoju tvrtku ili novi projekt - često si postavljamo pitanje: kako odabrati tvrtku za CMS tj. tvrtku koja se bavi izradom web stranica? Davor Blaguški, jedan od prethodnih ambasadora Web::Strategije daje nam odlične savjete.

Više...

Najavljen sajam Web::INDUSTRIJA 2012

11.06.2011.

Možda je još rano za najaviti sajam koji se nedavno održao u Zagrebu i koji će se ponovno održati tek sljedeće godine u 5. mjesecu, ali za web developere i sve one željne promocije i stvaranja novih kontakata na sajmu - sada je prilika za NAJJEFTINIJI zakup promotivnog prostora na Web::INDUSTRIJI 2011.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI SPONZOR

Microsoft

 

SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn LogIT Internet usluge
Domain.ME
 trikoder

 

BRONČANI SPONZOR


   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Timgraf_Media Brand_Dizajn
 OH!  Refleksoterapija_Flatz
 uklanjanjevirusa.com
 Hypo centar  World_Class
Foto_Svijet  
 PODRAVKA  CedevitaGO!

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

Net.hr Monitor.hr
Jutarnji.hr tportal.hr
VIDI
 


STRUČNI MEDIJSKI

Netokracija


SREBRNI MEDIJSKI

Mobil Media hrportfolio.com
 WLW MojPosao
PoslovniPuls  ezadar
Maksi  

 

BRONČANI MEDIJSKI

JaTrgovac racunalo.com
Zagreb danas_Zg Portal MojBiz.com
InterijerNET.hr
 
REGIONALNI MEDIJSKI

itdogadaji.com
Intermezzo