Tajne marketinških agencija


10. - 12. 11. 2011. (četvrtak, petak, subota) // Zagreb, Hypo centar

::Kotizacije

Kotizacije i popusti za Web::Strategiju 12

Za registraciju svog dolaska kliknite ovdje -> REGISTRACIJA SUDIONIKA!

Redovne cijene kotizacija (ulaznica), izdvojene za svaki dan, navedene su u cjeniku:

Konferencijski
dan
Trajanje Cijena
(bez PDV-a)
Cijena
(s PDV-om)
Regional
price
***
1. dan* od 09 do 19h
1,500 kn 1,845 kn 123 €
2. dan** od 09 do 14h 1,000 kn 1,230 kn 123 €
od 14 od 19h 1,000 kn 1,230 kn 123 €
3. dan** od 11 do 16h 1,000 kn 1,230 kn 123 €
Quad Session od 11.do 16h 400 kn 492 kn 30 €
SEO webinar od 29.11. 550 kn 676.5 kn 98.4 €


* Prvi dan se održavaju edukativna predavanja uz networking gdje dolazi najveći broj ljudi. Web::Klub članovi na prvi konferencijski dan dolaze potpuno besplatno, za ostale su organizatori pripremili značajne popuste 1. dana.

** Drugi i treći dan se odvijaju specijalizirani seminari (suradnja s Web::Edukacijom) za najviše 20-ak polaznika u 4 grupe edukacija gdje su u cjeniku navedene redovne cijene za svaku pojedinu edukaciju. No, postoje i popusti za drugi i treći dan.

*** Cijene u eurima (EUR) su navedene za međunarodna (regionalna) plaćanja i sadrže - cijenu ulaznice, porez na dodatnu vrijednost, dio troškova SWIFT/IBAN/BIC transakcije (samo dio domicilne banke organizatora - Erste banka), te uračunat značajan fiksni popust (50%) u odnosu na redovnu cijenu u kunama kao dar svim uvaženim gostima iz regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, ...) zbog troškova puta i smještaja u Zagrebu.

 

Drugi i treći dan (Web::Edukacija i Quad Session)

Drugog dana konferencije održati će se prva 2 bitna seminara za Vaše poslovanje iz područja internetskog marketinga od nagrađivanih predavača Web::Strategije. Provjerite popuste za drugi dan.

Naziv edukacije 2. dana
Predavač Vrijeme
Google Adwords
Miroslav Varga 09-14
SEO seminar
Siniša Gavrilović 14-19


Trećeg dana konferencije održati će se najposjećeniji seminara za Vaše poslovanje iz područja internetskog marketinga, te druženje s predavačima uz ručak, a prije toga vožnja quad-ovima uz Savu. Provjerite popuste za treći dan.

Naziv edukacije/druženja 3. dana
Predavač Vrijeme
Druminar (Facebook, Twitter)
Davor Runje, Željko Riha
11-16
Quad Session Experience
(quad-vožnja uz Savu, ručak, druženje s predavačima)
Birani predavači 11-16

 

Popusti - za ranije registracije 1. dana

Organizator odobrava popust za 1. dan konferencije na sve ranije ostvarene registracije. Ako se registrirate prije navedenog datuma, Vaša ponuda prilikom registracije za 1. dan može biti umanjena za navedeni popust u sljedećoj tablici za sva kunska (domicilna) plaćanja.

Vrijedi do...
Vrijedi popust
Cijena (+PDV)
23.09.2011. -50%
750 kn
24.10.2011. -40% 900 kn
01.11.2011. -20% 1.200  kn
zatvaranja - 1.500  kn

 

Poseban popust "3+3" omogućava na tri prijave za 1. dan sa statustom "Sudionik" iz iste firme da sa sobom povedu još troje kolega (isto isključivo iz firme). To znači da troje sudionika plaća, a troje dolazi BESPLATNO! Oni koji dolaze besplatno, prilikom online registracije, trebaju imati status "Nagrađeni".

Za inozemna plaćanja (EUR) vrijedi jedinstvena povoljnija cijena (vidi gore u tablici pri vrhu stranice). Redovni članovi Web::Kluba imaju BESPLATAN ulaz kod registracije za prvi dan.

 

Popusti - za 2. i 3. dan (Web::Edukacija)

Pripremljeni su primamljivi popusti za sve zainteresirane za znatno detaljnije shvaćanje bitnih znanja o internetskom marketingu koje Vam pruža Web::Edukacija kroz 2. i 3. dan konferencije:

  • Svi prijavljeni na jednu edukaciju 2. ili 3. dana, a koji su ujedno prijavljeni i za 1. dan konferencije, ostvaraju 10% popusta
  • Svi prijavljeni na dvije edukacije 2. ili 3. dana - ostvaruju 10% popusta
  • Svi prijavljeni na tri edukacije 2. ili 3. dana - ostvaruju čak 20% popusta!!!

Članovi Web::Kluba imaju pravo na 20% popusta kod drugog i trećeg dana na jednu ili dvije edukacije, odnosno najviših 30% popusta (PRILIKA !!!) na tri edukacije.

Za inozemna plaćanja (EUR) vrijedi jedinstvena povoljnija cijena (vidi gore u tablici pri vrhu stranice). Quad Session Experience ima jedinstvenu cijenu na koju se ne obračunavaju popusti.

 

Kada se registrirati za konferenciju?

Registrirajte se na Web::Strategiju već danas kako biste osigurali svoje sjedeće mjesto u dvorani, te kako Vam se ne bi dogodilo zatvaranje registracija zbog rasprodanosti ulaznica prije same konferencije. Broj sjedećih mjesta je ograničen. Ulaznice se prodaju dok se ne popuni konferencijska dvorana (1. dan) ili pojedina edukacijska grupa (2. i 3. dan). Pravovaljan račun R1 će dobiti svi sudionici putem elektroničke pošte nakon održane konferencije, a inozemni sudionici međunarodni R1 račun. Ponuda za plaćanje stiže automatski na e-mail nakon online registracije.

Registracijom se ne obavezujete na plaćanje po ponudi, pa se slobodno registrirajte - još danas.

Članom Web::Kluba možete postati ispunjavanjem registracije za konferenciju (označite stavku da želite postati članom), te plaćanjem jednogodišnjeg članstva prema ponudi koja će Vam stići na e-mail. Ujedno tako dobivate i besplatan ulaz na ovu i sljedeće Web::Strategije.

 

Što uključuju kotizacije?

Kotizacija za 1. dan uključuje registraciju na konferenciju, cjelodnevni pristup svim predavanjima i panel raspravi, osvježavajuća pića, tople napitke tokom cijele konferencije, topli ili hladni ručak za sudionike, mogućnost sudjelovanja u zabavnom dijelu programa i natjecanju za vrijedne nagrade kroz igre sposobnosti, tiskane materijale vezane za konferenciju, networking, bežični pristup internetu, mogućnost preuzimanja prezentacija svih predavača nakon konferencije, razne korisne promotivne informacije, te prijavu na tematski newsletter.

Kotizacija za 2. i 3. dan uključuje registraciju za Web::Edukaciju, poludnevno sudjelovanje na radionici, osvježavajuća pića i grickalice, tiskane i digitalne radne materijale, bežični pristup internetu, te prijavu na tematski newsletter.


Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

Ovdje je registracija sudionika !!! :-)

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Više...

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.

Više...

Tko sve dolazi na WS12?

03.11.2011.

Uglavnom kako Web::Strategija 12 već tradiocionalnu okuplja samo crème de la crème iz regije, bitno je istaknuti najvažnije sudionike ovogodišnje konferencije o web-oglašavanju. Što se tiće broja posjetitelja, naglašavamo da je samo jučer (srijeda) popunjeno registracijama 26% sjedećih mjesta u najvećoj dvorani Hypo centra na katu te da uskoro zatvaramo registraciju sudionika.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn
CPP Domain.ME
 

 

BRONČANI SPONZOR

 escape
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio
Timgraf_Media
   Refleksoterapija_Flatz
 OH!
 uklanjanjevirusa.com  World_Class
Foto_Svijet
SiteStudio
Mozaik grupa - Hypo centar
Eversys v1.1
Web Marketing Akademija - WMA
Falkensteiner_Hotels_Residences  Cedevita_GO!
 

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VIDI Monitor.hr
Rep.hr  net.hr
Jutarnji.hr
LIDER  

 

STRUČNI MEDIJSKI

ETARGET Hrvatska
Etarget_Hrvatska

 

MAKSI

 
REGIONALNI MEDIJSKI

ETARGET Srbija
Etarget_Srbija
 

ZepterADS