Tajne marketinških agencija


10. - 12. 11. 2011. (četvrtak, petak, subota) // Zagreb, Hypo centar

::Što je to Quad Session Experience?

Što je to Quad Session Experience?

31.10.2011.

Nakon što se puno smišljali, razmišljali i sjedili za računalom - vrijeme je da Vas Web::Strategija "malo prodrma" kroz Quad Session Experience. Tko izdrži "drmanje" - za nagradu osvaja ručak sa biranim predavačima Web::Strategije 12. O čemu je riječ?
Vrlo jednostavno. Quad Session Experience je vožnja motornim četverociklima (tzv. quad) pa zatim i druženje za ručkom 3. dana konferencije s biranim predavačima Web::Strategije 12 - Tajne marketinških agencija. Kako je Quad Session samo za sudionike konferencije, požurite s prijavama za vožnju i ručak jer trenutno je prijavljeno više od pola sudionika Web::Strategije.

[NOVO!] Ovo je prvi puta u povijesti da Web::Strategija organizira Quad Session Experience.

Zašto Quad Session Experience?

Quad Session Experience je „civiliziranija" verzija svima poznatog Camel Trophy-ja. Kroz šumu, preko livada i potoka, makadamom, cestom, ... Jednostavno – nema pravila niti prepreka. Za samo 10-tak minuta od centra Zagreba, već se prolazi po Savskom nasipu duž toka rijeke, prolazeći uz mnoga mala jezera i rukavce.

Nakon "drmanja" u quad-ovima, gdje ćete, naravno biti vođeni stručnim vodičem, vraćate se na polazište gdje Vas očekuje fini ručak i druženje s odabranim predavačima Web::Strategije. Kroz ručak, opušteno druženje i networking saznat ćete i druge tajne koje od predavača Web::Strategije niste uspjeli saznati prije prvog dana, saznat ćete informacije koje možda "nisu toliko javne", naučit ćete nešto novo. I to nakon uzbudljive vožnje.

Cijena za Quad Session Experience je samo 400 kn (+PDV), te ako ste odabrali prvi dan kao Sudionik, svakako Vam preporučamo i odabir ove opcije koja će se održati treći dan (u subotu).

Saznajte više o Quad Session Experience ponudi...

Želim se prijaviti!

Više organizacijskih informacija možete saznati od organizatora Web::Strategije na info@webstrategija.com, a prijavu za Quad Session Experience učinite OVDJE (standardni registracijski obrazac za konferenciju u sustavu Eversys-a) kada se prijavljujete i za druge dane konferencije.

Ako ste se već ranije prijavili za konferenciju, možete se također javiti na prethodni e-mail kako bi Vam organizatori proširili ponudu za plaćanje sa Quad Session-om.

Vjerujemo da će biti odlično na quad-ovima - zabavno i ludo, a kada se vratite ručak će biti za 5+! No, najbitnije je poznanstvo koje ćete steći s predavačima, te znanja i informacije do kojih možete doći na takav način.


Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

Ovdje je registracija sudionika !!! :-)

NovostiDobitnici Web marketing kampanje 2011

14.11.2011.

I ove godine su dodjeljene tri naprestižnije nagrade za web-oglašavanje u regiji - onima koji ih zaslužuju - najboljima od najboljih, crème de la crème online oglašavanja.

Više...

Održan prvi dan WS12

11.11.2011.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su uveličali prvi dan Web::Strategije 12 i time po 12. puta pokazali svojom prisutnošću važnost ovog događanja za web-zajednicu ne samo u Zagrebu, ne samo u Hrvatskoj, već i cijeloj regiji.

Više...

Tko sve dolazi na WS12?

03.11.2011.

Uglavnom kako Web::Strategija 12 već tradiocionalnu okuplja samo crème de la crème iz regije, bitno je istaknuti najvažnije sudionike ovogodišnje konferencije o web-oglašavanju. Što se tiće broja posjetitelja, naglašavamo da je samo jučer (srijeda) popunjeno registracijama 26% sjedećih mjesta u najvećoj dvorani Hypo centra na katu te da uskoro zatvaramo registraciju sudionika.

Više...

Arhiva| RSS RSS

Reklama
Partneri konferencijeSREBRNI SPONZORI

VirtusDizajn
CPP Domain.ME
 

 

BRONČANI SPONZOR

 escape
   

ORGANIZACIJSKI PARTNERI

iDEA studio
Timgraf_Media
   Refleksoterapija_Flatz
 OH!
 uklanjanjevirusa.com  World_Class
Foto_Svijet
SiteStudio
Mozaik grupa - Hypo centar
Eversys v1.1
Web Marketing Akademija - WMA
Falkensteiner_Hotels_Residences  Cedevita_GO!
 

 


 ZLATNI MEDIJSKI 

VIDI Monitor.hr
Rep.hr  net.hr
Jutarnji.hr
LIDER  

 

STRUČNI MEDIJSKI

ETARGET Hrvatska
Etarget_Hrvatska

 

MAKSI

 
REGIONALNI MEDIJSKI

ETARGET Srbija
Etarget_Srbija
 

ZepterADS