WS11 - Frontend naš svagdašnji


Održana 16. - 17. 06. 2011. (čet, pet)
Zagreb, Hypo centar & VMD zgrada

::Pravni uvjeti

Pravni uvjeti Web::Strategije 1011 i ovih web stranica

U Zagrebu, 13.03.2011.

Svi posjetitelji službenih web stranica konferencije Web::Strategija 1011 (u daljnjem tekstu: konferencija) na internetskoj domeni WebStrategija.com, svi koji sudjeluju u pripremi konferencije ili dodjeli nagrada kroz različite odbore, zatim svi prijavljeni na konferenciju i svi sudionici koji prisustvuju konferenciji koja je u vlasništvu trgovačkog društva Marketing odjel d.o.o. iz Zagreba, Republika Hrvatska (u daljnjem tekstu: organizator) obavezni su se pridržavati sljedećih pravnih uvjeta ili trebaju napustiti ove stranice, konferenciju ili sudjelovanje u pripremi:

  Autorska i druga prava - čl. 1.

Za sav sadržaj na internetskoj domeni WebStrategija.com organizator zadržava autorska prava, osim ako za pojedini sadržaj nije drugačije naznačeno. Stavovi i mišljenja ukazana kroz prezentacije na ovoj konferenciji su isključivo stavovi osoba koje ih iznose. Sadržaj svake prezentacije na ovoj konferenciji ne uključuje potporu, preporuku ili podršku tog sadržaja od strane organizatora, partnera ili pokrovitelja ove konferencije.

  Nagrade i priznanja - čl. 2.

Organizator zadržava autorska prava na "Zlatnu nagradu Web::Strategije" (u daljnjem tekstu: nagrada) te pravo na određivanje kompletnog protokola od prijave do dodjele nagrade te na sastavljanje "ocjenjivačkog odbora za dodjelu nagrade" (u daljnjem tekstu: ocjenjivački odbor) i odabir "nadzornika ocjenjivačkog odbora" (u daljnjem tekstu: nadzornik). Organizacijski odbor, kojeg sastavlja organizator, prihvaća ili odbija svaku pojedinu prijavu. Prihvaćene prijave se smatraju nominiranim prijavama. Ocjenjivački odbor neovisno i samostalno postavlja stručne kriterije za rangiranje nominiranih te proglašava dobitnike u svojoj kategoriji i to bez obzira na broj nominiranih kojih ne smije biti manje od broja nagrada koje se dodjeljuju. Nadzornik nadzire i savjetuje rad ocjenjivačkog odbora. Proglašavanje dobitnika može se ostvariti i bez sudjelovanja nadzornika. Ako je broj nominiranih manji od broja nagrada koje se dodjeljuju, organizator ima pravo naknadno smanjiti broj nagrada koje se dodjeljuju. Ako nema niti jedne nominacije u kategoriji, nagrada se ne dodjeljuje. Dobitnici nagrade smatraju se poslovnom tajnom ocjenjivačkog odbora, nadzornika i organizatora dok ih organizator ne odluči objaviti. Organizator će istaknute sudionike pripreme konferencije samostalno nagraditi specijalnim priznanjima.

  Prijava - čl. 3.

Prijavom putem internetskog formulara i uplatom novčanih sredstava po važećoj ponudi za ovu konferenciju stječete pravo na: ulazak na aktualnu konferenciju, slušanje svih njenih predavanja, te na sve popratne aktivnosti koje dozvoli organizator. Također, prijavom na bilo koju konferenciju pristajete na e-mail obavijesti organizatora o sljedećim konferencijama i drugim popratnim obavjestima, te prihvaćate da su sve slike, video zapisi, audio zapisi i transkripti zabilježeni tijekom konferencije u isključivom vlasništvu organizatora, koji ih može rabiti za svoje marketinške i promotivne potrebe. Organizator će odrediti različite cijene kotizacija, te periode kada će vrijediti određena cijena kotizacije i druge popuste. Organizator ima pravo učiniti bilo koju prijavu nevažećom uz vraćanje moguće uplaćenih sredstava bez obrazloženja. Od prijave za ovu konferenciju svatko prijavljen može odustati najkasnije do 15 (slovima: petnaest) dana prije ove konferencije i to isključivo u pismenom obliku uz povrat uplaćenih sredstava od organizatora. Nakon navedenoga roka se ne može ostvariti povrat uplaćenih sredstava. Prema Zakonu o računovodstvu NN 109/05 (primjenjivanom od 24.10.2007.), čl. 5 i čl. 6/stavak 2, organizator će pravno valjan R1 račun slati isključivo u elektronskom obliku (putem elektronske pošte). Članovi Web::Kluba imaju slobodan ulaz na konferenciju pod statusom "WebKlub".

  Program konferencije - čl. 4.

Program konferencije (redosljed prikazivanja prezentacija ove konferencije) predlaže predsjednik programskog odbora konferencije, kao službeni predstavnik programskog odbora konferencije (u daljnjem tekstu: predsjednik), organizatorima konferencije. Isto mogu činiti i članovi programskog odbora, uz suglasnost predsjednika. Predsjednik, ili neki drugi član programskog odbora ako je tako dogovoreno, predstavlja program konferencije u javnosti i pred medijima, te pred sudionicima u vrijeme održavanja konferencije. Program konferencije može biti izmijenjen od strane organizatora bez prethodne najave i odgovornosti za organizatora ili članove programskog odbora konferencije u bilo kojem trenutku.

  O pravnim uvjetima - čl. 5.

Organizator konferencije zadržava pravo na promjenu i nadopunu ovih pravnih uvjeta bez upozorenja, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Marketing odjel d.o.o., Selska cesta 34/a, Zagreb, Hrvatska


Web::Strategija 1011 - Frontend naš svagdašnji - najposjećenija konferencija web developera u regiji

Ulaznice su rasprodane!

NovostiDobitnici Zlatnih nagrada

17.06.2011.

U sklopu konferencije danas je održana i dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije Web upotrebljivost 2011 i Web inovativnost 2011 namijenjene nagrađivanju najboljih proizvođača web stranica (eng. web developers) u ovoj godini. Pa, tko su zlatni web developeri za 2011. godinu?

Više...

Kako odabrati tvrtku za CMS?

13.06.2011.

Bilo da želite izradu web stranica za svoju tvrtku ili novi projekt - često si postavljamo pitanje: kako odabrati tvrtku za CMS tj. tvrtku koja se bavi izradom web stranica? Davor Blaguški, jedan od prethodnih ambasadora Web::Strategije daje nam odlične savjete.

Više...

Najavljen sajam Web::INDUSTRIJA 2012

11.06.2011.

Možda je još rano za najaviti sajam koji se nedavno održao u Zagrebu i koji će se ponovno održati tek sljedeće godine u 5. mjesecu, ali za web developere i sve one željne promocije i stvaranja novih kontakata na sajmu - sada je prilika za NAJJEFTINIJI zakup promotivnog prostora na Web::INDUSTRIJI 2011.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeZLATNI SPONZOR

Microsoft

 

SREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn LogIT Internet usluge
Domain.ME
 trikoder

 

BRONČANI SPONZOR


   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

Timgraf_Media Brand_Dizajn
 OH!  Refleksoterapija_Flatz
 uklanjanjevirusa.com
 Hypo centar  World_Class
Foto_Svijet  
 PODRAVKA  CedevitaGO!

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

Net.hr Monitor.hr
Jutarnji.hr tportal.hr
VIDI
 


STRUČNI MEDIJSKI

Netokracija


SREBRNI MEDIJSKI

Mobil Media hrportfolio.com
 WLW MojPosao
PoslovniPuls  ezadar
Maksi  

 

BRONČANI MEDIJSKI

JaTrgovac racunalo.com
Zagreb danas_Zg Portal MojBiz.com
InterijerNET.hr
 
REGIONALNI MEDIJSKI

itdogadaji.com
Intermezzo