WS11 - Frontend naš svagdašnji


Održana 16. - 17. 06. 2011. (čet, pet)
Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Najavljen sajam Web::INDUSTRIJA 2012

Najavljen sajam Web::INDUSTRIJA 2012

11.06.2011.

Možda je još rano za najaviti sajam koji se nedavno održao u Zagrebu i koji će se ponovno održati tek sljedeće godine u 5. mjesecu, ali za web developere i sve one željne promocije i stvaranja novih kontakata na sajmu - sada je prilika za NAJJEFTINIJI zakup promotivnog prostora na Web::INDUSTRIJI 2011.
Sajam Web::INDUSTRIJA se sve više etablira kao godišnji krunski događaj za sve web developere i internetske marketingaše u Hrvatskoj i šire. Njegov ključni element fatalne privlačnosti za mase poslovnih ljudi je BESPLATNA ULAZNICA na sajam. Pogotovo na dio s predavanjima što privlači brojne izlagače da zakupe štand ili sponzorsko predavanje unutar edukativnog (obrazovnog) programa Web::INDUSTRIJE.

Ne zaboravite - dosadašnje sajmove je posjetilo preko tisuće jedinstvenih posjetitelja. Ako ove godine niste bili na sajmu, ako niste nastupili na sajmu - ne propustite ga i sljedeće godine!

Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff

Četvrti po redu sajam Web::INDUSTRIJA 2012 će se održati sljedeće godine u 5. mjesecu (kao i ove godine) pod nazivom "Cool Stuff" i to u Zagrebu. I već su počele pripreme za 4. sajam.

Zašto "Cool Stuff"? Zato što je ponuda usluga i proizvoda na webu sve pristupačnija, zanimljivija, draži sva osjetila i postala je jednostavno - cool. Servisi za grupnu kupovinu zakuhali su tržište online prodaje, došlo je do porasta potražnje za web developmentu, a web hosting i internetski marketing ne moramo niti spominjati. Tržište web usluga krči put jednim novim ekonomijama, a istovremeno to radi na jedan vrlo cool način.

Ponudite poslovnim posjetiteljima sajma Web::INDUSTRIJA 2012 svoje cool usluge i proizvode, sve svoje cool ideje - budite prepoznati u javnosti i pred medijima da ste cool tvrtka.

...da ste tvrtka koja ima coll stuff na web-tržištu!

Uz dovoljno ranu prijavu za promotivne aktivnosti na sajmu Web::INDUSTRIJA 2012 očekuju Vas znatni popusti za zakup štanda ili sponzorskog predavanja. Ili oboje! No, ono što je za Vas danas važno je da možete proći još jeftinije ako se ovaj mjesec odlučite za višegodišnji nastup na sajmu, te čak užasno jefino ako ste višegodišnji nastup na sajmu spremni uplatiti u cijelosti unaprijed. Više o ponudi i cijene za nastup na sajmu Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff saznajte tako da preuzmete PDF-ponudu sa ove web stranice.


Web::Strategija 1011 - Frontend naš svagdašnji - najposjećenija konferencija web developera u regiji

Ulaznice su rasprodane!

NovostiDobitnici Zlatnih nagrada

17.06.2011.

U sklopu konferencije danas je održana i dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije Web upotrebljivost 2011 i Web inovativnost 2011 namijenjene nagrađivanju najboljih proizvođača web stranica (eng. web developers) u ovoj godini. Pa, tko su zlatni web developeri za 2011. godinu?

Više...

Kako odabrati tvrtku za CMS?

13.06.2011.

Bilo da želite izradu web stranica za svoju tvrtku ili novi projekt - često si postavljamo pitanje: kako odabrati tvrtku za CMS tj. tvrtku koja se bavi izradom web stranica? Davor Blaguški, jedan od prethodnih ambasadora Web::Strategije daje nam odlične savjete.

Više...

Najavljen sajam Web::INDUSTRIJA 2012

11.06.2011.

Možda je još rano za najaviti sajam koji se nedavno održao u Zagrebu i koji će se ponovno održati tek sljedeće godine u 5. mjesecu, ali za web developere i sve one željne promocije i stvaranja novih kontakata na sajmu - sada je prilika za NAJJEFTINIJI zakup promotivnog prostora na Web::INDUSTRIJI 2011.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI SPONZOR

Microsoft

 

SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn LogIT Internet usluge
Domain.ME
 trikoder

 

BRONČANI SPONZOR


   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Timgraf_Media Brand_Dizajn
 OH!  Refleksoterapija_Flatz
 uklanjanjevirusa.com
 Hypo centar  World_Class
Foto_Svijet  
 PODRAVKA  CedevitaGO!

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

Net.hr Monitor.hr
Jutarnji.hr tportal.hr
VIDI
 


STRUČNI MEDIJSKI

Netokracija


SREBRNI MEDIJSKI

Mobil Media hrportfolio.com
 WLW MojPosao
PoslovniPuls  ezadar
Maksi  

 

BRONČANI MEDIJSKI

JaTrgovac racunalo.com
Zagreb danas_Zg Portal MojBiz.com
InterijerNET.hr
 
REGIONALNI MEDIJSKI

itdogadaji.com
Intermezzo