Tajne marketinških agencija


10. - 12. 11. 2011. (četvrtak, petak, subota) // Zagreb, Hypo centar

::Dobitnici Web marketing kampanje 2011

Zlatni dobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.
 

Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2011., prema ocjenama neovisnih pojedinaca u žiriju, su sljedeći:

 • Idea studio & Fingere
  kampanja: Maxflu kampanja na webu i Facebook-u
  naručitelj: PLIVA d.d.

„Inovativan pristup online oglašavanju u korištenje viralne poruke na temu „Facebook je zaražen virusom!“. Pozitivan odaziv ciljane grupe na kampanju.“ - zaključio je član ocjenjivačkog odbora Damir Podhorski.

 • Drap d.o.o.
  kampanja: Links team on Facebook
  naručitelj: Links d.o.o.

„Drap je po običaju napravio odličan posao na Facebooku, bravo, odlična igrica koja je rezultirala sa preko 20 000 korisnika.“ - pohvalio je član ocjenjivačkog odbora Hrvoje Bujas

 • Tehnocentar
  kampanja: Postani X-Player
  naručitelj: Tehnocentar

„Sam po sebi, vrlo interesantan i inovativan proizvoda, lak za upotrebu a kao takav i vrlo jednostavan za promociju. Odlično odabrana ciljana skupina potrošača rezultirala je velikim uspjehom same promotivne kampanje.“ - komentirao je Damir Podhorski.

Riječ nadzornika...

Nadzornik ocjenjivačkog odbora Siniša Gavrilović povodom dodjele Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2011. je dodao:

„Ocjenjivački odbor Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2011 ovoga puta je vijećao pod motom 'prepoznavanja izvrsnosti u internetskom marketingu'. Među prijavljenim kampanjama je zato pronašao one koji svojom stvaralačkom i izvedbenom razinom zaslužuju biti proglašeni najboljima na tržištu. Upravo od takvih treba učiti kako bi cijelo tržište internetskog marketinga nastavilo rasti. I na tome će Zlatna nagrada Web::Strategije i dalje ustrajati sljedećih godina.“

Riječ dobitnice nagrade...

"Ovom prilikom željela bih se u ime Tehnocentra zahvaliti organizatorima i žiriju na Zlatnoj nagradi Web Strategije koju ste nam dodijelili za našu kampanju Postani X-player. Naš mali i entuzijastični marketinški tim svakodnevno smišlja kako tržištu što učinkovitije predstaviti naše brandove (Archos, Bluelounge, Creative, One For All i X-mini), kako na Internetu tako i off line. S obzirom na velik broj iskusnih marketinških stručnjaka, agencija i kvalitetnih kampanja nije se lako istaknuti i biti među najboljima. Stoga smo ponosni što ste upravo našu kampanju proglasili jednom od tri najbolje. Nagradu shvaćamo i kao obavezu da svaka iduća kampanja (a u pripremi ih imamo nekoliko) bude uspješnija od Postani X-player." - izjavila je Glorija Gelo, marketing manager iz Tehnocentra. 

Za kraj...

Čestitamo svim dobitnicima Zlatnih nagrada Web::Strategije. Zaslužili su ju!


Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

Ovdje je registracija sudionika !!! :-)

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Više...

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.

Više...

Tko sve dolazi na WS12?

03.11.2011.

Uglavnom kako Web::Strategija 12 već tradiocionalnu okuplja samo crème de la crème iz regije, bitno je istaknuti najvažnije sudionike ovogodišnje konferencije o web-oglašavanju. Što se tiće broja posjetitelja, naglašavamo da je samo jučer (srijeda) popunjeno registracijama 26% sjedećih mjesta u najvećoj dvorani Hypo centra na katu te da uskoro zatvaramo registraciju sudionika.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn
CPP Domain.ME
 

 

BRONČANI SPONZOR

 escape
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio
Timgraf_Media
   Refleksoterapija_Flatz
 OH!
 uklanjanjevirusa.com  World_Class
Foto_Svijet
SiteStudio
Mozaik grupa - Hypo centar
Eversys v1.1
Web Marketing Akademija - WMA
Falkensteiner_Hotels_Residences  Cedevita_GO!
 

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VIDI Monitor.hr
Rep.hr  net.hr
Jutarnji.hr
LIDER  

 

STRUČNI MEDIJSKI

ETARGET Hrvatska
Etarget_Hrvatska

 

MAKSI

 
REGIONALNI MEDIJSKI

ETARGET Srbija
Etarget_Srbija
 

ZepterADS